Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet forum ‘op grijs’; ‘superklanten’ blijven voorlopig

  Ziggo gaat volgende week weer wijzigingen op het eigen klant-helpt-klant community forum doorvoeren. Het gaat nog niet om een definitieve wijziging.
  Jarco Kriek
  12 januari 2023
  comments 3
  Ziggo zet forum ‘op grijs’; ‘superklanten’ blijven voorlopig
  Foto Getty Images

  Ziggo stopte enkele weken geleden met de gekleurde kroontjes achter de namen van gebruikers die de status expert of superexpert hebben gekregen. Gelijktijdig kondigde het kabelbedrijf aan om op een later tijdstip de namen van titels zoals 'expert' en 'superexpert' op het forum te wijzigen. De wijziging gaat echter volgende week nog niet plaatsvinden. Als voorloper op de wijziging van ranking van forumgebruikers introduceerde het kabelbedrijf een gekleurd levelsysteem. Uit een eerste evaluatie blijkt dat gebruikers de kleuren die aan de verschillende levels zijn toegekend storend te vinden. Hierdoor krijgen alle levels vanaf maandag 9 januari de kleur grijs.

   

  ‘Superklanten’

  Hoewel Ziggo van plan is om de term 'superexpert' te gaan wijzigen, blijven ‘superklanten’ nog wel op de achtergrond bestaan. Een kleine groep klanten blijft namelijk toegang houden tot een verborgen forumdeel waar zij onderling en met medewerkers van het kabelbedrijf contact kunnen onderhouden. Ook krijgen zij al eerste toegang tot informatie over nieuwe diensten en mogen zij nieuwe diensten en apparatuur als eerste testen. Over het verborgen contact achter de schermen, informatie over nieuwe diensten en deelname aan producttesten mogen ze niets met andere gebruikers delen. Hiervoor moet een zogenaamde NDA worden getekend.

  ZiggoVodafoneZiggowebcareklant-helpt-klant forum

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)