Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet TV Oranje voor klanten open

  Alle digitale klanten van Ziggo en enkele andere kleinere providers kunnen in december kennismaken met de Nederlandse muziekzender TV Oranje.
  Jarco Kriek
  4 december 2023
  comments 0
  Ziggo zet TV Oranje voor klanten open
  Foto Getty Images

  In het geval van Ziggo is de zender te zien voor alle abonnees met het digitale instapabonnement TV Standaard/TV Start. TV Oranje is normaal alleen beschikbaar voor Ziggo-klanten met een van de aanvullende abonnementsvormen TV Zenders Plus of Ziggo Movies & Series XL. Naast TV Oranje biedt Ziggo vanaf 5 december ook 192TV tijdelijk binnen het TV Standaard/TV Start-zenderaanbod aan. Dit hebben beide muziekzenders Totaal TV laten weten. Ziggo heeft zelf naar de klanten nog niets gecommuniceerd over een tijdelijke zenderuitbreiding in december. Mogelijk dat er nog meer zenders uit aanvullende pakketten tijdelijk in de etalage worden gezet.

   

  Meer providers

  Naast Ziggo is TV Oranje ook tijdelijk zonder extra te betalen te zien voor alle klanten van enkele kleinere providers. Dit is het geval bij CAI Harderwijk, Stichting Kabelnet Veendam (SKV), Kabelnoord, Kabeltex, TriNed, Stipte, Delta en Solcon. Opvallend is de afwezigheid van KPN in het rijtje van providers. Dit omdat KPN eigenaar van Solcon is, en vandaag ook bekendmaakte dat het overeenstemming heeft bereikt betreffende de koop van Kabeltex.

   

  Nederlandse levenslied

  TV Oranje-directeur Gerard Ardesch is opgetogen dat zijn zender het bereik tijdens feestmaand december kan uitbreiden. "Honderden Nederlandse artiesten zullen daardoor met hun liedjes gedurende de laatste maand van het jaar door miljoenen extra kijkers buis-aan-buis bekeken kunnen worden. Met als klappers de live-uitzending van het Mega Piraten Festijn in het GelreDome op zaterdag 16 december en natuurlijk de bekendmaking van de jaarlijkse TV Oranje Top 1000 vlak voor Kerst. Een prachtig initiatief voor de muziek van eigen bodem dat navolging verdient", zo laat de media-ondernemer vanuit Steenwijk weten.

  ZiggoVodafoneZiggoTV Oranjemuziekkerstkerstmiszender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP Papillon

  Papillon
  RTL 7 om 22:00 uur
  Henri Charrière (Charlie Hunnam) kraakt kluizen, maar hij zou nooit iemand vermoorden. Toch belandt hij na een onterechte veroordeling voor een moord die hij niet heeft gepleegd op gevangeniseiland Duivelseiland. Hij sluit een deal met medegevangene Louis Dega (Rami Malek): in ruil voor bescherming van Charrière helpt Dega hem ontsnappen.

  TV-TIP De Kist

  De Kist
  NPO 2 om 23:53 uur
  De laatste gast van het seizoen is Lucille Werner en de Lingo-presentatrice, die een tijdje in de Tweede Kamer heeft gezeten voor het CDA, heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Als klein meisje werd zij vanwege haar handicap letterlijk op handen gedragen door haar vader. Het was daarom een grote schok toen hij uit het leven stapte. Dit heeft een grote indruk achtergelaten op Lucille, die zich dagelijks inzet voor mensen met een beperking.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)