Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Ziggo-klanten vellen keihard oordeel over Ziggo GO

  De aanhoudende problemen bij online tv-dienst Ziggo GO zorgen er onder meer voor dat het gebruik is verminderd. Ziggo-klanten haken dus af bij het online kijken.
  Jarco Kriek
  24 april 2023
  comments 7
  Ziggo-klanten vellen keihard oordeel over Ziggo GO
  Foto Getty Images

  Met Ziggo GO kunnen klanten van Ziggo afhankelijk van hun abonnement naar ruim honderd tv-zenders kijken. Dit kan onder meer via pc, laptop, tablet, smartphone, mediaspeler en Smart TV. Het kabelbedrijf biedt Ziggo GO aan als extra dienst bij het traditionele lineaire tv-abonnement in combinatie met een internetabonnement. Ziggo verkoopt Ziggo GO vooralsnog niet los.

   

  Problemen

  Ziggo is bezig met het verbeteren van Ziggo GO. Zo worden twaalf zenders – de tien belangrijkste zenders van NPO, RTL Nederland en Talpa Network aangevuld met Ziggo Sport en Love Nature – sinds kort aangeboden in Full HD 1080p. Maar er zijn ook tegenslagen. Al enige tijd zijn er problemen te zien bij gebruik van Android TV-apparaten, waardoor herhaaldelijk opnieuw moet worden ingelogd.

   

  Minder gebruikt

  Of deze problemen een invloed hebben op het dalende gebruik van Ziggo GO is onduidelijk. Wel is duidelijk dat het aantal actieve gebruikers is gedaald. Het actieve gebruik van Ziggo GO in 2021 bedroeg onder Ziggo-klanten 53 procent. Dit komt neer op 1,9 miljoen gebruikers. In 2022 is dit gedaald naar 1,4 miljoen actieve gebruikers, wat neerkomt op 41 procent van het totale aantal Ziggo-klanten.

  ZiggoVpdafoneZiggoZiggo GOtvtelevisieonline

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)