Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Kabeldwerg CAIW met uitdijend aanbod

    CAIW is landelijk gezien één van de kleinste aambieders maar hun zenderpakket is het grootst en blijf maar groeien.
    Jan-Hein Visser
    7 december 2007
    comments 0
    Kabeldwerg CAIW met uitdijend aanbod
    Het Westlandse kabelbedrijf CAIW gaat in 2008 nog meer verbeteringen in het aanbod doorvoeren. De populaire themazender Journaal24 zal voortaan ook analoog te zien zijn. LiveShop daarentegen zal alleen nog digitaal te zien zijn.
     
    Met ingang van 2008 gaat RTL8 naar zenderplaats 8 en Veronica/Jetix naar 10 in de digitale voorgeprogrammeerde lijst. Daarnaast worden er weer diverse digitale zenders toegevoegd. CAIW is uniek met haar volledige aanbod ten opzichte van welk Nederlands kabelbedrijf ook. Opmerkelijk is dat bij deze ‘kabeldwerg’ allerlei zaken wel kunnen die bij de ‘kabelreuzen’ zoals Zesko en UPC niet mogelijk blijken.

    Zo voegt CAIW (optioneel te verkrijgen) een heel Chinees pakket toe met unieke programma’s. Ook geven zij de zenders RTBF La Une en RTBF La Deux door, evenals 3Sat - wat vrijwel uniek is. Wat ook opvalt is dat bij CAIW nooit zenders verdwijnen. Daar waar bij UPC en/of @Home (Zesko) zenders als Bloomberg, Sailing, MTV 2 of Fox News verdwijnen, is dit bij CAIW met nog geen enkel programma gebeurd.
     
    Overigens heeft CAIW wel iets meer speelruimte met de kabelfrequenties omdat zij ‘slechts’ 24 analoge zenders doorgeven. CAIW bedient een aantal gemeenten (in de buurt van) het Westland en enkele lokale kabelnetten verspreid over het land.
     
    Concurreren met UPC of Zesko is voor CAIW via de kabel onmogelijk, omdat men geen toegang heeft tot andermans netwerk. Dat laatste is wel het geval in Gouda (Rekam) .
    CAIW

    Reacties

  1. TV-TIP Downton Abbey

    Downton Abbey
    NPO 2 om 17:12 uur
    Na alle drama’s en intriges bij de bewoners – en het personeel – van landgoed Downton Abbey, is het tijd voor het slotstuk. Het lokale ziekenhuis wordt overgenomen, en dat zorgt voor spanningen tussen Isobel en Violet. Spanning is er ook tussen Carson en Mrs. Hughes. De voorbereidingen van hun huwelijk zetten de verhoudingen op het landgoed op z’n kop. Na dit slotseizoen verschenen er twee Downton Abbey-films. De opnames voor het derde deel starten in mei van dit jaar: daarna is het écht afgelopen.

    TV-TIP De Verraders

    De Verraders
    RTL 4 om 20:00 uur
    Met de finale in zicht, groeit het onderling wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen.

    Interview