Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Zo kijk je gratis naar voetbalklassieker Ajax - Feyenoord

  De grootste voetbalklassiekers van Nederland zijn wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord. Dit weekend wordt de onderlinge confrontatie op ESPN 2 uitgezonden.
  Jarco Kriek
  23 september 2023
  comments 7
  Zo kijk je gratis naar voetbalklassieker Ajax - Feyenoord
  Foto Getty Images

  Om naar ESPN 2 te kunnen kijken is bij de grootste providers van Nederland Ziggo, KPN, Odido en Delta het aanvullende ESPN Compleet-abonnement nodig. Dit abonnement varieert bij deze providers in prijs tussen de 10 en 18 euro, waarbij Ziggo met een prijs van €17,95 het duurst is. Toch kan iedere Nederlander met een internetverbinding gratis naar de voetbalklassieker Ajax – Feyenoord op ESPN 2 kijken. En dit op een legale manier, dus zonder gebruik te maken van een illegaal IPTV-abonnement.

   

  OTT

  Wie namelijk het Canal Digitaal OTT-abonnement afsluit, krijgt toegang tot ruim 60 kanalen waaronder alle voetbalkanalen van ESPN. Dit abonnement kost €14,95 per maand. Bij aanmelding is deze online dienst echter de eerste zeven dagen zonder enige verplichting gratis. Om niet aan het abonnement vast te zitten – dat overigens maandelijks op te zeggen is – moet het proefabonnement wel binnen deze zeven dagen worden opgezegd. Aanmelden kan via deze link. Bij de aanmelding dient online een bedrag van €0,01 via iDeal betaald te worden. Het opzeggen kan digitaal via het persoonlijke account.

   

  Hoe kan je kijken?

  Canal Digitaal OTT kan niet alleen via de website van deze dienst bekeken worden; ook op tablet, smartphone, online mediaspeler en Smart TV kan met een app naar het complete zenderaanbod worden gekeken. Ook zijn bij veel zenders eerder uitgezonden programma’s tot zeven dagen terug beschikbaar via de tv-gids. Als bonus zijn tientallen films en series reclamevrij en op elk gewenst tijdstip te bekijken via de gratis bij dit abonnement behorende streamingdienst Canal+ Series.

  Canal DigitaalCanal+Canal+ LuxembourgOTTabonnementtelevisieonlinestreamingdienstvoetbalESPNEredivisie

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview