Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zorgt voor verwarring bij wijziging abonnementen ESPN

  Ziggo lijkt geen eenduidige communicatie te voeren bij de wijziging van abonnementsvormen waar betaalzender ESPN een onderdeel is.
  Jarco Kriek
  25 juli 2021
  comments 4
  Ziggo zorgt voor verwarring bij wijziging abonnementen ESPN
  Foto Getty Images

  Het gaat om klanten die op dit moment de losse abonnementen ESPN Eredivisie en ESPN International kopen. Omdat ESPN op 1 augustus van zes naar vier kanalen terug gaat, vervallen beide abonnementsvormen en worden bij Ziggo vervangen door het nieuwe abonnement ESPN Compleet. Dit abonnement vervangt bij Ziggo feitelijk ESPN Eredivisie en gaat hierdoor €17,95 per maand kosten.

   

  Film1

  Wie bij Ziggo zowel ESPN Eredivisie als ESPN International koopt, krijgt volgens berichtgeving van het kabelbedrijf op het eigen gebruikersforum plots een veel groter contentpakket voor gelijke maandelijkse kosten (€30,90) geleverd. In dit pakket wordt naast ESPN Compleet ook Ziggo Sport Totaal en Film1 geleverd. Vooral het leveren van een filmaanbod bij een sportpakket wordt door een deel van de Ziggo-klanten met gefronste wenkbrauwen en de nodige vraagtekens ontvangen.

   

  Toch anders

  Maar uit aankondigingen die Ziggo naar klanten stuurt die ESPN Eredivisie en ESPN International kopen, blijkt dat bij een deel Ziggo niet deze abonnementen naar het sport- en filmabonnement wijzigt maar naar ESPN Compleet. In praktijk betekent dit dat deze klanten €12,95 per maand minder gaan betalen.

   

  Wijzigen

  Op zich is het wijzigen naar ESPN Compleet met een prijsdaling van €12,95 de ideale oplossing. Ware het niet dat Ziggo-klanten die niet naar ESPN Compleet maar het sport- en filmpakket zijn omgezet, op dit moment in veel gevallen het automatisch gewijzigde abonnement niet via de persoonlijke ‘MijnZiggo’ omgeving kunnen downgraden naar ESPN Compleet. En dus dezelfde content als momenteel met een prijsverlaging van €12,95 per maand geleverd krijgen.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Sport TotaalESPNFilm1abonnementprijsverlaging

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win Harry Potter in 4K Ultra HD

   Een wonderbaarlijke nieuwe manier om de magische wereld van Harry Potter te beleven! Bekijk Harry Potter en de Steen der Wijzen zoals je hem nog nooit hebt gezien, nu in 4K-resolutie. Totaal TV mag deze voor drie Oscars genomineerde fantasyfilm vijf keer op 4K Ultra HD weggeven.

  TV-TIP Lodewijks groene geluk

  Lodewijks groene geluk
  RTL 4 om 11:30 uur
  In iedere aflevering wordt een project van begin tot eind gevolgd. Dit keer de aanleg van een tuin bij een kinderdagverblijf.

  TV-TIP The Predator

  The Predator
  Veronica om 20:00 uur
  De Predators keren terug naar de aarde en alleen een groepje ex-soldaten en een evolutiebioloog kunnen de aliens tegenhouden.

  Interview

  • *

   Tooske Ragas

   K2 zoekt K3

   De Vlaamse presentator Kürt Rogiers en onze eigen Tooske Ragas zorgen dat de zoektocht naar een nieuw K3-lid in goede banen wordt geleid.
   Reacties0 reactie(s)