Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet specialisten in om wifi-problemen bij klanten op te lossen

  VodafoneZiggo heeft bij het bedrijfsonderdeel Ziggo een specialistenteam opgetuigd dat ervoor moet zorgen dat klanten op een eenvoudige manier goed draadloos kunnen internetten.
  Jarco Kriek
  12 juli 2023
  comments 2
  Ziggo zet specialisten in om wifi-problemen bij klanten op te lossen

  Een team van specialisten dat opereert onder de naam Wifi Crew moet ervoor zorgen dat Ziggo-klanten zorgeloos draadloos wifi internet kunnen gebruiken. Het gebruik van draadloos internet is sinds de corona-epidemie toegenomen. Dit komt onder meer omdat meer Nederlanders zijn begonnen met volledig of deels thuiswerken. De zolder werd hierdoor voor velen plotseling het kantoor, en daarbij hoort een goed werkende internetverbinding. Reden voor Ziggo om een deel van de klantenservicemedewerkers zich te laten specialiseren in draadloos internet. De Ziggo Wifi Crew zag hierdoor het levenslicht.

   

  Verandering

  Dit zorgde voor een verandering in de werkwijze van de leden van de Wifi Crew. “Waar we voorheen bijvoorbeeld salesvaardigheden meewogen, zoeken we nu gericht naar mensen met passie voor tech. IT'ers, maar ook gamers en mensen die gewoon alles willen weten over de nieuwste mobieltjes en computers. 'Nerds', hoor ik ze zelf vaak zeggen”, aldus Sjors de Visser die Director Consumer Care (klantenservice) is waaronder de Wifi Crew valt. Meer over de zienwijze van De Visser en Wifi Crew leest u hier.

  ZiggoVodafoneZiggointernetdraadlooswifi

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)