Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet alle kanalen Ziggo Sport Totaal open voor klanten

  Ziggo heeft zonder enige aankondiging vooraf alle in HD beschikbare kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal voor digitale klanten opengezet.
  Jarco Kriek
  17 maart 2022
  comments 3
  Ziggo zet alle kanalen Ziggo Sport Totaal open voor klanten
  Foto Getty Images

  Ziggo zet alle kanalen van Ziggo Sport Totaal open voorafgaand aan het weekend dat het nieuwe Formule 1-seizoen begint. Ziggo Sport heeft de uitzendrechtenstrijd voor het live uitzenden van Nordic Entertainment Group (NENT) verloren. Hierdoor is live Formule 1 – uitgezonderd van zes zogenaamde ‘open net’ races – bij een Nederlandse zendgemachtigde alleen via de online diensten Viaplay" target="_blank">Viaplay (NENT) en F1 TV PRO (Liberty Media) te volgen.

   

  Samenvattingen

  Ziggo Sport heeft wel een sublicentie van NENT gekocht waardoor het korte tijd na vrije trainingen, kwalificatie, eventuele sprintrace en races een samenvatting van maximaal een kwartier mag uitzenden. Ziggo bouwt hier omheen diverse programma’s met bekende Ziggo Formule 1-gezichten als Olav Mol, Jack Plooij en Robert Doornbos. Ook heeft VodafoneZiggo als vervanging voor live Formule 1 de uitzendrechten voor het uitzenden van onder meer racecompetitie MotoGP gekocht.

   

  Welke kanalen zijn open?

  Ziggo-klanten met een digitaal abonnement die een door Ziggo geleverde bruikleendecoder of een smartcard eventueel aangevuld met een CI+ module gebruiken – de zogenaamde digitale abonnees – kunnen tijdelijk zonder extra abonnement naar de volgende kanalen kijken.

   

  • Ziggo Sport Select HD (voorkeuzekanaal 401)
  • Ziggo Sport Voetbal HD (voorkeuzekanaal 402)
  • Ziggo Sport Golf HD (voorkeuzekanaal 403)
  • Ziggo Sport Racing HD (voorkeuzekanaal 404)
  • Ziggo Sport Docu HD (voorkeuzekanaal 405)
  • Ziggo Sport Tennis HD (voorkeuzekanaal 406)
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1MotoGP

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)