Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet TV Oranje voor klanten open

  Alle digitale klanten van Ziggo en enkele andere kleinere providers kunnen in december kennismaken met de Nederlandse muziekzender TV Oranje.
  Jarco Kriek
  4 december 2023
  comments 0
  Ziggo zet TV Oranje voor klanten open
  Foto Getty Images

  In het geval van Ziggo is de zender te zien voor alle abonnees met het digitale instapabonnement TV Standaard/TV Start. TV Oranje is normaal alleen beschikbaar voor Ziggo-klanten met een van de aanvullende abonnementsvormen TV Zenders Plus of Ziggo Movies & Series XL. Naast TV Oranje biedt Ziggo vanaf 5 december ook 192TV tijdelijk binnen het TV Standaard/TV Start-zenderaanbod aan. Dit hebben beide muziekzenders Totaal TV laten weten. Ziggo heeft zelf naar de klanten nog niets gecommuniceerd over een tijdelijke zenderuitbreiding in december. Mogelijk dat er nog meer zenders uit aanvullende pakketten tijdelijk in de etalage worden gezet.

   

  Meer providers

  Naast Ziggo is TV Oranje ook tijdelijk zonder extra te betalen te zien voor alle klanten van enkele kleinere providers. Dit is het geval bij CAI Harderwijk, Stichting Kabelnet Veendam (SKV), Kabelnoord, Kabeltex, TriNed, Stipte, Delta en Solcon. Opvallend is de afwezigheid van KPN in het rijtje van providers. Dit omdat KPN eigenaar van Solcon is, en vandaag ook bekendmaakte dat het overeenstemming heeft bereikt betreffende de koop van Kabeltex.

   

  Nederlandse levenslied

  TV Oranje-directeur Gerard Ardesch is opgetogen dat zijn zender het bereik tijdens feestmaand december kan uitbreiden. "Honderden Nederlandse artiesten zullen daardoor met hun liedjes gedurende de laatste maand van het jaar door miljoenen extra kijkers buis-aan-buis bekeken kunnen worden. Met als klappers de live-uitzending van het Mega Piraten Festijn in het GelreDome op zaterdag 16 december en natuurlijk de bekendmaking van de jaarlijkse TV Oranje Top 1000 vlak voor Kerst. Een prachtig initiatief voor de muziek van eigen bodem dat navolging verdient", zo laat de media-ondernemer vanuit Steenwijk weten.

  ZiggoVodafoneZiggoTV Oranjemuziekkerstkerstmiszender van de maandetalagekanaal

  Reacties