Nieuws

Overzicht

17 februari 2010

UPC breidt Channel on Demand aanbod verder uit

UPC is begonnen met de uitbreiding van het aantal Channel on Demand kanalen. Het mediabedrijf wil in het komende jaar tientallen van dit soort Channel on Demand portalen lanceren. De beurt was vandaag aan National Geographic Channel en Disney Channel.

In ieder geval veertig uur van het aangeboden in het Channel on Demand aangeboden content komt gratis beschikbaar voor alle UPC abonnees die een abonnement hebben op het zenderpakket waarin de televisiezender te ontvangen is. De contentaanbieder heeft daarnaast ook de mogelijkheid om meer dan veertig uur content beschikbaar te stellen. Daarbij kan men buiten de standaard van veertig uur gratis content er ook zelf voor kiezen op content tegen betaling aan te bieden. Voor het aanspreken van Channel on Demand kan men in de UPC Mediabox in het menugedeelte On Demand terecht. Ook kan men via de interactieve rode knop functie als men afstemt op de zender het Channel on Demand menu bereiken.

Via Disney on Demand worden op dit moment afleveringen van de kinderseries Handy Mandy, Kim Possible, Mickey Mouse Clug, Phineas & Ferb en Zack & Cody aangeboden. Disney heeft eerder aangekondigd wekelijks de On Demand contentaanbod te verversen. Via NatGeo on Demand is vanaf de start al meer dan veertig uur gratis content beschikbaar. Onduidelijk is nog hoe vaak FOX Benelux, de moedermaatschappij van National Geographic Channel, het On Demand aanbod gaat verversen.

In de komende maanden wordt verdere uitbreiding van het aantal Channel on Demand portals bij UPC verwacht. Als eerste lijken Discovery, Nickelodeon, FoxLife en Comedy Central hiervoor in aanmerking te komen. Naast de vandaag toegevoegde zenders zijn al Channel on Demand portals van de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland, MGM, Film1, Eredivisie Live, SciFi, 13th Street Rabobank en Xite bij UPC beschikbaar.
Geschreven door: Jarco Kriek
Superactie: 1 jaar Totaal TV 69,- + gratis Weber BBQ. Neem nu een abonnement!

 
 • qfTnzgCHZ - mdcMOjugvSacpWYwh -
  19/08/2012 10:53 uur
  6biSXI , [url=klik]sskroqmdgvlv[/url], [link=klik]wmiizwitpfpz[/link], klik
 • kjsBRhmvgXKeVhH - yNruiICoXOT -
  16/08/2012 15:27 uur
  zJ70f7 gvoahylujxsm
 • GTBzcQlkXm - TAmvljTmfHrYuDWeX -
  16/08/2012 08:57 uur
  Pttgco , [url=klik]wwngatfowkhh[/url], [link=klik]xvwhllfqzmnw[/link], klik
 • crvRuioChHcKrIX - pnNZuhVPV -
  15/08/2012 08:24 uur
  8RCovI mtwdnzjolfvw
 • CnqIoGAUoJ - jSxipzSP -
  15/08/2012 04:50 uur
  De voorbeelden outnrsdeenen je conclusie helemaal niet.Het eerste voorbeeld is ongelukkig. Klimaatsceptici en klimaatbelievers staan nog steeds lijnrecht tegenover elkaar. Dat is niet vanuit een politieke keuze, maar vanuit onzekerheid over de data. Voorbeeldje: herinner je je de hockeystick curve nog? Die zie je helemaal niet meer. Dat komt omdat die curve tot stand gekomen is via een foutieve analyse methode. Ander voorbeeld: Er zijn vele blogs te vinden over de plaatsing van weerstations die gebruikt worden voor de klimaatanalyse. Vele staan recht voor AC installaties. Klimaat lijkt dus meer te wijten aan de wetenschap zelf dan aan de communicatie daarvan.Dat voorbeeld over stamcellen zie ik ook anders. Dit soort gedrag zien we veel vaker. Mensen die geld op een buitenlandse rekening zetten met de belofte op hoge rendementen, terwijl iedereen weet dat er no such thing as a free breakfast is. Ook het voorbeeld met de stamcellen is geen voorbeeld van falende communicatie vanuit de wetenschapper, maar vanuit de overheid. Immers de wetenschap communiceert al jaren dat homeopathie onzin is, maar er zijn nog steeds grote groepen mensen die de rommel kopen. Als de overheid het zou verbieden of ontraden -officieel en duidelijk- dan zou het snel over zijn.Ik ben het overigens wel met je eens dat wetenschappers wat meer zouden kunnen doen aan communicatie, maar dat terzijde.
 • Kolade - Enschede -
  18/02/2010 13:34 uur
  France 2 wordt al jaren doorgegeven door Ziggo. RTBF Sat zou door RTBF La Une vervangen worden dat is echter tot op heden niet gebeurd.
 • Robin - Zwijndrecht -
  18/02/2010 10:09 uur
  Mooie toevoeging van on demand zenders en ook voor Starter abonnees. Opvallend voor het eerst te lezen dat er 40 uur content gratis aangeleverd kan worden per zender. Nu ook nog goed bijhouden. Denk aan 13th street en scifi on demand (overigens onder tv series ipv tv zenders) Want doen overigens al die offtopic HD, TV5 reacties hier? Het gaat hier om on demand bij UPC niet iets anders.
 • Rogier - Haarlem -
  18/02/2010 08:22 uur
  Kijk, dat is nog eens goed nieuws. Gewoon lekker kijken wanneer het je uitkomt. Ik kijk Film1 bijna alleen nog maar via de On-Demand button. Wat betreft ArteHD, éénHD, ZDF HD 1 HD, TV5, en BBC HD (beschikbaar via Triple sat), die kun je dus gewoon (gratis) via CanalDigitaal kijken. (Nu nog On Demand bij CanalDigitaal. Hoewel je via internet natuurlijk ook genoeg kunt terugzien)
 • rogier - haarlem -
  17/02/2010 23:00 uur
  inderdaad jan die was ik nog vergeten vrt hd en canvas/ketnet hd en arte hd was ik ook vergeten ik heb gelezen thijs dat tv 5 monde europe zelf niet digitaal wil doorgeven worden op de kabel ziggo bijvoorbeeld gaat nu ik dacht france 2 doorgeven digitaal omdat rtbf int er mee ophoud als ik het mis heb hoor ik het graag
 • Jan - Hilversum -
  17/02/2010 22:34 uur
  Sorry, Ik bedoel Rogier uit Haarlem.
 • littlesat - Limburg -
  17/02/2010 22:32 uur
  VOD is kassa!!! Sommige zijn gratis maar er zijn ook veel betaal uitzendingen....
 • Jan - Hilversum -
  17/02/2010 22:31 uur
  Thijs En niet te vergeten Belgie HD
 • Thijs - Rotterdam -
  17/02/2010 20:31 uur
  Maar TV5 Monde of ook maar één Frans zendertje doorgeven is on-mo-ge-lijk. On demand kanalen is de toekomst zeker voor wanneer alle frequenties bezet zijn :)
 • rogier - haarlem -
  17/02/2010 19:56 uur
  nu nog rtl 4 hd en rtl 5 hd en de sbs kanalen in hd plus bbc hd en mtvhd en ard en zdf in hd erbij dan zijn we helemaal blij
 • Vincent - Arnhem -
  17/02/2010 18:16 uur
  Ook MGM, Film1 en SciFi/13th Street hebben Channel on Demand portals bij UPC...

 • Reageer

  karakters nog beschikbaar

  Om misbruik van de mogelijkheid tot reageren tegen te gaan, schakelen we binnenkort over op een inlogsysteem. Reageren wordt mogelijk ná koppeling met een social media account als Twitter, Facebook, Instagram of LinkedIn.


  Recent nieuws
  Xsarius 's Werelds beste en meest compacte vol-automatische vlakantenne

  Doe mee en win

  *

  3X BLU-RAY MODERN FAMILY S7

  Ook het zevende seizoen van Modern Family zit vol liefde en hilariteit. Totaal TV mag de Blu-ray drie keer weggeven!