Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Klanten van tv-providers opgelet: NLZIET maakt prijsverhoging dragelijker

  Nederlanders die bijvoorbeeld bij Ziggo, T-Mobile en mogelijk binnenkort bij KPN geconfronteerd worden met een prijsverhoging, kunnen nu nog voordeliger een jaar lang NLZIET gebruiken.
  Jarco Kriek
  28 mei 2023
  comments 3
  Klanten van tv-providers opgelet: NLZIET maakt prijsverhoging dragelijker
  Foto Getty Images

  Ziggo gaat op 1 juli de prijs van zijn abonnementen met tot bijna acht euro per maand verhogen. Ook KPN gaat de prijzen op deze datum aanpassen, met naar verwachting een bescheiden verhoging. Canal Digitaal verhoogt de prijs van zijn satellietabonnementen op 1 juli met twee euro per maand. Andere providers zoals T-Mobile, Delta en Caiway hebben hun prijzen inmiddels ook verhoogd. Veel kijkers vragen zich mede hierdoor af of ze de maandelijkse kosten van tv en internet kunnen verlagen.

   

  NLZIET

  Voor een deel van deze groep is NLZIET een uitkomst. NLZIET biedt voor €8,99 toegang tot de meest bekeken Nederlandse zenders en met het twee euro duurdere NLZIET Extra abonnement ook enkele buitenlandse zenders, waaronder de kanalen van BBC. Het is ook nog eens een digitale videorecorder die bij de series en programma’s – tot minimaal een jaar na lineaire uitzending zichtbaar – automatisch de reclameblokken overslaat. Het live kijken van Nederlandse zenders is mogelijk in Full HD 1080p/50. Buitenlandse zenders zoals BBC worden in 720p HD aangeboden. Het beeldformaat van Nederlandse zenders is beter dan bij Ziggo, KPN en alle andere providers. Alleen Digitenne van KPN biedt landelijk alle kanalen in Full HD 1080p/50 aan.

   

  Aanbieding

  Voor bijvoorbeeld Nederlanders die vooral online kijken of alleen geïnteresseerd zijn in zenders van NPO, RTL Nederland en Talpa Network is NLZIET een goed alternatief voor het traditionele tv-abonnement. Om de overstap aantrekkelijker te maken heeft NLZIET samen met Quantis (de Nederlandse distributeur van Nokia) een aanbieding samengesteld. Voor 149 euro is nu een bundel van de Android TV mediaspeler Nokia Streamingbox 8000 inclusief een jaarabonnement voor het basispakket inclusief de extra zenders van NLZIET verkrijgbaar. De Nokia Streamingbox (adviesprijs 89 euro) biedt niet alleen toegang tot NLZIET, maar ook meer dan 7.000 andere apps waaronder de belangrijkste streamingdiensten zoals Netflix, Videoland, Disney+, F1 TV Pro en Viaplay. Het jaarabonnement NLZIET basispakket met extra zenders kost normaal €119,40. De actieaanbieding levert dus een voordeel van 60 euro op.

  NLZIETNokiaAndroid TVmediaspelerStreamingbox 8000OTTonlinestreamingdienstabonnementactie

  Reacties

 1. TV-TIP Too Large

  Too Large
  TLC om 19:30 uur
  Een maagverkleining kán een manier zijn om gewicht te verliezen, en voor sommige mensen is het zelfs de enige hoop op een normaal leven. Maar wat als je te zwaar bent om zo’n operatie te ondergaan? In Too Large zien we dokter Charles Procter, die patiënten op het goede pad probeert te houden, zodat ze naar een gezond leven kunnen toe­werken. Da’s extreem ingewikkeld, want sommige deelnemers zijn zó zwaar dat ze nauwelijks een vin kunnen verroeren.

  TV-TIP Green Book

  Green Book
  SBS9 om 20:30 uur
  Voor zijn tournee door de zuidelijke staten van Amerika heeft de Afro-Amerikaanse pianist Dr. Don Shirley (Mahershala Ali) een chauffeur nodig. Hij geeft de Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip (Viggo Mortensen) de baan. Aanvankelijk liggen de twee elkaar niet, maar langzaam maar zeker ontstaat er een bijzondere vriendschap.

  Interview