Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo-klanten blijven klagen over slechte ervaring Ziggo GO

  Ziggo-klanten zijn niet te spreken over de gebruikerservaring van online tv-dienst Ziggo GO. Ook de lange periode van klachtenoplossing wekt onvrede.
  Jarco Kriek
  18 oktober 2022
  comments 2
  Ziggo-klanten blijven klagen over slechte ervaring Ziggo GO
  Foto Getty Images

  Ziggo bracht enkele weken geleden een update voor online tv-dienst Ziggo GO uit. Wat echter als een verbetering van de online dienst bedoeld was, betekent voor veel gebruikers van deze dienst een aantoonbare verslechtering. Op het klant-helpt-klant forum van het kabelbedrijf wordt dan ook in meerdere discussies geklaagd over de gebruikerservaring van Ziggo GO. Zo moeten veel gebruikers herhaaldelijk inloggen om gebruik te kunnen maken van de dienst, zijn er klachten over haperend beeld en klagen gebruikers van online mediaspeler Apple TV dat er storingen in beeld verschijnen, bijvoorbeeld als er gebruik wordt gemaakt van de Apple smartspeaker Homepod.

   

  Wachten

  Ziggo kan de problemen alleen oplossen met een nieuwe update van de Ziggo GO-apps. Wanneer dit gebeurt, heeft het kabelbedrijf nog niet bekendgemaakt. Wel gaat Ziggo naar verwachting nog deze maand een firmware-update voor de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini uitbrengen. In veel gevallen volgt kort daarna een update van Ziggo GO. De versienummers van de firmware van de Mediabox Next en Next Mini lopen namelijk gelijk met die van de Ziggo GO-app.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOonlinetvtelevisiestoring

  Reacties

 1. TV-TIP Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar

  Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar
  NPO 3 om 20:23 uur
  Slechts drie dagen na de clash met Frankrijk moet Oranje opnieuw aan de bal. In de eerste thuis­wedstrijd onder leiding van bondscoach Ronald Koeman kruist het Nederlands elftal vanuit de Rotterdamse Kuip de degens met voetbaldwerg Gibraltar. In de kwalificatiereeks voor het WK in Qatar stonden de landen ook al tegenover elkaar. In maart 2021 maakte Oranje met 0-7 gehakt van de Gibraltaresen, onder andere dankzij twee doelpunten van Memphis Depay.

  TV-TIP The Vow

  The Vow
  RTL 8 om 20:25 uur
  Vlak na haar huwelijk met Leo (Channing Tatum) raakt Paige (Rachel McAdams) betrokken bij een auto-ongeluk en raakt ze in coma. Als ze vijf jaar later ontwaakt, herkent ze Leo niet meer. Paige gaat met haar ouders mee naar huis en gaat verder met haar leven zoals dat was voordat ze Leo ontmoette. Leo probeert haar opnieuw voor zich te winnen.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)