Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet alle kanalen Ziggo Sport Totaal open voor klanten

  Ziggo heeft zonder enige aankondiging vooraf alle in HD beschikbare kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal voor digitale klanten opengezet.
  Jarco Kriek
  17 maart 2022
  comments 3
  Ziggo zet alle kanalen Ziggo Sport Totaal open voor klanten
  Foto Getty Images

  Ziggo zet alle kanalen van Ziggo Sport Totaal open voorafgaand aan het weekend dat het nieuwe Formule 1-seizoen begint. Ziggo Sport heeft de uitzendrechtenstrijd voor het live uitzenden van Nordic Entertainment Group (NENT) verloren. Hierdoor is live Formule 1 – uitgezonderd van zes zogenaamde ‘open net’ races – bij een Nederlandse zendgemachtigde alleen via de online diensten Viaplay (NENT) en F1 TV PRO (Liberty Media) te volgen.

   

  Samenvattingen

  Ziggo Sport heeft wel een sublicentie van NENT gekocht waardoor het korte tijd na vrije trainingen, kwalificatie, eventuele sprintrace en races een samenvatting van maximaal een kwartier mag uitzenden. Ziggo bouwt hier omheen diverse programma’s met bekende Ziggo Formule 1-gezichten als Olav Mol, Jack Plooij en Robert Doornbos. Ook heeft VodafoneZiggo als vervanging voor live Formule 1 de uitzendrechten voor het uitzenden van onder meer racecompetitie MotoGP gekocht.

   

  Welke kanalen zijn open?

  Ziggo-klanten met een digitaal abonnement die een door Ziggo geleverde bruikleendecoder of een smartcard eventueel aangevuld met een CI+ module gebruiken – de zogenaamde digitale abonnees – kunnen tijdelijk zonder extra abonnement naar de volgende kanalen kijken.

   

  • Ziggo Sport Select HD (voorkeuzekanaal 401)
  • Ziggo Sport Voetbal HD (voorkeuzekanaal 402)
  • Ziggo Sport Golf HD (voorkeuzekanaal 403)
  • Ziggo Sport Racing HD (voorkeuzekanaal 404)
  • Ziggo Sport Docu HD (voorkeuzekanaal 405)
  • Ziggo Sport Tennis HD (voorkeuzekanaal 406)
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1MotoGP

  Reacties

 1. TV-TIP The Masked Singer

  The Masked Singer
  RTL 4 om 20:00 uur
  Ruben Nicolai stelt de laatste vijf kandidaten van dit seizoen voor. Panelleden Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Monica Geuze, Loretta Schrijver en Gerard Joling mogen direct aan de slag: twee van de nieuwkomers vallen af.

  TV-TIP Nations League (v): Engeland - Nederland

  Nations League (v): Engeland - Nederland
  NPO 3 om 20:21 uur
  Na de pijnlijke nederlaag tegen onze zuiderburen leek het Nations League-avontuur van de Oranje Leeuwinnen al voorbij voordat het überhaupt begonnen was. De wedstrijd tegen verliezend de WK-finalist Engeland stond immers óók nog op de kalender. Tot ieders verbazing werd de ploeg van Sarina Wiegman eind ­september met 2-1 terug naar huis gestuurd. Op ’t heilige gras van Wembley zijn de Britse dames nu uit op revanche.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)