Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet nog meer zenders tijdelijk voor alle klanten open

  Ziggo gaat alle klanten gedurende de maand december tijdelijk enkele zenders uit de aanvullende tv-abonnementen leveren.
  Jarco Kriek
  3 december 2021
  comments 7
  Ziggo zet nog meer zenders tijdelijk voor alle klanten open
  Foto Getty Images

  Ziggo maakte deze week bekend dat de zenders NPO 1 Extra, TV 538, 192TV en Mezzo van 10 december tot en met 3 januari aan alle klanten geleverd worden. Normaal zijn deze zenders alleen bij aankoop van het aanvullende abonnement Ziggo Movies & Series XL of TV Zenders Plus te bekijken. De reden voor het opzetten van deze kanalen voor alle klanten zijn diverse virtual radio- en muziekevenementen die gedurende de maand december op deze zenders worden uitgezonden.

   

  TV Oranje

  Aan dit rijtje kan nu ook TV Oranje worden toegevoegd. De muziekzender van de oostelijke media-ondernemer Gerard Ardesch is bij Ziggo op voorkeuzekanaal 609 te vinden. Net als alle bovenstaande zenders kan TV Oranje van 10 december tot en met 3 januari door alle klanten van het kabelbedrijf bekeken worden. In deze periode zendt TV Oranje veel kerstclips van Nederlandse bodem uit. Net zoals elk jaar begint de zender op 29 december met het uitzenden van de TV Oranje Top 1000. Deze traditionele eindejaarslijst wordt door de kijkers zelf samengesteld. TV Oranje zegt dat er inmiddels meer dan een miljoen stemmen zijn uitgebracht.

   

  Hoe kan je kijken?

  Alle Ziggo-klanten kunnen van 10 december tot en met 3 januari naar NPO 1 Extra, TV 538, 192TV, Mezzo en TV Oranje kijken. Wie gebruikmaakt van een bruikleendecoder zoals Mediabox XL en Mediabox Next danwel een smartcard eventueel in combinatie met een CI+ module kan dit rechtstreeks via de decoder of de televisie. Ook voor deze groep klanten is online kijken via Ziggo GO mogelijk. Wie bij Ziggo het instapabonnement Kabel TV koopt, kan deze zenders alleen via Ziggo GO kijken.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezender van de maandetalagekanaalmuziekmuziekzenderTV OranjeZiggo GO

  Reacties

 1. TV-TIP Too Large

  Too Large
  TLC om 19:30 uur
  Een maagverkleining kán een manier zijn om gewicht te verliezen, en voor sommige mensen is het zelfs de enige hoop op een normaal leven. Maar wat als je te zwaar bent om zo’n operatie te ondergaan? In Too Large zien we dokter Charles Procter, die patiënten op het goede pad probeert te houden, zodat ze naar een gezond leven kunnen toe­werken. Da’s extreem ingewikkeld, want sommige deelnemers zijn zó zwaar dat ze nauwelijks een vin kunnen verroeren.

  TV-TIP Green Book

  Green Book
  SBS9 om 20:30 uur
  Voor zijn tournee door de zuidelijke staten van Amerika heeft de Afro-Amerikaanse pianist Dr. Don Shirley (Mahershala Ali) een chauffeur nodig. Hij geeft de Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip (Viggo Mortensen) de baan. Aanvankelijk liggen de twee elkaar niet, maar langzaam maar zeker ontstaat er een bijzondere vriendschap.

  Interview