Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Ziggo wil uitzendrechten Formule 1 terug’

  VodafoneZiggo heeft serieuze plannen met Ziggo Sport. Niet alleen wil het mediabedrijf meebieden op de uitzendrechten van Eredivisievoetbal; ook wil het de Formule 1 terug.
  Jarco Kriek
  15 november 2022
  comments 12
  ‘Ziggo wil uitzendrechten Formule 1 terug’
  Foto Getty Images

  Viaplay bezit de uitzendrechten van de Formule 1 nog twee seizoenen. Maar het is nog maar de vraag of de Zweedse streamingdienst vanaf 2025 de koningsklasse van de autosport blijft aanbieden. VodafoneZiggo wil namelijk een poging wagen om de uitzendrechten terug te krijgen. Dit stelt Ziggo Sport-directeur Marcel Beerthuizen in een promotionele video na het binnenhalen van de exclusieve uitzendrechten van de UEFA voetbaltoernooien voor clubteams.

   

  Ontevreden

  Een deel van de Formule 1-liefhebbers is om een of meerdere redenen ontevreden over de manier waarop Viaplay de sport aanbiedt. Er zijn klachten over inlog- en beeldproblemen en ook het commentaar bij de Formule 1-uitzendingen en de Nederlandse analisten in studioprogramma’s kunnen rekenen op felle kritiek van een aanzienlijk deel van de kijkers.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalViaplayViaplay GroupFormule 1uitzendrechten

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)