Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Zo kijk je gratis naar voetbalklassieker Ajax - Feyenoord

  De grootste voetbalklassiekers van Nederland zijn wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord. Dit weekend wordt de onderlinge confrontatie op ESPN 2 uitgezonden.
  Jarco Kriek
  23 september 2023
  comments 7
  Zo kijk je gratis naar voetbalklassieker Ajax - Feyenoord
  Foto Getty Images

  Om naar ESPN 2 te kunnen kijken is bij de grootste providers van Nederland Ziggo, KPN, Odido en Delta het aanvullende ESPN Compleet-abonnement nodig. Dit abonnement varieert bij deze providers in prijs tussen de 10 en 18 euro, waarbij Ziggo met een prijs van €17,95 het duurst is. Toch kan iedere Nederlander met een internetverbinding gratis naar de voetbalklassieker Ajax – Feyenoord op ESPN 2 kijken. En dit op een legale manier, dus zonder gebruik te maken van een illegaal IPTV-abonnement.

   

  OTT

  Wie namelijk het Canal Digitaal OTT-abonnement afsluit, krijgt toegang tot ruim 60 kanalen waaronder alle voetbalkanalen van ESPN. Dit abonnement kost €14,95 per maand. Bij aanmelding is deze online dienst echter de eerste zeven dagen zonder enige verplichting gratis. Om niet aan het abonnement vast te zitten – dat overigens maandelijks op te zeggen is – moet het proefabonnement wel binnen deze zeven dagen worden opgezegd. Aanmelden kan via deze link. Bij de aanmelding dient online een bedrag van €0,01 via iDeal betaald te worden. Het opzeggen kan digitaal via het persoonlijke account.

   

  Hoe kan je kijken?

  Canal Digitaal OTT kan niet alleen via de website van deze dienst bekeken worden; ook op tablet, smartphone, online mediaspeler en Smart TV kan met een app naar het complete zenderaanbod worden gekeken. Ook zijn bij veel zenders eerder uitgezonden programma’s tot zeven dagen terug beschikbaar via de tv-gids. Als bonus zijn tientallen films en series reclamevrij en op elk gewenst tijdstip te bekijken via de gratis bij dit abonnement behorende streamingdienst Canal+ Series.

  Canal DigitaalCanal+Canal+ LuxembourgOTTabonnementtelevisieonlinestreamingdienstvoetbalESPNEredivisie

  Reacties

 1. TV-TIP Steenrijk, Straatarm

  Steenrijk, Straatarm
  SBS6 om 20:30 uur
  In Putten, midden in de Gelderse vallei, woont Nicole – dochter van Jan – des Bouvrie samen met haar vriend Arne en hun drie honden in een oude koeienstal uit 1897. De was is slap, het interieur bont en tot de nok toe gevuld met nostalgie en herinneringen. Hoe anders is dat bij oma, dochter en kleindochter Matteeva. Hun dertien-in-het-dozijn-huurwoning is saai en kil en het trio heeft werkelijk geen nagel om aan de kont te krabben. De twee gezinnen ruilen een week lang van huis, budget en leven.

  TV-TIP 100 Dagen in de Vergeten Wijk

  100 Dagen in de Vergeten Wijk
  NPO 3 om 21:11 uur
  Nadat ze eerder al als bijzonder stagiairs door een middelbare school en een psychiatrische kliniek scharrelden, duiken Tim den Besten en Nicolaas Veul dit keer onder in de Haagse wijk Laak. Het is een van de buurten die hoog scoren in lijstjes over eenzaamheid, armoede, woningnood en racisme. Om inzicht te krijgen in het leven in deze ‘vergeten wijk’, gaan Tim en Nicolaas er honderd dagen wonen én werken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)