Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zet voetbal in om wegloop naar glasvezel te stoppen

  Ziggo verliest aan de lopende band abonnees aan glasvezelproviders als KPN, Odido en Delta. Het kabelbedrijf probeert dit te keren met ‘gratis’ voetbalaanbod.
  Jarco Kriek
  22 mei 2024
  comments 10
  Ziggo zet voetbal in om wegloop naar glasvezel te stoppen
  Foto Getty Images

  Een deel van het voetbalaanbod kan door alle klanten zonder extra kosten – en voor hen dus gratis – via het digitale basiskanaal Ziggo Sport worden bekeken op voorkeuzekanaal 14. Ziggo Sport lanceert vandaag een nieuwe reclamecampagne om voetbalfans nu al zin te laten krijgen om volgend seizoen Europees voetbal te kijken.

   

  Live wedstrijden

  De sportzender heeft vanaf augustus drie jaar lang de exclusieve uitzendrechten voor de UEFA Champions League, de UEFA Europa League en de UEFA Conference League. De sportzender biedt ruim vijfhonderd live voetbalwedstrijden per jaar. Échte voetballiefhebbers die niets willen missen kunnen alle wedstrijden zien bij Ziggo Sport; dat is de centrale boodschap van de campagne.

   

  Reclame

  De liefde voor voetbal staat centraal in de nieuwe tv-commercial die in drie varianten te zien zal te zien zijn rondom de finales van de Europese competities. Of je nu thuis, onderweg of in de kroeg kijkt en alleen of met je vrienden, je kunt voor alle Europese wedstrijden straks terecht bij Ziggo Sport.

   

  Bekende stemmen

  Voetbal is emotie, dat begrijpen ze bij de sportzender als geen ander. Dat zie je terug in de sfeervolle en met een scherp oog voor details gemaakte commercial. Van de hoopvolle verwachting voor de wedstrijd tot de enorme ontlading bij een doelpunt, het zit er allemaal in. Verder is de commercial ook een feest van herkenning met presentatoren Wytse van der Goot en Hélène Hendriks, en het karakteristieke stemgeluid van commentatoren Sierd de Vos en Albert Mantingh.

   

  Hoe te kijken?

  Ziggo-klanten kunnen iedere speelavond op kanaal 14 van het standaardpakket minimaal één wedstrijd zien van een Nederlandse club of een andere topwedstrijd. Voetballiefhebbers die geen enkele live wedstrijd willen missen, kijken via het extra zenderpakket Ziggo Sport Totaal, beschikbaar bij onder andere Ziggo, KPN, Odido, Canal Digitaal, Tele2 en Delta.

   

  Ziggo Sport Free

  Voetballiefhebbers zonder Ziggo of Ziggo Sport Totaal krijgen met een Ziggo Sport Free account gratis toegang tot de voetbalwedstrijden van de deelnemende Nederlandse clubs en de drie finales. Thuis of onderweg kunnen ze kijken via de Ziggo GO app (op smart tv, tablet en smartphone) of online via ziggogo.tv (laptop/pc). Iedereen kan zich eenvoudig aanmelden om met één account toegang te krijgen met meerdere apparaten.

  ZiggoZiggo SportVodafoneZiggovoetbalUEFAChampions LeagueEuropa LeagueConference LeagueZiggo Sport Free

  Reacties