Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo-klanten blijven klagen over slechte ervaring Ziggo GO

  Ziggo-klanten zijn niet te spreken over de gebruikerservaring van online tv-dienst Ziggo GO. Ook de lange periode van klachtenoplossing wekt onvrede.
  Jarco Kriek
  18 oktober 2022
  comments 2
  Ziggo-klanten blijven klagen over slechte ervaring Ziggo GO
  Foto Getty Images

  Ziggo bracht enkele weken geleden een update voor online tv-dienst Ziggo GO uit. Wat echter als een verbetering van de online dienst bedoeld was, betekent voor veel gebruikers van deze dienst een aantoonbare verslechtering. Op het klant-helpt-klant forum van het kabelbedrijf wordt dan ook in meerdere discussies geklaagd over de gebruikerservaring van Ziggo GO. Zo moeten veel gebruikers herhaaldelijk inloggen om gebruik te kunnen maken van de dienst, zijn er klachten over haperend beeld en klagen gebruikers van online mediaspeler Apple TV dat er storingen in beeld verschijnen, bijvoorbeeld als er gebruik wordt gemaakt van de Apple smartspeaker Homepod.

   

  Wachten

  Ziggo kan de problemen alleen oplossen met een nieuwe update van de Ziggo GO-apps. Wanneer dit gebeurt, heeft het kabelbedrijf nog niet bekendgemaakt. Wel gaat Ziggo naar verwachting nog deze maand een firmware-update voor de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini uitbrengen. In veel gevallen volgt kort daarna een update van Ziggo GO. De versienummers van de firmware van de Mediabox Next en Next Mini lopen namelijk gelijk met die van de Ziggo GO-app.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOonlinetvtelevisiestoring

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview