Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet in op ‘gratis’ voetbal: Spaanse La Liga blijft tot 2029

  VodafoneZiggo heeft voor Ziggo en Ziggo Sport het lopende contract voor de uitzendrechten van de Spaanse voetbalcompetitie La Liga verlengd.
  Jarco Kriek
  23 juni 2022
  comments 4
  Ziggo zet in op ‘gratis’ voetbal: Spaanse La Liga blijft tot 2029
  Foto Getty Images

  Na het wegvallen van de Formule 1 en de Engelse Premier League voetbalcompetitie – beide zijn nu op streamingdienst Viaplay te zien – moet Ziggo een nieuwe koers vinden voor sportzender Ziggo Sport. Ziggo Sport is het digitale basiskanaal van Ziggo dat zonder extra kosten bij elk tv-abonnement wordt geleverd. Klanten van andere providers – zoals KPN, T-Mobile en Canal Digitaal – kunnen deze sportcontent ook bekijken, maar moeten hiervoor wel het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement kopen.

   

  LaLiga

  Ziggo had de uitzendrechten voor live, samenvatting, online en sociale media van de Spaanse voetbalcompetitie tot medio 2024 al in het bezit. Nu streamingdiensten zich steeds meer richten op het aanbieden van live sport is dit lopende contract door Ziggo-eigenaar VodafoneZiggo verlengd. Hierdoor blijft La Liga in ieder geval tot medio 2029 te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

   

  Meer voetbal

  Naast La Liga zijn ook twee andere aansprekende Europese voetbalcompetities – Serie A (Italië) en Ligue 1 (Frankrijk) – de komende jaren bij Ziggo Sport te zien. Dit naast de UEFA Champions League, de UEFA Nations League en de landencompetities van onder meer België, Portugal en Schotland. Daarnaast zijn enkele bekertoernooien van Europese landen live te volgen op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalvoetbalLaLigauitzendrechten

  Reacties

 1. TV-TIP Kopen of Slopen

  Kopen of Slopen
  RTL 4 om 20:30 uur
  Ahmed en Maaike hebben flink wat woonwensen op hun verlanglijstje staan, maar met twee kinderen en een klap speelgoed is het in de Vianense 23-onder-een-kapper van het stel nu al flink behelpen. Er is niet eens ruimte voor Ahmeds computer, laat staan voor de door Maaike zo gewenste gezinsuitbreiding. Maar ja, de boel verbouwen is ook zo wat. Terwijl Britta tóch haar schetsboek uit de kast pakt, gaat Alex op zoek naar een woning met meer ruimte. Maar vindt hij die ook binnen de negentig dagen?

  TV-TIP Juno

  Juno
  Paramount Network om 20:30 uur
  Terwijl haar klasgenoten zich bezighouden met typische puberdingen, heeft Juno (Elliot Page) iets anders aan haar hoofd: ze is zwanger. Ze besluit haar kind ter adoptie af te staan en gaat op zoek naar geschikte ouders. Die lijkt ze gevonden te hebben in Vanessa en Mark, maar voor Juno de knoop doorhakt, wil ze hen beter leren kennen.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)