Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet extra monteurs in rampgebied Limburg, extra mobiele data bij Vodafone

  De beide VodafoneZiggo bedrijfsonderdelen Vodafone en Ziggo bieden klanten in het door overstromingen geteisterde rampgebied in Limburg extra diensten aan.
  Jarco Kriek
  16 july 2021
  comments 13
  Ziggo zet extra monteurs in rampgebied Limburg, extra mobiele data bij Vodafone
  Foto ProShots

  VodafoneZiggo heeft bekendgemaakt dat klanten van Vodafone die in het rampgebied wonen extra mobiele data bij hun bundel krijgen zonder hiervoor extra te moeten betalen. Ziggo zet extra monteurs in om klanten te helpen eventueel verstoorde vaste diensten zoals tv en internet weer snel te kunnen hervatten. Dit geldt niet alleen voor eventuele storing in wijkcentrales en wijkkasten van het kabelbedrijf maar ook desgevraagd door vervanging van bruikleenapparatuur zoals internetmodems en tv-decoders die bijvoorbeeld door kortsluiting door de wateroverlast defect zijn gegaan.

   

  VodafoneZiggo leeft mee

  'Allereerst willen wij alle getroffen inwoners in Limburg steun wensen na de overstromingen deze week', zo laat VodafoneZiggo weten in een statement. 'Wij blijven onze netwerken monitoren en zien op dit moment dat er geen gevolgen zijn voor het Vodafone-netwerk. Voor het Ziggo-netwerk hebben wij monteurs in het getroffen gebied om onze klanten waar mogelijk te helpen en ons netwerk draaiende te houden op plaatsen die bereikbaar zijn. Op deze momenten is het extra belangrijk dat hulpdiensten, familie en vrienden te bereiken zijn. Wij bieden extra mobiele data aan onze klanten in het getroffen gebied.'

   

  Op deze internetsite staan de manieren om snel met diverse onderdelen van de VodafoneZiggo klantenservice in contact te komen.

  ZiggoVodafoneVodafoneZiggoklantenservicetvtelevisieinternetmobiele databruikleendecoderinternetmodemmodem

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Unforgotten

  Unforgotten
  BBC First om 20:00 uur
  Sunny onderzoekt een bizarre moordzaak. Hij kan Cassies speurneus goed gebruiken, maar zij heeft geen zin in een nieuwe zaak.

  TV-TIP Chateau Christmas

  Chateau Christmas
  RTL 8 om 20:28 uur
  De beroemde pianiste Margot viert Kerst met haar familie op een romantisch kasteel. Daar loopt ze haar ex weer tegen het lijf.

  Interview

  • *

   Dominique Devenport

   Sisi

   Meer historisch dan romantisch, maar daarom niet minder meeslepend. De NPO neemt kostuumdramaserieliefhebbers op de drempel van het nieuwe jaar mee naar het negentiende-eeuwse Wenen van de legendarische keizerin Sisi.
   Reacties0 reactie(s)