Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet alle kanalen Ziggo Sport Totaal open voor klanten

  Ziggo heeft zonder enige aankondiging vooraf alle in HD beschikbare kanalen van betaalzender Ziggo Sport Totaal voor digitale klanten opengezet.
  Jarco Kriek
  17 march 2022
  comments 3
  Ziggo zet alle kanalen Ziggo Sport Totaal open voor klanten
  Foto Getty Images

  Ziggo zet alle kanalen van Ziggo Sport Totaal open voorafgaand aan het weekend dat het nieuwe Formule 1-seizoen begint. Ziggo Sport heeft de uitzendrechtenstrijd voor het live uitzenden van Nordic Entertainment Group (NENT) verloren. Hierdoor is live Formule 1 – uitgezonderd van zes zogenaamde ‘open net’ races – bij een Nederlandse zendgemachtigde alleen via de online diensten Viaplay (NENT) en F1 TV PRO (Liberty Media) te volgen.

   

  Samenvattingen

  Ziggo Sport heeft wel een sublicentie van NENT gekocht waardoor het korte tijd na vrije trainingen, kwalificatie, eventuele sprintrace en races een samenvatting van maximaal een kwartier mag uitzenden. Ziggo bouwt hier omheen diverse programma’s met bekende Ziggo Formule 1-gezichten als Olav Mol, Jack Plooij en Robert Doornbos. Ook heeft VodafoneZiggo als vervanging voor live Formule 1 de uitzendrechten voor het uitzenden van onder meer racecompetitie MotoGP gekocht.

   

  Welke kanalen zijn open?

  Ziggo-klanten met een digitaal abonnement die een door Ziggo geleverde bruikleendecoder of een smartcard eventueel aangevuld met een CI+ module gebruiken – de zogenaamde digitale abonnees – kunnen tijdelijk zonder extra abonnement naar de volgende kanalen kijken.

   

  • Ziggo Sport Select HD (voorkeuzekanaal 401)
  • Ziggo Sport Voetbal HD (voorkeuzekanaal 402)
  • Ziggo Sport Golf HD (voorkeuzekanaal 403)
  • Ziggo Sport Racing HD (voorkeuzekanaal 404)
  • Ziggo Sport Docu HD (voorkeuzekanaal 405)
  • Ziggo Sport Tennis HD (voorkeuzekanaal 406)
  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalFormule 1MotoGP

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview