Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zorgt voor verwarring bij wijziging abonnementen ESPN

  Ziggo lijkt geen eenduidige communicatie te voeren bij de wijziging van abonnementsvormen waar betaalzender ESPN een onderdeel is.
  Jarco Kriek
  25 juli 2021
  comments 4
  Ziggo zorgt voor verwarring bij wijziging abonnementen ESPN
  Foto Getty Images

  Het gaat om klanten die op dit moment de losse abonnementen ESPN Eredivisie en ESPN International kopen. Omdat ESPN op 1 augustus van zes naar vier kanalen terug gaat, vervallen beide abonnementsvormen en worden bij Ziggo vervangen door het nieuwe abonnement ESPN Compleet. Dit abonnement vervangt bij Ziggo feitelijk ESPN Eredivisie en gaat hierdoor €17,95 per maand kosten.

   

  Film1

  Wie bij Ziggo zowel ESPN Eredivisie als ESPN International koopt, krijgt volgens berichtgeving van het kabelbedrijf op het eigen gebruikersforum plots een veel groter contentpakket voor gelijke maandelijkse kosten (€30,90) geleverd. In dit pakket wordt naast ESPN Compleet ook Ziggo Sport Totaal en Film1 geleverd. Vooral het leveren van een filmaanbod bij een sportpakket wordt door een deel van de Ziggo-klanten met gefronste wenkbrauwen en de nodige vraagtekens ontvangen.

   

  Toch anders

  Maar uit aankondigingen die Ziggo naar klanten stuurt die ESPN Eredivisie en ESPN International kopen, blijkt dat bij een deel Ziggo niet deze abonnementen naar het sport- en filmabonnement wijzigt maar naar ESPN Compleet. In praktijk betekent dit dat deze klanten €12,95 per maand minder gaan betalen.

   

  Wijzigen

  Op zich is het wijzigen naar ESPN Compleet met een prijsdaling van €12,95 de ideale oplossing. Ware het niet dat Ziggo-klanten die niet naar ESPN Compleet maar het sport- en filmpakket zijn omgezet, op dit moment in veel gevallen het automatisch gewijzigde abonnement niet via de persoonlijke ‘MijnZiggo’ omgeving kunnen downgraden naar ESPN Compleet. En dus dezelfde content als momenteel met een prijsverlaging van €12,95 per maand geleverd krijgen.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Sport TotaalESPNFilm1abonnementprijsverlaging

  Reacties

 1. TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  TV-TIP Air Crash Investigation

  Air Crash Investigation
  National Geographic om 19:00 uur
  Op 25 oktober 1999 ontstaat er paniek bij de luchtverkeersleiding als een gecharterde Learjet 35, met aan boord onder anderen golfpro Payne Stewart, boven Florida voorbij de toegewezen hoogte klimt en vervolgens de afslag naar Dallas mist. F16’s stijgen op om het spooktoestel te onderscheppen, maar die kunnen weinig meer doen dan het naar South Dakota te begeleiden, waar het uiteindelijk neerstort. Wat is er in hemelsnaam gebeurd?

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)