Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet in op ‘gratis’ voetbal: Spaanse La Liga blijft tot 2029

  VodafoneZiggo heeft voor Ziggo en Ziggo Sport het lopende contract voor de uitzendrechten van de Spaanse voetbalcompetitie La Liga verlengd.
  Jarco Kriek
  23 june 2022
  comments 4
  Ziggo zet in op ‘gratis’ voetbal: Spaanse La Liga blijft tot 2029
  Foto Getty Images

  Na het wegvallen van de Formule 1 en de Engelse Premier League voetbalcompetitie – beide zijn nu op streamingdienst Viaplay te zien – moet Ziggo een nieuwe koers vinden voor sportzender Ziggo Sport. Ziggo Sport is het digitale basiskanaal van Ziggo dat zonder extra kosten bij elk tv-abonnement wordt geleverd. Klanten van andere providers – zoals KPN, T-Mobile en Canal Digitaal – kunnen deze sportcontent ook bekijken, maar moeten hiervoor wel het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement kopen.

   

  LaLiga

  Ziggo had de uitzendrechten voor live, samenvatting, online en sociale media van de Spaanse voetbalcompetitie tot medio 2024 al in het bezit. Nu streamingdiensten zich steeds meer richten op het aanbieden van live sport is dit lopende contract door Ziggo-eigenaar VodafoneZiggo verlengd. Hierdoor blijft La Liga in ieder geval tot medio 2029 te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

   

  Meer voetbal

  Naast La Liga zijn ook twee andere aansprekende Europese voetbalcompetities – Serie A (Italië) en Ligue 1 (Frankrijk) – de komende jaren bij Ziggo Sport te zien. Dit naast de UEFA Champions League, de UEFA Nations League en de landencompetities van onder meer België, Portugal en Schotland. Daarnaast zijn enkele bekertoernooien van Europese landen live te volgen op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalvoetbalLaLigauitzendrechten

  Reacties

 1. TV-TIP Manhunt: Deadly Games

  Manhunt: Deadly Games
  SBS 9 om 20:30 uur
  Misdaadserie Manhunt behandelt elk seizoen een waargebeurde terreurdaad. Deadly Games draait om Richard Jewell. Tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta vindt hij een staafbom. Jewell laat de omgeving ontruimen, maar als de bom afgaat, raken talloze mensen gewond. Het had veel erger kunnen zijn en hij wordt gezien als een held, maar dan ontstaan er twijfels over zijn verhaal.

  TV-TIP Prisoners

  Prisoners
  Net 5 om 20:30 uur
  De wereld van Keller Dover stort in als zijn dochter spoorloos verdwijnt. Rechercheur Loki pakt de zonderlinge Alex Jones op, maar moet hem wegens gebrek aan bewijs laten gaan. Keller is er zo van overtuigd dat de verdachte schuldig is, dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen.

  Interview