Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo zet tijdelijk gratis zender TV Standaard weer op zwart: nieuw aanbod in aantocht

    Ziggo stopt op 5 december met de doorgifte van enkele zenders uit het aanvullende zenderaanbod voor klanten met het digitale basisabonnement TV Standaard/TV Start.
    Jarco Kriek
    4 december 2023
    comments 2
    Ziggo zet tijdelijk gratis zender TV Standaard weer op zwart: nieuw aanbod in aantocht

    De zenders RTL Lounge, RTL Crime en Crime+Investigation werden gedurende de maand november aangeboden aan klanten met alleen het zenderaanbod van TV Standaard/TV Start . Deze zenders zijn gewoonlijk alleen te zien voor klanten met een aanvullend abonnement in de vorm van TV Zenders Plus of Ziggo Movies & Series XL. De doorgifte van deze zenders aan TV Standaard/TV Start-kopers wordt op 5 december gestaakt.

     

    Nieuw aanbod

    Ziggo vernieuwt het gratis aanbod voor deze groep klanten. In ieder geval de zenders 192TV en TV Oranje zijn vanaf 5 december tot begin januari als feestelijk cadeau extra binnen het aanbod van het goedkoopste digitale abonnement te bekijken.

    ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezender van de maandetalagekanaal

    Reacties

  1. TV-TIP Focus

    Focus
    Net5 om 22:35 uur
    Meesteroplichter Nicky (Will Smith) neemt zijn jonge collega Jess (Margot Robbie) onder zijn hoede. Terwijl hij haar de fijne kneepjes van het vak leert, bloeit er iets op tussen hen. Maar Nicky besluit een punt achter hun relatie te zetten. Als ze elkaar drie jaar later weer tegenkomen, gooit Jess alle plannen van Nicky in de war.

    Interview