Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet in op ‘gratis’ voetbal: Spaanse La Liga blijft tot 2029

  VodafoneZiggo heeft voor Ziggo en Ziggo Sport het lopende contract voor de uitzendrechten van de Spaanse voetbalcompetitie La Liga verlengd.
  Jarco Kriek
  23 juni 2022
  comments 4
  Ziggo zet in op ‘gratis’ voetbal: Spaanse La Liga blijft tot 2029
  Foto Getty Images

  Na het wegvallen van de Formule 1 en de Engelse Premier League voetbalcompetitie – beide zijn nu op streamingdienst Viaplay te zien – moet Ziggo een nieuwe koers vinden voor sportzender Ziggo Sport. Ziggo Sport is het digitale basiskanaal van Ziggo dat zonder extra kosten bij elk tv-abonnement wordt geleverd. Klanten van andere providers – zoals KPN, T-Mobile en Canal Digitaal – kunnen deze sportcontent ook bekijken, maar moeten hiervoor wel het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement kopen.

   

  LaLiga

  Ziggo had de uitzendrechten voor live, samenvatting, online en sociale media van de Spaanse voetbalcompetitie tot medio 2024 al in het bezit. Nu streamingdiensten zich steeds meer richten op het aanbieden van live sport is dit lopende contract door Ziggo-eigenaar VodafoneZiggo verlengd. Hierdoor blijft La Liga in ieder geval tot medio 2029 te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

   

  Meer voetbal

  Naast La Liga zijn ook twee andere aansprekende Europese voetbalcompetities – Serie A (Italië) en Ligue 1 (Frankrijk) – de komende jaren bij Ziggo Sport te zien. Dit naast de UEFA Champions League, de UEFA Nations League en de landencompetities van onder meer België, Portugal en Schotland. Daarnaast zijn enkele bekertoernooien van Europese landen live te volgen op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalvoetbalLaLigauitzendrechten

  Reacties

 1. TV-TIP Jochem in de Wolken

  Jochem in de Wolken
  NPO 1 om 19:05 uur
  Jochem Myjer vaart in een luchtballon over het meest sprookjesachtige natuurgebied van Nederland: Zuid-Limburg.

  TV-TIP De Nationale Reistest

  De Nationale Reistest
  NPO 3 om 20:24 uur
  Nog nooit veranderde onze manier van reizen zoveel als in de afgelopen twee jaar. Dzifa en Sahil testen de reiskennis van BN'ers.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)