Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet tijdelijk gratis zender TV Standaard weer op zwart: nieuw aanbod in aantocht

  Ziggo stopt op 5 december met de doorgifte van enkele zenders uit het aanvullende zenderaanbod voor klanten met het digitale basisabonnement TV Standaard/TV Start.
  Jarco Kriek
  4 december 2023
  comments 2
  Ziggo zet tijdelijk gratis zender TV Standaard weer op zwart: nieuw aanbod in aantocht

  De zenders RTL Lounge, RTL Crime en Crime+Investigation werden gedurende de maand november aangeboden aan klanten met alleen het zenderaanbod van TV Standaard/TV Start . Deze zenders zijn gewoonlijk alleen te zien voor klanten met een aanvullend abonnement in de vorm van TV Zenders Plus of Ziggo Movies & Series XL. De doorgifte van deze zenders aan TV Standaard/TV Start-kopers wordt op 5 december gestaakt.

   

  Nieuw aanbod

  Ziggo vernieuwt het gratis aanbod voor deze groep klanten. In ieder geval de zenders 192TV en TV Oranje zijn vanaf 5 december tot begin januari als feestelijk cadeau extra binnen het aanbod van het goedkoopste digitale abonnement te bekijken.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisiezender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP Erin Brockovich

  Erin Brockovich
  Net5 om 20:00 uur
  Erin Brockovich (Julia Roberts) werkt als assistent op een advocatenkantoor. Ze ontdekt dat een groot bedrijf gif loost in het drinkwater. Erin stelt advocaat Ed Masry (Albert Finney) op de hoogte, maar hij is huiverig om het bedrijf met een beurswaarde van 28 miljard aan te klagen. Daarom besluit Erin zelf een zaak aan te spannen.

  TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)