Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet extra monteurs in rampgebied Limburg, extra mobiele data bij Vodafone

  De beide VodafoneZiggo bedrijfsonderdelen Vodafone en Ziggo bieden klanten in het door overstromingen geteisterde rampgebied in Limburg extra diensten aan.
  Jarco Kriek
  16 juli 2021
  comments 13
  Ziggo zet extra monteurs in rampgebied Limburg, extra mobiele data bij Vodafone
  Foto ProShots

  VodafoneZiggo heeft bekendgemaakt dat klanten van Vodafone die in het rampgebied wonen extra mobiele data bij hun bundel krijgen zonder hiervoor extra te moeten betalen. Ziggo zet extra monteurs in om klanten te helpen eventueel verstoorde vaste diensten zoals tv en internet weer snel te kunnen hervatten. Dit geldt niet alleen voor eventuele storing in wijkcentrales en wijkkasten van het kabelbedrijf maar ook desgevraagd door vervanging van bruikleenapparatuur zoals internetmodems en tv-decoders die bijvoorbeeld door kortsluiting door de wateroverlast defect zijn gegaan.

   

  VodafoneZiggo leeft mee

  'Allereerst willen wij alle getroffen inwoners in Limburg steun wensen na de overstromingen deze week', zo laat VodafoneZiggo weten in een statement. 'Wij blijven onze netwerken monitoren en zien op dit moment dat er geen gevolgen zijn voor het Vodafone-netwerk. Voor het Ziggo-netwerk hebben wij monteurs in het getroffen gebied om onze klanten waar mogelijk te helpen en ons netwerk draaiende te houden op plaatsen die bereikbaar zijn. Op deze momenten is het extra belangrijk dat hulpdiensten, familie en vrienden te bereiken zijn. Wij bieden extra mobiele data aan onze klanten in het getroffen gebied.'

   

  Op deze internetsite staan de manieren om snel met diverse onderdelen van de VodafoneZiggo klantenservice in contact te komen.

  ZiggoVodafoneVodafoneZiggoklantenservicetvtelevisieinternetmobiele databruikleendecoderinternetmodemmodem

  Reacties

 1. TV-TIP Reizen Waes: Wereldsteden

  Reizen Waes: Wereldsteden
  NPO 3 om 20:15 uur
  São Paulo hoort zonder twijfel thuis in het rijtje van bijzondere wereldsteden. Met meer dan 24 miljoen inwoners is São Paulo niet alleen de grootste stad van Brazilië, maar ook van het hele Zuid-Amerikaanse continent. De megastad draagt de toepasselijke bijnaam ‘selva de pedra’ of ‘de betonnen jungle’. Maar Tom ontdekt dat er ook in een betonwoestijn heel wat te beleven valt.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:23 uur
  De slingers zijn al opgehangen, maar van feest is bij de start van het finaleweekend nog geen sprake. Terwijl vreugde en verdriet om voorrang vechten, gaan de drie finalisten aan de slag met de technische opdracht: een teckel van chocolade, geïnspireerd op Nhaan, de blaffer van Janny. Het slotakkoord is het spektakelstuk, waarbij de finalisten diverse technieken moet laten zien. Wie bakt zich naar de Heel Holland bakt-bokaal?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)