Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zorgt voor verwarring bij wijziging abonnementen ESPN

  Ziggo lijkt geen eenduidige communicatie te voeren bij de wijziging van abonnementsvormen waar betaalzender ESPN een onderdeel is.
  Jarco Kriek
  25 july 2021
  comments 4
  Ziggo zorgt voor verwarring bij wijziging abonnementen ESPN
  Foto Getty Images

  Het gaat om klanten die op dit moment de losse abonnementen ESPN Eredivisie en ESPN International kopen. Omdat ESPN op 1 augustus van zes naar vier kanalen terug gaat, vervallen beide abonnementsvormen en worden bij Ziggo vervangen door het nieuwe abonnement ESPN Compleet. Dit abonnement vervangt bij Ziggo feitelijk ESPN Eredivisie en gaat hierdoor €17,95 per maand kosten.

   

  Film1

  Wie bij Ziggo zowel ESPN Eredivisie als ESPN International koopt, krijgt volgens berichtgeving van het kabelbedrijf op het eigen gebruikersforum plots een veel groter contentpakket voor gelijke maandelijkse kosten (€30,90) geleverd. In dit pakket wordt naast ESPN Compleet ook Ziggo Sport Totaal en Film1 geleverd. Vooral het leveren van een filmaanbod bij een sportpakket wordt door een deel van de Ziggo-klanten met gefronste wenkbrauwen en de nodige vraagtekens ontvangen.

   

  Toch anders

  Maar uit aankondigingen die Ziggo naar klanten stuurt die ESPN Eredivisie en ESPN International kopen, blijkt dat bij een deel Ziggo niet deze abonnementen naar het sport- en filmabonnement wijzigt maar naar ESPN Compleet. In praktijk betekent dit dat deze klanten €12,95 per maand minder gaan betalen.

   

  Wijzigen

  Op zich is het wijzigen naar ESPN Compleet met een prijsdaling van €12,95 de ideale oplossing. Ware het niet dat Ziggo-klanten die niet naar ESPN Compleet maar het sport- en filmpakket zijn omgezet, op dit moment in veel gevallen het automatisch gewijzigde abonnement niet via de persoonlijke ‘MijnZiggo’ omgeving kunnen downgraden naar ESPN Compleet. En dus dezelfde content als momenteel met een prijsverlaging van €12,95 per maand geleverd krijgen.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo Sport TotaalESPNFilm1abonnementprijsverlaging

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Dune

   Timothée Chalamet speelt Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekendstaat als Dune. Totaal TV mag de dvd van dit actie-avontuur vijf keer weggeven.

  TV-TIP Star Trek Into Darkness

  Star Trek Into Darkness
  om 03:57 uur
  Benedict Cumberbatch deed zijn stinkende best om zijn rol geheim te houden, maar de fans wisten heel goed wie hij speelde.

  TV-TIP Marble mania

  Marble mania
  SBS6 om 12:50 uur
  Nadat de Meilandjes en het VI-trio de knikkers lieten rollen, zijn Roué Verveer, Jandino Asporaat en Jörgen Raymann aan de beurt.

  Interview

  • *

   Daan Schuurmans

   Het verhaal van Nederland

   In deze tiendelige serie neemt Daan Schuurmans de kijker mee langs de hoogte- en dieptepunten van onze geschiedenis.
   Reacties0 reactie(s)