Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet meerdere zenders gedurende hele zomer open voor alle klanten

  Ziggo biedt klanten thuis en op vakantie een reeks zenders die gewoonlijk alleen te zien zijn met een aanvullend tv-abonnement.
  Jarco Kriek
  10 juli 2023
  comments 6
  Ziggo zet meerdere zenders gedurende hele zomer open voor alle klanten
  Foto Getty Images

  Ziggo biedt al zijn klanten de mogelijkheid om in de zomermaanden juli en augustus naar meerdere zenders te kijken uit de aanvullende tv-abonnementen TV Zenders Plus en Ziggo Movies & Series XL. Nederlanders die bij het kabelbedrijf toegang hebben tot het gecodeerde TV Standaard/TV Start abonnement, kunnen deze tijdelijk gratis zenders direct via de decoder of televisie met CI-module met smartcard kijken. Wie alleen toegang heeft tot het ongecodeerde Kabel TV-abonnement, kan deze zenders kijken via Ziggo GO. Dit geldt ook voor Ziggo-klanten die in deze periode op vakantie zijn in een land dat binnen de Europese Unie (EU) valt.

   

  Juli

  In de periode tussen 18 juli tot 1 augustus zijn de onderstaande zenders tijdelijk beschikbaar voor alle klanten:

   

  • MyZen TV op voorkeuzekanaal 134 - Deze unieke zender geeft je complete rust en ontspanning met ’s werelds mooiste landschappen. Met keuze tussen 3 audiokanalen: new age-muziek, het originele natuurgeluid of coaching.
  • Nicktoons op voorkeuzekanaal 303 - Nicktoons is een zender voor de jeugd die dol is op cartoons. Speciaal voor hen worden de beste series vol actie, humor, animatie en live action uitgezonden.
  • Nick Music op voorkeuzekanaal 304 - Nick Music laat 24/7 de leukste kindvriendelijke muziekvideo’s van dit moment zien.
  • Baby TV op voorkeuzekanaal 310 - Overdag leert Baby TV baby’s en peuters hun eerste woordjes en liedjes. ’s Avonds en ’s nachts zorgen kalme muziek en langzaam bewegende beelden voor een rustige omgeving.

   

  Augustus

  Ziggo vervangt het tijdelijke zenderaanbod in augustus voor andere zenders. Dit heeft onder meer te maken met de Pride in Amsterdam die wordt uitgezonden op OUTtv. De volgende zenders staan gedurende de gehele maand augustus voor alle klanten open:

   

  • OUTtv op voorkeuzekanaal 129 – OUTtv is dé lifestyle televisiezender met internationaal succesvolle series, films, documentaires en uitdagende programma’s met stijl en lef. En in augustus is er extra veel aandacht voor Pride Amsterdam.
  • Curiosity Channel op voorkeuzekanaal 201 – Echte verhalen. Echte mensen. Verteld van over de hele wereld. Op Curiosity Channel zie je bekroonde documentaires, films gebaseerd op ware gebeurtenissen, maar ook programma’s over wetenschap, natuur, geschiedenis, technologie en lifestyle.
  • National Geographic WILD op voorkeuzekanaal 204 – National Geographic WILD brengt de schoonheid van de planeet en het dierenrijk in beeld.
  • Nick Jr. op voorkeuzekanaal 306 – Nick Jr. is dé zender voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Nick Jr. is educatief en vermakelijk met fantastische verhalen en motiveert kinderen om slimmer te spelen.
  • ducktv op voorkeuzekanaal 311 – De gezonde, grappige en educatieve programmering is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar oud.

   

  NPO 2 Extra

  Ziggo kondigde eerder al aan dat het publieke themakanaal NPO 2 Extra in verband met diverse muziekfestivals zoals Lowlands voor alle klanten te zien is.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOtvtelevisiezender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP Sweet Home Alabama

  Sweet Home Alabama
  RTL 8 om 20:25 uur
  Modeontwerpster Melanie (Reese Witherspoon) staat op het punt te gaan trouwen met Andrew (Patrick Dempsey), de zoon van de burgemeester van New York. Alleen is ze nog getrouwd met Jake (Josh Lucas), haar jeugdliefde uit Alabama. Omdat hij weigert de scheidingspapieren te ondertekenen, gaat Melanie naar Alabama om de scheiding te regelen.

  TV-TIP Tomb Raider

  Tomb Raider
  RTL 7 om 20:25 uur
  Jaren geleden verdween haar vader, een excentrieke avonturier, spoorloos. Nu besluit de Londense fietskoerier Lara Croft (Alicia Vikander) hem te gaan zoeken. Ze begint haar zoektocht op zijn laatst bekende bestemming: een eiland voor de kust van Japan. Dat is het begin van een avontuur vol gevaren.

  Interview