Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet specialisten in om wifi-problemen bij klanten op te lossen

  VodafoneZiggo heeft bij het bedrijfsonderdeel Ziggo een specialistenteam opgetuigd dat ervoor moet zorgen dat klanten op een eenvoudige manier goed draadloos kunnen internetten.
  Jarco Kriek
  12 juli 2023
  comments 2
  Ziggo zet specialisten in om wifi-problemen bij klanten op te lossen

  Een team van specialisten dat opereert onder de naam Wifi Crew moet ervoor zorgen dat Ziggo-klanten zorgeloos draadloos wifi internet kunnen gebruiken. Het gebruik van draadloos internet is sinds de corona-epidemie toegenomen. Dit komt onder meer omdat meer Nederlanders zijn begonnen met volledig of deels thuiswerken. De zolder werd hierdoor voor velen plotseling het kantoor, en daarbij hoort een goed werkende internetverbinding. Reden voor Ziggo om een deel van de klantenservicemedewerkers zich te laten specialiseren in draadloos internet. De Ziggo Wifi Crew zag hierdoor het levenslicht.

   

  Verandering

  Dit zorgde voor een verandering in de werkwijze van de leden van de Wifi Crew. “Waar we voorheen bijvoorbeeld salesvaardigheden meewogen, zoeken we nu gericht naar mensen met passie voor tech. IT'ers, maar ook gamers en mensen die gewoon alles willen weten over de nieuwste mobieltjes en computers. 'Nerds', hoor ik ze zelf vaak zeggen”, aldus Sjors de Visser die Director Consumer Care (klantenservice) is waaronder de Wifi Crew valt. Meer over de zienwijze van De Visser en Wifi Crew leest u hier.

  ZiggoVodafoneZiggointernetdraadlooswifi

  Reacties

 1. TV-TIP Vera

  Vera
  RTL 8 om 20:00 uur
  Vera Stanhope ziet eruit alsof ze je elk moment om een euro gaat vragen, maar onder haar verfrommelde hoedje schuilt een briljant speurdersbrein. De opvliegende hoofdinspecteur gaat voor haar collega’s door het vuur, al reageert ze vaak driftig als ze haar briljante gedachtesprongen niet kunnen volgen. In Groot-Brittannië is de populaire serie rond de morsige detective al aan zijn veertiende seizoen toe. De opnames beginnen in 2025.

  TV-TIP Bad Boys for Life

  Bad Boys for Life
  RTL 7 om 20:00 uur
  In deze derde Bad Boys-film zijn rechercheurs Marcus (Martin Lawrence) en Mike (Will Smith) oude rotten in het vak. Marcus denkt er zelfs over om met pensioen te gaan. Dat zal moeten wachten want de weduwe en zoon van een drugsbaas willen wraak op iedereen die betrokken was bij zijn dood. Mike staat bovenaan hun dodenlijst.

  Interview