Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Iedereen wint bij nieuwe makkelijk te vinden radiozender

    Een nieuwe FM en DAB zender zal officieel gaan uitzenden vanaf vrijdagochtend om 10,00 uur. Het zal een makkelijk vindbaar station zijn waar iedereen bij wint.
    Jan-Hein Visser
    1 augustus 2013
    comments 0
    Iedereen wint bij nieuwe makkelijk te vinden radiozender
    Een nieuwe FM en DAB zender zal officieel gaan uitzenden vanaf vrijdagochtend om 10,00 uur. Het zal een makkelijk vindbaar station zijn waar iedereen bij wint.

    Er wordt volop gespeculeerd over de nieuwe radiozender die vanaf september landelijk in elk geval op DAB+ zal uitzenden en in een groot deel van het land (vanuit Arnhem vooralsnog met laag vermogen en in Zuid-Nederland vrijwel geen bereik) via FM te horen is vanaf 2 augustus. Of dit echt Radio 10 Gold wordt is nog in raadselen gehuld.

    Iedereen wint bij nieuwe zender

    Algemeen Directeur Carlo de Boer: "De afgelopen weken hebben we in stilte hard gewerkt aan de programmering en opbouw van onze tweede radiozender naast 100% NL. Vrijdagmorgen om 10.00 uur zal 100% NL oprichter en mede directeur Herbert Visser in een nieuwsuitzending bekend maken hoe het radiostation gaat heten en wat voor zender onze nieuwste aanwinst gaat worden." Of het daarbij dan echt om 16e eeuwse Portugese Kerkorgelmuziek zal gaan, zoals Herbert Visser diverse malen heeft geclaimd, is afwachten. Indien 100%NL een geheel nieuw station opstart zal van distributie via kabelnetten vooralsnog geen enkele sprake zijn.

    Minderheidsbelang Talpa in 100%NL?
    Vakblad Adformatie meldt dat het eerder een feit is dat wel degelijk Radio 10 Gold, nu te horen via AM, Kabel, ook via DAB+ en ook via onder meer de satelliet, op de FM-kanalen van A7 zal komen. "Een doorgaans goed ingelichte bron spreekt over een ‘feit’ in plaats van een ‘gerucht’. John de Mols Talpa zou een minderheidsbelang genomen hebben in 100%NL om de regeling te omzeilen. Talpa’s woordvoerder, Thomas Notermans: ‘Ik zeg er niets over.’
    Talpa100% NLHerbert VisserKavel A7FMRadio 10 GoldPortugese Kerkorgelmuziek

    Reacties

  1. TV-TIP 90's Dance

    90's Dance
    NPO 3 om 20:22 uur
    Danceformatie T-Spoon scoorde nooit een nummer 1-hit in Nederland, maar ging in 1997 wél de halve wereld over met de zomerhit Sex on the Beach. De groep haalde hoge noteringen in Groot-Brittannië en Nieuw-Zeeland en haalde in Japan wél de nummer 1-notering. In de laatste aflevering van 90’s Dance vertellen alle betrokkenen over de bizarre tijden die aanbraken nadat ze een wereldhit scoorden met de ondeugende dance-classic. Zangeres Linda Estelle durfde haar ouders bijna niet te vertellen over het succes.

    TV-TIP The Survivor

    The Survivor
    RTL 7 om 20:25 uur
    De Poolse Harry Haft (Ben Foster) moet concentratiekamp Auschwitz overleven door letterlijk te vechten voor zijn leven. Een SS-officier dwingt hem om het op te nemen tegen zijn medegevangenen. Hij overleeft het kamp en gaat naar New York. Daar begint hij weer met boksen, in de hoop op bekendheid, zodat zijn geliefde hem terug kan vinden.

    Interview