Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo-klanten blijven klagen over slechte ervaring Ziggo GO

  Ziggo-klanten zijn niet te spreken over de gebruikerservaring van online tv-dienst Ziggo GO. Ook de lange periode van klachtenoplossing wekt onvrede.
  Jarco Kriek
  18 oktober 2022
  comments 2
  Ziggo-klanten blijven klagen over slechte ervaring Ziggo GO
  Foto Getty Images

  Ziggo bracht enkele weken geleden een update voor online tv-dienst Ziggo GO uit. Wat echter als een verbetering van de online dienst bedoeld was, betekent voor veel gebruikers van deze dienst een aantoonbare verslechtering. Op het klant-helpt-klant forum van het kabelbedrijf wordt dan ook in meerdere discussies geklaagd over de gebruikerservaring van Ziggo GO. Zo moeten veel gebruikers herhaaldelijk inloggen om gebruik te kunnen maken van de dienst, zijn er klachten over haperend beeld en klagen gebruikers van online mediaspeler Apple TV dat er storingen in beeld verschijnen, bijvoorbeeld als er gebruik wordt gemaakt van de Apple smartspeaker Homepod.

   

  Wachten

  Ziggo kan de problemen alleen oplossen met een nieuwe update van de Ziggo GO-apps. Wanneer dit gebeurt, heeft het kabelbedrijf nog niet bekendgemaakt. Wel gaat Ziggo naar verwachting nog deze maand een firmware-update voor de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini uitbrengen. In veel gevallen volgt kort daarna een update van Ziggo GO. De versienummers van de firmware van de Mediabox Next en Next Mini lopen namelijk gelijk met die van de Ziggo GO-app.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOonlinetvtelevisiestoring

  Reacties

 1. TV-TIP Rachel en Elbert Passen Op

  Rachel en Elbert Passen Op
  NPO 3 om 18:32 uur
  Het werk van een boer is erg zwaar en gaat altijd door. Een boer heeft daardoor zelden tijd voor vakantie, maar gelukkig zijn Rachel Rosier en Elbert Smelt er om op de boerderij te passen. In dit jeugdprogramma trekken de twee hun kaplaarzen aan, zodat de boer met zijn gezin op vakantie kan. Het presentatieduo heeft alleen weinig ervaring met het boerenleven en ze moeten eerst nog het vak onder de knie zien te krijgen.

  TV-TIP Heathrow

  Heathrow
  RTL Z om 19:30 uur
  Met 76.000 medewerkers en meer dan 70 miljoen passagiers per jaar is London Heathrow Airport het grootste vliegveld van Europa en deze documentaireserie geeft een kijkje achter de schermen van het drukste vliegveld van Groot-Brittannië. We zien niet alleen de dagelijkse werkzaamheden, waardoor de vliegtuigen veilig kunnen opstijgen en landen, maar ook de problemen waar Heathrow mee te maken krijgt. Want ook dit gigantische vliegveld kampt met personeelstekort en dat heeft grote gevolgen.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)