Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Ziggo levert vanaf april exclusief zenderaanbod aan klanten

    Ziggo gaat vooralsnog exclusief in Nederland tientallen nonstop radiokanalen van mediabedrijf Xite aan klanten leveren. Xite Music vervangt op 1 april het huidige aanbod van Stingray.
    Jarco Kriek
    13 maart 2019
    comments 10
    Ziggo levert vanaf april exclusief zenderaanbod aan klanten
    Foto ANP

    De Stingray radiokanalen worden digitaal door Ziggo in de woningen van klanten geleverd en zijn te vinden op de voorkeuzeposities 863 tot en met 902. Stingray Radio wordt niet alleen door Ziggo maar ook door andere distributeurs als KPN aan klanten geleverd. De veertig radiokanalen bieden reclamevrij thematische muziek. De radiokanalen van Stingray kunnen tevens online via de app van Stingray beluisterd worden door Ziggo-klanten. Ziggo heeft besloten om op 1 april te stoppen met de doorgifte van de radiokanalen van Stingray. De tv-zenders van Stingray – zoals Stingray Brava/Classica en Djazz.tv – blijven gewoon in het aanbod van Ziggo. 


    Xite Music

    Als vervanging van Stingray gaat Ziggo in Nederland exclusief Xite Music aanbieden. Dit aanbod bestaat eveneens uit veertig reclamevrije thematische radiokanalen. De radiozenders van Xite Music worden vanaf 1 april op dezelfde voorkeuzeposities doorgegeven als Stingray. Xite en Ziggo hebben al langere tijd een intensieve samenwerking. Zo is het nieuwe online videoclip-platform van Xite bij Ziggo beschikbaar. Ziggo levert de radiokanalen van Xite Music, net als Stingray, aan alle klanten die een TV Standaard-abonnement bij het kabelbedrijf kopen.

    ZiggoonlineradiomuziekabonnementStingrayXiteXite Music

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview