Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Zo kijk je live naar GLORY Collision 5 kickboksen

  Het kickboksevenement Collision 5 van vechtbond GLORY vindt zaterdag 17 juni plaats. Hoe kan je deze avond vol vechtsport thuis op de bank live meemaken?
  Jarco Kriek
  17 juni 2023
  comments 0
  Zo kijk je live naar GLORY Collision 5 kickboksen
  Foto ProShots

  De uitzendrechten van de GLORY-evenementen zijn in Nederland in bezit van RTL Nederland. Dit mediabedrijf toont de live beelden aan alle abonnees van zijn streamingplatform Videoland. Een abonnement is verkrijgbaar vanaf €4,99 per maand. Het evenement vindt plaats in Ahoy Rotterdam. Het voorprogramma – preliminary card – begint om 19.00 uur. De hoofdgevechten van de avond beginnen ongeveer een uur later.

   

  Gratis via YouTube

  Videoland begint met het live streamen van dit evenement om 20.00 uur. Hiervoor is een abonnement op deze streamingdienst nodig. Zonder abonnement kan via het eigen YouTube-kanaal van GLORY alleen gratis naar het voorprogramma worden gekeken. Het hoofdgevecht van de avond is de vechtstrijd tussen Plazibat en Osaro. Rico Verhoeven is door een blessure niet in staat om te vechten.

  Reacties

 1. TV-TIP Vera

  Vera
  RTL 8 om 20:00 uur
  Vera Stanhope ziet eruit alsof ze je elk moment om een euro gaat vragen, maar onder haar verfrommelde hoedje schuilt een briljant speurdersbrein. De opvliegende hoofdinspecteur gaat voor haar collega’s door het vuur, al reageert ze vaak driftig als ze haar briljante gedachtesprongen niet kunnen volgen. In Groot-Brittannië is de populaire serie rond de morsige detective al aan zijn veertiende seizoen toe. De opnames beginnen in 2025.

  TV-TIP Bad Boys for Life

  Bad Boys for Life
  RTL 7 om 20:00 uur
  In deze derde Bad Boys-film zijn rechercheurs Marcus (Martin Lawrence) en Mike (Will Smith) oude rotten in het vak. Marcus denkt er zelfs over om met pensioen te gaan. Dat zal moeten wachten want de weduwe en zoon van een drugsbaas willen wraak op iedereen die betrokken was bij zijn dood. Mike staat bovenaan hun dodenlijst.

  Interview