Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet extra monteurs in rampgebied Limburg, extra mobiele data bij Vodafone

  De beide VodafoneZiggo bedrijfsonderdelen Vodafone en Ziggo bieden klanten in het door overstromingen geteisterde rampgebied in Limburg extra diensten aan.
  Jarco Kriek
  16 july 2021
  comments 13
  Ziggo zet extra monteurs in rampgebied Limburg, extra mobiele data bij Vodafone
  Foto ProShots

  VodafoneZiggo heeft bekendgemaakt dat klanten van Vodafone die in het rampgebied wonen extra mobiele data bij hun bundel krijgen zonder hiervoor extra te moeten betalen. Ziggo zet extra monteurs in om klanten te helpen eventueel verstoorde vaste diensten zoals tv en internet weer snel te kunnen hervatten. Dit geldt niet alleen voor eventuele storing in wijkcentrales en wijkkasten van het kabelbedrijf maar ook desgevraagd door vervanging van bruikleenapparatuur zoals internetmodems en tv-decoders die bijvoorbeeld door kortsluiting door de wateroverlast defect zijn gegaan.

   

  VodafoneZiggo leeft mee

  'Allereerst willen wij alle getroffen inwoners in Limburg steun wensen na de overstromingen deze week', zo laat VodafoneZiggo weten in een statement. 'Wij blijven onze netwerken monitoren en zien op dit moment dat er geen gevolgen zijn voor het Vodafone-netwerk. Voor het Ziggo-netwerk hebben wij monteurs in het getroffen gebied om onze klanten waar mogelijk te helpen en ons netwerk draaiende te houden op plaatsen die bereikbaar zijn. Op deze momenten is het extra belangrijk dat hulpdiensten, familie en vrienden te bereiken zijn. Wij bieden extra mobiele data aan onze klanten in het getroffen gebied.'

   

  Op deze internetsite staan de manieren om snel met diverse onderdelen van de VodafoneZiggo klantenservice in contact te komen.

  ZiggoVodafoneVodafoneZiggoklantenservicetvtelevisieinternetmobiele databruikleendecoderinternetmodemmodem

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP De Verraders

  De Verraders
  RTL 4 om 20:00 uur
  Het leven van een getrouwe gaat niet over rozen. De kans om de finish te halen is klein, maar soms moet je een gokje wagen.

  TV-TIP Louis Therou: Dark States

  Louis Therou: Dark States
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het aantal mensen dat naar z’n grootje is geschoten in District 5, een niet al te gezellig stadsdeel van Milwaukee, is de afgelopen jaren fors gestegen.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)