Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet tempo achter verbetering decoders

  Ziggo maakt meer vaart met de nieuwe updates voor zijn twee meest recente bruikleendecoders. De kabelaanbieder lijkt hiermee het goede voorbeeld van KPN te volgen.
  Jarco Kriek
  4 juni 2023
  comments 1
  Ziggo zet tempo achter verbetering decoders

  De nieuwe firmwareversie voor de 4K-decoders Mediabox Next en Next Mini is onder versienummer 5.02 inmiddels als test in de provincies Noord-Brabant en Limburg in decoders geplaatst. De komende dagen begint Ziggo de gefaseerde uitrol in de rest van het verzorgingsgebied.

   

  KPN

  Met deze nieuwe update verhoogt Ziggo het tempo van de releases. Het kabelbedrijf lijkt hiermee KPN te willen volgen. Dit telecombedrijf heeft klanten met een TV+ decoder beloofd om de komende periode iedere twee weken een update te leveren en houdt zich tot op heden aan deze belofte.

   

  Vernieuwingen

  In firmwareversie 5.02 voor Mediabox Next en Next Mini zijn de volgende wijzigingen doorgevoerd en problemen (bugfixes) opgelost:

   

  • De oplettende gebruiker zal het meteen opvallen, sommige menu's hebben een andere naam gekregen. Géén zorgen, je favoriete programma vind je nog steeds terug op de vertrouwde plek. De thumbnails hebben een kleine make over gehad en het bingen van een serie gaat nu nóg makkelijker.
  • De tabbladen Ontdek, TV & Replay en Movies & Series zijn aangepast naar Voor jou, TV & Terugkijken en Films & Series.
  • Op de thumbnail is nu duidelijk zichtbaar op welke zender het programma te zien is. Het logo van de omroep is namelijk uitvergroot.
  • Binge jij één van de series via het Films & Series pakket? Opgelet! De timing van de pop-up voor het starten van de volgende aflevering is nu nóg nauwkeuriger.
  • De mediabox reageert weer goed op de afstandsbediening als de mediabox snel achter elkaar in- en uitgeschakeld wordt
  • Verschillende stabiliteitsverbeteringen
  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiedecoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-updateMediabox NextNext Mini

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: Peter en Erik

  2Doc: Peter en Erik
  NPO 2 om 22:17 uur
  In 1967 stond een moeder haar pasgeboren tweeling af, en de jongens kwamen allebei in een ander gezin terecht. Het duurde zeventien jaar later voordat de twee elkaar ontmoetten, en er allebei ineens een broer bij kregen. Peter en Erik zoeken al tientallen jaren naar een antwoord op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren. Was er sprake van een misverstand, of was er misschien zelfs opzet in het spel? Samen met journalist Myrthe Buitenhuis gaan ze op zoek naar de waarheid. Het tweede deel is vrijdag te zien.

  TV-TIP Addicted to Marriage

  Addicted to Marriage
  TLC om 22:30 uur
  Na een paar mislukte huwelijken krabben mensen zich misschien even achter de oren, maar dat geldt níét voor de bruiden in deze realityserie. De vier dames in Addicted to Marriage zijn opgeteld al 20 keer getrouwd, maar dat weerhoudt ze er niet van om hun vriend te pushen om wéér in ’t huwelijksbootje te stappen. De partners hebben hun bedenkingen, en sommigen wéten niet eens dat hun vriendin eerder al getrouwd is geweest.

  Interview