Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet alle kanalen Ziggo Sport Totaal open voor klanten

  Ziggo heeft zonder enige aankondiging vooraf alle in HD beschikbare kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal voor digitale klanten opengezet.
  Jarco Kriek
  17 march 2022
  comments 3
  Ziggo zet alle kanalen Ziggo Sport Totaal open voor klanten
  Foto Getty Images

  Ziggo zet alle kanalen van Ziggo Sport Totaal open voorafgaand aan het weekend dat het nieuwe Formule 1-seizoen begint. Ziggo Sport heeft de uitzendrechtenstrijd voor het live uitzenden van Nordic Entertainment Group (NENT) verloren. Hierdoor is live Formule 1 – uitgezonderd van zes zogenaamde ‘open net’ races – bij een Nederlandse zendgemachtigde alleen via de online diensten Viaplay (NENT) en F1 TV PRO (Liberty Media) te volgen.

   

  Samenvattingen

  Ziggo Sport heeft wel een sublicentie van NENT gekocht waardoor het korte tijd na vrije trainingen, kwalificatie, eventuele sprintrace en races een samenvatting van maximaal een kwartier mag uitzenden. Ziggo bouwt hier omheen diverse programma’s met bekende Ziggo Formule 1-gezichten als Olav Mol, Jack Plooij en Robert Doornbos. Ook heeft VodafoneZiggo als vervanging voor live Formule 1 de uitzendrechten voor het uitzenden van onder meer racecompetitie MotoGP gekocht.

   

  Welke kanalen zijn open?

  Ziggo-klanten met een digitaal abonnement die een door Ziggo geleverde bruikleendecoder of een smartcard eventueel aangevuld met een CI+ module gebruiken – de zogenaamde digitale abonnees – kunnen tijdelijk zonder extra abonnement naar de volgende kanalen kijken.

   

  • Ziggo Sport Select HD (voorkeuzekanaal 401)
  • Ziggo Sport Voetbal HD (voorkeuzekanaal 402)
  • Ziggo Sport Golf HD (voorkeuzekanaal 403)
  • Ziggo Sport Racing HD (voorkeuzekanaal 404)
  • Ziggo Sport Docu HD (voorkeuzekanaal 405)
  • Ziggo Sport Tennis HD (voorkeuzekanaal 406)
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1MotoGP

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Bean

  Bean
  SBS 9 om 22:15 uur
  De sullige Mr. Bean werkt als bewaker in de Royal National Gallery. Zijn bazen willen hem ontslaan, omdat hij altijd slaapt.

  TV-TIP De Roze Supporters

  De Roze Supporters
  NPO 3 om 22:17 uur
  Homoseksualiteit en voetbal, dat blijft een ingewikkelde combinatie. Toch lijkt er langzaam iets te veranderen, mede door de inzet van LHBTIQ+ supporters zelf.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)