Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet forum ‘op grijs’; ‘superklanten’ blijven voorlopig

  Ziggo gaat volgende week weer wijzigingen op het eigen klant-helpt-klant community forum doorvoeren. Het gaat nog niet om een definitieve wijziging.
  Jarco Kriek
  12 januari 2023
  comments 3
  Ziggo zet forum ‘op grijs’; ‘superklanten’ blijven voorlopig
  Foto Getty Images

  Ziggo stopte enkele weken geleden met de gekleurde kroontjes achter de namen van gebruikers die de status expert of superexpert hebben gekregen. Gelijktijdig kondigde het kabelbedrijf aan om op een later tijdstip de namen van titels zoals 'expert' en 'superexpert' op het forum te wijzigen. De wijziging gaat echter volgende week nog niet plaatsvinden. Als voorloper op de wijziging van ranking van forumgebruikers introduceerde het kabelbedrijf een gekleurd levelsysteem. Uit een eerste evaluatie blijkt dat gebruikers de kleuren die aan de verschillende levels zijn toegekend storend te vinden. Hierdoor krijgen alle levels vanaf maandag 9 januari de kleur grijs.

   

  ‘Superklanten’

  Hoewel Ziggo van plan is om de term 'superexpert' te gaan wijzigen, blijven ‘superklanten’ nog wel op de achtergrond bestaan. Een kleine groep klanten blijft namelijk toegang houden tot een verborgen forumdeel waar zij onderling en met medewerkers van het kabelbedrijf contact kunnen onderhouden. Ook krijgen zij al eerste toegang tot informatie over nieuwe diensten en mogen zij nieuwe diensten en apparatuur als eerste testen. Over het verborgen contact achter de schermen, informatie over nieuwe diensten en deelname aan producttesten mogen ze niets met andere gebruikers delen. Hiervoor moet een zogenaamde NDA worden getekend.

  ZiggoVodafoneZiggowebcareklant-helpt-klant forum

  Reacties

 1. TV-TIP Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

  Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
  Net5 om 20:00 uur
  In deze tweede Pirates of the Caribbean-film heeft piraat Captain Jack Sparrow (Johnny Depp) een schuld openstaan bij Davy Jones (Bill Nighy), de ondode kapitein van het spookschip The Flying Dutchman. Om die schuld te vereffenen moet Sparrow het hart van Davy Jones vinden. Lukt dit niet, dan zal Jack voor eeuwig moeten boeten.

  TV-TIP Beste Kijkers

  Beste Kijkers
  RTL 4 om 21:35 uur
  Ruben Nicolai staat te trappelen voor een nieuw seizoen Beste Kijkers, het tiende alweer. Je schakelt in voor het commentaar op de grappigste filmpjes van de afgelopen week, maar blijft hangen voor Ruben, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge die elkaar én hun team­leden in de maling nemen. Het programma leek een beetje uit de gratie, maar keerde in 2023 terug op tv. Nog geen jaar later loeren we al naar het derde seizoen sinds de break.

  Interview