Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Jennifer Hoffman presenteert 'Passion for Fashion'

    Actrice Jennifer Hoffman is de (verrassende) vervangster van Dyanne Beekman als presentatrice van 'Passion for Fashion'.
    7 april 2008
    comments 0
    Jennifer Hoffman presenteert 'Passion for Fashion'
    Actrice Jennifer Hoffman is de (verrassende) vervangster van Dyanne Beekman als presentatrice van 'Passion for Fashion'.

    Styliste Dyanne liep onlangs een hersenschudding op nadat ze over haar hond struikelde en kan het programma voorlopig niet presenteren. Hoffman is bekend als actrice, bijvoorbeeld van de tv-serie 'Westenwind'.  Ze presenteerde nog niet eerder een programma. 

    Tegen RTL Boulevard vertelt ze verrast te zijn dat ze werd gevraagd. 'Dit kwam voor mij als een verrassing. Ik was alleen bang dat ik mensen moest gaan aankleden. Dat zou namelijk niet bevorderlijk zijn, want dan ziet iedereen er straks hetzelfde uit.  Maar ik krijg een heel andere rol dan Dyanne, ik sta tussen mensen die make-over krijgen en de stylisten.'

    Dyanne Beekman hoopt volgend seizoen weer gewoon 'Passion for Fashion' te presenteren.
    Jennifer HoffmanPassion for fashionDyanne Beekman

    Reacties

  1. TV-TIP The Proposal

    The Proposal
    RTL 8 om 20:25 uur
    De Canadese Margaret (Sandra Bullock) heeft een goede baan in de VS. Haar verblijfsvergunning is bijna verlopen, waardoor ze het risico loopt dat ze het land moet verlaten. Daar is maar één oplossing voor: trouwen. Dus dwingt ze haar assistent Andrew (Ryan Reynolds), die ze al jarenlang het leven zuur maakt, tot een huwelijk.

    TV-TIP The Rise and Fall of Victoria's Secret

    The Rise and Fall of Victoria's Secret
    RTL Z om 20:30 uur
    Een paar jaar geleden was het lingeriemerk Victoria’s Secret het helemaal. Met de mooiste modellen, flitsende fashion shows en een exclusief imago veroverden Victoria’s bustehouders en stringetjes de wereld. Achter de schermen van het bedrijf ging echter een door en door verrotte wereld schuil. CEO Les Wexner werkte samen met de beruchte viespeuk Jeffrey Epstein, en de cultuur binnen het bedrijf bleek keihard én vrouwonvriendelijk. Door alle negatieve publiciteit vielen de ‘angels’ keihard van hun wolkjes af, en ging de lingeriegigant een paar jaar geleden zelfs ten onder.

    Interview