Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo, Ziggo Sport en Ziggo GO krijgen opfrisbeurt

  VodafoneZiggo gaat Ziggo een opfrisbeurt geven. Niet alleen in reclamecampagnes, maar ook bij het eigen tv-kanaal Ziggo Kanaal 13, Ziggo GO en Ziggo Sport.
  Jarco Kriek
  26 januari 2023
  comments 9
  Ziggo, Ziggo Sport en Ziggo GO krijgen opfrisbeurt
  Foto Getty Images

  Onder het motto ‘Maak vandaag fantastisch’ begint VodafoneZiggo maandag 30 januari met een nieuwe reclamecampagne voor het bedrijfsonderdeel Ziggo. Hiervoor zijn vier korte tv-commercials gemaakt en ook zijn er uitingen op radio, abri’s websites en sociale media. Later volgen ook langere tv-commercials. Onderdeel van de reclamecampagne zijn uitingen op het led-scherm rondom muziektempel Ziggo Dome en op het led-scherm bij het hoofdkantoor van VodafoneZiggo in Utrecht.

   

  Opfrisbeurt

  Het idee achter de campagne is dat het netwerk en de content van Ziggo eindeloze mogelijkheden zouden brengen. Daarbij hoort een subtiele opfrisbeurt. Die is onder mee zichtbaar bij het eigen tv-kanaal van Ziggo op voorkeuzekanaal 13, de kanalen van Ziggo Sport en bij online tv-dienst Ziggo GO. De opfrisbeurt bestaat uit een inclusievere beeldtaal en een nieuwe tone-of-voice.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOZiggo Sport

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)