Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Zo kijk je negen maanden gratis Formule 1 bij Viaplay: Solcon gaat abonnement verkopen

  Viaplay is 'here to stay'. Een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met Solcon is een feit.
  Jarco Kriek
  1 februari 2023
  comments 1
  Zo kijk je negen maanden gratis Formule 1 bij Viaplay: Solcon gaat abonnement verkopen
  Foto Getty Images

  Solcon kan worden toegevoegd aan het rijtje Ziggo, KPN, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway). De internetprovider – die ook tv- en telefoonabonnementen aanbiedt – heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Viaplay Group. Dit is de Zweedse eigenaar van streamingdienst Viaplay die sinds 1 maart 2022 ook in Nederland actief is. Solcon mag hierdoor Viaplay-abonnementen wederverkopen aan de eigen klanten.

   

  Gratis kijken

  Om de overeenkomst kracht bij te zetten biedt Solcon kortingsacties voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Bestaande klanten kunnen vanaf vandaag (1 februari) een Viaplay-abonnement afsluiten met zes euro korting per maand gedurende het eerste halfjaar. Zij betalen dus niet de nieuwe maandprijs van €15,99 per maand, maar €9,99. Wie zich als nieuwe klant bij Solcon aanmeldt kan negen maanden gratis naar Viaplay kijken. Dit is gedurende het gehele Formule 1-seizoen 2023. De huidige actie van Solcon is vergelijkbaar met de Viaplay-actie die KPN vorig jaar voerde. Dit is niet onbegrijpelijk: KPN is namelijk de eigenaar van het overigens zelfstandig opererende Solcon.

   

  Viaplay Xtra

  Bij het aangaan van een Viaplay-abonnement via Solcon krijgt de abonnee toegang tot de online diensten van Viaplay via pc, laptop, tablet, smartphone, online mediaspelers en Smart TV-internettelevisies. Daarnaast komt bij Solcon ook het lineaire kanaal Viaplay Xtra in het aanbod beschikbaar. Dit kanaal is alleen tijdens Formule 1-weekends op zaterdag en zondag met actieve content beschikbaar. Op dit kanaal worden in deze weekends de derde vrije training, kwalificatie en race van de Formule 1 uitgezonden. Gedurende het Formule 1-seizoen zullen geen films, series en andere sporten op dit lineaire kanaal worden uitgezonden. Solcon is als premium glasvezelprovider beschikbaar op de netwerken van KPN NetwerkNL, Glaspoort en Delta Fiber.

  KPNSolconViaplayViaplay GroupViaplay XtraonlineOTTstreamingdienstabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)