Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Ziggo wil uitzendrechten Formule 1 terug’

  VodafoneZiggo heeft serieuze plannen met Ziggo Sport. Niet alleen wil het mediabedrijf meebieden op de uitzendrechten van Eredivisievoetbal; ook wil het de Formule 1 terug.
  Jarco Kriek
  15 november 2022
  comments 12
  ‘Ziggo wil uitzendrechten Formule 1 terug’
  Foto Getty Images

  Viaplay bezit de uitzendrechten van de Formule 1 nog twee seizoenen. Maar het is nog maar de vraag of de Zweedse streamingdienst vanaf 2025 de koningsklasse van de autosport blijft aanbieden. VodafoneZiggo wil namelijk een poging wagen om de uitzendrechten terug te krijgen. Dit stelt Ziggo Sport-directeur Marcel Beerthuizen in een promotionele video na het binnenhalen van de exclusieve uitzendrechten van de UEFA voetbaltoernooien voor clubteams.

   

  Ontevreden

  Een deel van de Formule 1-liefhebbers is om een of meerdere redenen ontevreden over de manier waarop Viaplay de sport aanbiedt. Er zijn klachten over inlog- en beeldproblemen en ook het commentaar bij de Formule 1-uitzendingen en de Nederlandse analisten in studioprogramma’s kunnen rekenen op felle kritiek van een aanzienlijk deel van de kijkers.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalViaplayViaplay GroupFormule 1uitzendrechten

  Reacties

 1. TV-TIP Boerderij van Dorst

  Boerderij van Dorst
  NPO 3 om 20:24 uur
  Het format van Boerderij van Dorst is even simpel als briljant: ergens aan de rand van Apeldoorn scharrelt Raven van Dorst rond in een vervallen boerderijtje dat langzaam in een oase van zelfvoorzienendheid verandert. Om al die noeste arbeid niet alleen te hoeven verzetten, nodigt Raven elke week twee bekende koppen uit, die hen tussen het schoffelen door het verbale vuur aan de schenen legt. De eerste gasten van dit seizoen: Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes.

  TV-TIP Bureau Rotterdam

  Bureau Rotterdam
  RTL 4 om 20:30 uur
  Samen met agenten Lindsey en Wouter belandt Ewout midden in een heftige ruzie tussen dronken en hevig bloedende mannen. Keashia en Brian lossen na flink wat speurwerk een beroving op. Als een automobilist door de laaghangende avondzon een voetganger over het hoofd ziet, helpen Ulubat en Andrea deze gewonde vrouw. En Nadia en Joyce moeten een groep mensen die zwaar aan de drugs zit kalmeren.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)