Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo zorgt voor verwarring: HGTV toch gecodeerd

  Ziggo gaat het nieuwe tv-kanaal HGTV toch niet via het ongecodeerde Kabel TV-zenderaanbod aanbieden aan alle klanten. Dit bevestigt het kabelbedrijf aan Totaal TV.
  Jarco Kriek
  13 januari 2024
  comments 7
  Ziggo zorgt voor verwarring: HGTV toch gecodeerd
  Foto Getty Images

  Ziggo plaatste HGTV zelf afgelopen week in de zenderlijst die bestemd is voor klanten die alleen ongecodeerde tv- en radiozenders kijken en/of luisteren. Een aankondigingsbeeld van HGTV was te vinden in de zenderlijst die via netwerkid 4444 op te vragen is. Enkele dagen na publicatie van deze webpagina over de komst van HGTV in het ongecodeerde Kabel TV-zenderaanbod verdween HGTV plots uit de zenderlijst van netwerkid 4444.

   

  Toch gecodeerd

  VodafoneZiggo laat Totaal TV weten dat HGTV in het zenderaanbod is geplaatst dat hoort bij de abonnementsvorm TV Standaard/TV Start. Dit betekent dat de zender gecodeerd via het Ziggo-kabelnetwerk gedistribueerd wordt. Hierdoor is HGTV nu geplaatst in de zenderlijst die in de decoder of televisie wordt geplaatst als netwerkid 5555 is geselecteerd.

  ZiggoVodafoneZiggotvtelevisieHGTVWarner Bros. Discoveryzenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview