Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet meerdere zenders gedurende hele zomer open voor alle klanten

  Ziggo biedt klanten thuis en op vakantie een reeks zenders die gewoonlijk alleen te zien zijn met een aanvullend tv-abonnement.
  Jarco Kriek
  10 juli 2023
  comments 6
  Ziggo zet meerdere zenders gedurende hele zomer open voor alle klanten
  Foto Getty Images

  Ziggo biedt al zijn klanten de mogelijkheid om in de zomermaanden juli en augustus naar meerdere zenders te kijken uit de aanvullende tv-abonnementen TV Zenders Plus en Ziggo Movies & Series XL. Nederlanders die bij het kabelbedrijf toegang hebben tot het gecodeerde TV Standaard/TV Start abonnement, kunnen deze tijdelijk gratis zenders direct via de decoder of televisie met CI-module met smartcard kijken. Wie alleen toegang heeft tot het ongecodeerde Kabel TV-abonnement, kan deze zenders kijken via Ziggo GO. Dit geldt ook voor Ziggo-klanten die in deze periode op vakantie zijn in een land dat binnen de Europese Unie (EU) valt.

   

  Juli

  In de periode tussen 18 juli tot 1 augustus zijn de onderstaande zenders tijdelijk beschikbaar voor alle klanten:

   

  • MyZen TV op voorkeuzekanaal 134 - Deze unieke zender geeft je complete rust en ontspanning met ’s werelds mooiste landschappen. Met keuze tussen 3 audiokanalen: new age-muziek, het originele natuurgeluid of coaching.
  • Nicktoons op voorkeuzekanaal 303 - Nicktoons is een zender voor de jeugd die dol is op cartoons. Speciaal voor hen worden de beste series vol actie, humor, animatie en live action uitgezonden.
  • Nick Music op voorkeuzekanaal 304 - Nick Music laat 24/7 de leukste kindvriendelijke muziekvideo’s van dit moment zien.
  • Baby TV op voorkeuzekanaal 310 - Overdag leert Baby TV baby’s en peuters hun eerste woordjes en liedjes. ’s Avonds en ’s nachts zorgen kalme muziek en langzaam bewegende beelden voor een rustige omgeving.

   

  Augustus

  Ziggo vervangt het tijdelijke zenderaanbod in augustus voor andere zenders. Dit heeft onder meer te maken met de Pride in Amsterdam die wordt uitgezonden op OUTtv. De volgende zenders staan gedurende de gehele maand augustus voor alle klanten open:

   

  • OUTtv op voorkeuzekanaal 129 – OUTtv is dé lifestyle televisiezender met internationaal succesvolle series, films, documentaires en uitdagende programma’s met stijl en lef. En in augustus is er extra veel aandacht voor Pride Amsterdam.
  • Curiosity Channel op voorkeuzekanaal 201 – Echte verhalen. Echte mensen. Verteld van over de hele wereld. Op Curiosity Channel zie je bekroonde documentaires, films gebaseerd op ware gebeurtenissen, maar ook programma’s over wetenschap, natuur, geschiedenis, technologie en lifestyle.
  • National Geographic WILD op voorkeuzekanaal 204 – National Geographic WILD brengt de schoonheid van de planeet en het dierenrijk in beeld.
  • Nick Jr. op voorkeuzekanaal 306 – Nick Jr. is dé zender voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Nick Jr. is educatief en vermakelijk met fantastische verhalen en motiveert kinderen om slimmer te spelen.
  • ducktv op voorkeuzekanaal 311 – De gezonde, grappige en educatieve programmering is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar oud.

   

  NPO 2 Extra

  Ziggo kondigde eerder al aan dat het publieke themakanaal NPO 2 Extra in verband met diverse muziekfestivals zoals Lowlands voor alle klanten te zien is.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOtvtelevisiezender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)