Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  ‘Ziggo wil uitzendrechten Formule 1 terug’

  VodafoneZiggo heeft serieuze plannen met Ziggo Sport. Niet alleen wil het mediabedrijf meebieden op de uitzendrechten van Eredivisievoetbal; ook wil het de Formule 1 terug.
  Jarco Kriek
  15 november 2022
  comments 12
  ‘Ziggo wil uitzendrechten Formule 1 terug’
  Foto Getty Images

  Viaplay bezit de uitzendrechten van de Formule 1 nog twee seizoenen. Maar het is nog maar de vraag of de Zweedse streamingdienst vanaf 2025 de koningsklasse van de autosport blijft aanbieden. VodafoneZiggo wil namelijk een poging wagen om de uitzendrechten terug te krijgen. Dit stelt Ziggo Sport-directeur Marcel Beerthuizen in een promotionele video na het binnenhalen van de exclusieve uitzendrechten van de UEFA voetbaltoernooien voor clubteams.

   

  Ontevreden

  Een deel van de Formule 1-liefhebbers is om een of meerdere redenen ontevreden over de manier waarop Viaplay de sport aanbiedt. Er zijn klachten over inlog- en beeldproblemen en ook het commentaar bij de Formule 1-uitzendingen en de Nederlandse analisten in studioprogramma’s kunnen rekenen op felle kritiek van een aanzienlijk deel van de kijkers.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalViaplayViaplay GroupFormule 1uitzendrechten

  Reacties

 1. TV-TIP De Grote Huisverbouwing

  De Grote Huisverbouwing
  SBS 6 om 17:00 uur
  Doordat de aannemers, stukadoors en schilders niet aan zijn te slepen, slaan steeds meer Nederlanders zelf aan het boren, schroeven en sauzen. Maar lang niet iedereen is gezegend met het talent of het inzicht om de gedateerde binnenboel zonder ongelukken naar het heden te klussen. Om te voor­komen dat een roedel hobbyklussers zichzelf vastniet aan het nieuwe tapijt, nemen stylist Djamilla Smits en creatief uitvoerder Albert Stokkers het kluswerk uit handen om het huis om te toveren in een paleis.

  TV-TIP Flip or Flop

  Flip or Flop
  TLC om 18:00 uur
  Tarek el Moussa is, naar eigen zeggen, gezegend met een uitmuntende vastgoedneus. Samen met zijn (inmiddels ex-) vrouw Christina koopt hij huizen voor een prik, om die wat aan kant te timmeren en vervolgens voor de hoofdprijs te verkopen. Dit keer krijgen de twee een tip over een gigantisch, maar vervallen huis in het chique Anaheim Hills. De prijs is fors, het risico daarom groot. Want om het pand überhaupt aan te kunnen schaffen, moeten ze een dealtje sluiten met een investeerder.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)