Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo-klanten melden problemen bij gebruik online tv-dienst Ziggo GO

  Ziggo bracht enkele weken geleden een update uit voor het Ziggo GO-platform. Maar niet alle gebruikers vinden de vernieuwingen en aanpassingen een verbetering.
  Jarco Kriek
  3 oktober 2022
  comments 1
  Ziggo-klanten melden problemen bij gebruik online tv-dienst Ziggo GO

  Met Ziggo GO kunnen abonnees online live naar tv-zenders kijken. Ook interactieve diensten als Begin Gemist, terugkijken vanuit de tv-gids (Replay TV), terugkijken van zelf in de cloud opgenomen programma’s (cloudPVR) en video on demand zijn onderdeel van de online tv-dienst. Ziggo GO is beschikbaar voor pc/laptop, tablet, smartphone en bepaalde modellen online mediaspelers en Smart TV's. Ziggo verbetert regelmatig Ziggo GO door het uitbrengen van een nieuwe update.

   

  Geen verbetering

  Dat niet alle updates daadwerkelijk voor alle klanten van het kabelbedrijf een verbetering blijken te zijn, wordt duidelijk uit diverse klachten die op het internet verschijnen. Na de laatste update wordt onder meer geklaagd over het plotseling stoppen van een lopende stream met aansluitend de melding ‘probeer het later nog eens’. Ook moet regelmatig opnieuw worden ingelogd bij gebruik van Ziggo GO. De problemen doen zich overigens niet voor op alle ondersteunde apparaten .

   

  Oplossing

  De problemen met Ziggo GO worden door Ziggo-klanten onder meer gemeld op het eigen klant-helpt-klant community forum van Ziggo en het providerforum (voorheen het onafhankelijke Ziggo Forum). Overigens werkt Ziggo aan een oplossing van het probleem met het regelmatig opnieuw inloggen. Dit probleem speelt overigens al langer en leek deels opgelost te zijn met de laatste versie 4.42, maar naar nu blijkt niet bij alle apparaten die voor Ziggo GO geschikt zijn.

  ZiggoVodafoneZiggoZiggo GOupdateonline

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)