Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet extra monteurs in rampgebied Limburg, extra mobiele data bij Vodafone

  De beide VodafoneZiggo bedrijfsonderdelen Vodafone en Ziggo bieden klanten in het door overstromingen geteisterde rampgebied in Limburg extra diensten aan.
  Jarco Kriek
  16 july 2021
  comments 13
  Ziggo zet extra monteurs in rampgebied Limburg, extra mobiele data bij Vodafone
  Foto ProShots

  VodafoneZiggo heeft bekendgemaakt dat klanten van Vodafone die in het rampgebied wonen extra mobiele data bij hun bundel krijgen zonder hiervoor extra te moeten betalen. Ziggo zet extra monteurs in om klanten te helpen eventueel verstoorde vaste diensten zoals tv en internet weer snel te kunnen hervatten. Dit geldt niet alleen voor eventuele storing in wijkcentrales en wijkkasten van het kabelbedrijf maar ook desgevraagd door vervanging van bruikleenapparatuur zoals internetmodems en tv-decoders die bijvoorbeeld door kortsluiting door de wateroverlast defect zijn gegaan.

   

  VodafoneZiggo leeft mee

  'Allereerst willen wij alle getroffen inwoners in Limburg steun wensen na de overstromingen deze week', zo laat VodafoneZiggo weten in een statement. 'Wij blijven onze netwerken monitoren en zien op dit moment dat er geen gevolgen zijn voor het Vodafone-netwerk. Voor het Ziggo-netwerk hebben wij monteurs in het getroffen gebied om onze klanten waar mogelijk te helpen en ons netwerk draaiende te houden op plaatsen die bereikbaar zijn. Op deze momenten is het extra belangrijk dat hulpdiensten, familie en vrienden te bereiken zijn. Wij bieden extra mobiele data aan onze klanten in het getroffen gebied.'

   

  Op deze internetsite staan de manieren om snel met diverse onderdelen van de VodafoneZiggo klantenservice in contact te komen.

  ZiggoVodafoneVodafoneZiggoklantenservicetvtelevisieinternetmobiele databruikleendecoderinternetmodemmodem

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win Harry Potter in 4K Ultra HD

   Een wonderbaarlijke nieuwe manier om de magische wereld van Harry Potter te beleven! Bekijk Harry Potter en de Steen der Wijzen zoals je hem nog nooit hebt gezien, nu in 4K-resolutie. Totaal TV mag deze voor drie Oscars genomineerde fantasyfilm vijf keer op 4K Ultra HD weggeven.

  TV-TIP The Wedding Planner

  The Wedding Planner
  RTL 8 om 20:25 uur
  Mary Fiore is een succesvolle huwelijksplanner. Ze organiseert een belangrijke bruiloft, maar wordt verliefd op de bruidegom.

  TV-TIP NCIS: Los Angeles

  NCIS: Los Angeles
  Kabel Eins om 06:35 uur
  Een Russische bommenwerper is vermist geraakt op Amerikaans grondgebied en het team moet een oorlog zien te voorkomen.

  Interview

  • *

   Tooske Ragas

   K2 zoekt K3

   De Vlaamse presentator Kürt Rogiers en onze eigen Tooske Ragas zorgen dat de zoektocht naar een nieuw K3-lid in goede banen wordt geleid.
   Reacties0 reactie(s)