Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet in op ‘gratis’ voetbal: Spaanse La Liga blijft tot 2029

  VodafoneZiggo heeft voor Ziggo en Ziggo Sport het lopende contract voor de uitzendrechten van de Spaanse voetbalcompetitie La Liga verlengd.
  Jarco Kriek
  23 juni 2022
  comments 4
  Ziggo zet in op ‘gratis’ voetbal: Spaanse La Liga blijft tot 2029
  Foto Getty Images

  Na het wegvallen van de Formule 1 en de Engelse Premier League voetbalcompetitie – beide zijn nu op streamingdienst Viaplay te zien – moet Ziggo een nieuwe koers vinden voor sportzender Ziggo Sport. Ziggo Sport is het digitale basiskanaal van Ziggo dat zonder extra kosten bij elk tv-abonnement wordt geleverd. Klanten van andere providers – zoals KPN, T-Mobile en Canal Digitaal – kunnen deze sportcontent ook bekijken, maar moeten hiervoor wel het aanvullende Ziggo Sport Totaal-abonnement kopen.

   

  LaLiga

  Ziggo had de uitzendrechten voor live, samenvatting, online en sociale media van de Spaanse voetbalcompetitie tot medio 2024 al in het bezit. Nu streamingdiensten zich steeds meer richten op het aanbieden van live sport is dit lopende contract door Ziggo-eigenaar VodafoneZiggo verlengd. Hierdoor blijft La Liga in ieder geval tot medio 2029 te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

   

  Meer voetbal

  Naast La Liga zijn ook twee andere aansprekende Europese voetbalcompetities – Serie A (Italië) en Ligue 1 (Frankrijk) – de komende jaren bij Ziggo Sport te zien. Dit naast de UEFA Champions League, de UEFA Nations League en de landencompetities van onder meer België, Portugal en Schotland. Daarnaast zijn enkele bekertoernooien van Europese landen live te volgen op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo SportZiggo Sport TotaalvoetbalLaLigauitzendrechten

  Reacties

 1. TV-TIP 70 jaar na de Watersnoodramp

  70 jaar na de Watersnoodramp
  NPO 1 om 10:30 uur
  In Ouwerkerk, het Zeeuwse dorp waar in 1953 het laatste dijkgat werd gedicht met behulp van caissons, een soort enorme betonnen blokkendozen, herdenkt Nederland de Watersnoodramp. Onder de sprekers zijn een overlevende van de ramp en burgemeester Jack van der Hoek van Schouwen-Duiveland. Winfried Baijens, tevens het gezicht van de serie Het water komt, presenteert.

  TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)