Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Zo kijk je negen maanden gratis Formule 1 bij Viaplay: Solcon gaat abonnement verkopen

  Viaplay is 'here to stay'. Een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met Solcon is een feit.
  Jarco Kriek
  1 februari 2023
  comments 1
  Zo kijk je negen maanden gratis Formule 1 bij Viaplay: Solcon gaat abonnement verkopen
  Foto Getty Images

  Solcon kan worden toegevoegd aan het rijtje Ziggo, KPN, T-Mobile en Delta Fiber (Delta en Caiway). De internetprovider – die ook tv- en telefoonabonnementen aanbiedt – heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Viaplay Group. Dit is de Zweedse eigenaar van streamingdienst Viaplay die sinds 1 maart 2022 ook in Nederland actief is. Solcon mag hierdoor Viaplay-abonnementen wederverkopen aan de eigen klanten.

   

  Gratis kijken

  Om de overeenkomst kracht bij te zetten biedt Solcon kortingsacties voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Bestaande klanten kunnen vanaf vandaag (1 februari) een Viaplay-abonnement afsluiten met zes euro korting per maand gedurende het eerste halfjaar. Zij betalen dus niet de nieuwe maandprijs van €15,99 per maand, maar €9,99. Wie zich als nieuwe klant bij Solcon aanmeldt kan negen maanden gratis naar Viaplay kijken. Dit is gedurende het gehele Formule 1-seizoen 2023. De huidige actie van Solcon is vergelijkbaar met de Viaplay-actie die KPN vorig jaar voerde. Dit is niet onbegrijpelijk: KPN is namelijk de eigenaar van het overigens zelfstandig opererende Solcon.

   

  Viaplay Xtra

  Bij het aangaan van een Viaplay-abonnement via Solcon krijgt de abonnee toegang tot de online diensten van Viaplay via pc, laptop, tablet, smartphone, online mediaspelers en Smart TV-internettelevisies. Daarnaast komt bij Solcon ook het lineaire kanaal Viaplay Xtra in het aanbod beschikbaar. Dit kanaal is alleen tijdens Formule 1-weekends op zaterdag en zondag met actieve content beschikbaar. Op dit kanaal worden in deze weekends de derde vrije training, kwalificatie en race van de Formule 1 uitgezonden. Gedurende het Formule 1-seizoen zullen geen films, series en andere sporten op dit lineaire kanaal worden uitgezonden. Solcon is als premium glasvezelprovider beschikbaar op de netwerken van KPN NetwerkNL, Glaspoort en Delta Fiber.

  KPNSolconViaplayViaplay GroupViaplay XtraonlineOTTstreamingdienstabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP Sanditon

  Sanditon
  NPO 2 om 17:09 uur
  Negen maanden na de dood van haar tortel Sidney, die in Antigua aan de gele koorts bezweek, keert Charlotte Heywood gedesillusioneerd terug naar Sanditon. In haar kielzog haar jongere zus Alison, die er net als Charlotte alles aan wil doen om de boerenmiddelmaat te ontstijgen. Maar Alison is lang niet de enige frisse wind die door het – inmiddels stuk minder pittoreske, maar des te populairdere en drukkere – kustplaatsje waait: een aantal nieuwe gezichten weet de boel flink op te schudden.

  TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)