Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Verbetering ontvangst DAB+ in Zeeland en Vlaanderen

    De ontvangst van DAB+ is in diverse regio's flink verbeterd. Het gaat om betere ontvangst voor automobilisten in Zeeland en in een deel van Vlaanderen.
    Jan-Hein Visser
    17 januari 2018
    comments 0
    Verbetering ontvangst DAB+ in Zeeland en Vlaanderen
    Foto ANP

    Wie in Zeeland onderweg is tussen Midden-Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen kan nu ononderbroken naar DAB+ in de auto blijven luisteren. Het nationale publieke, commerciële en regionale pakket worden in de zes kilometer lange tunnel doorgegeven. Wel kan op het signaal net als op de FM-zenders worden ingebroken in het geval van calamiteiten of andere dringende meldingen. Daarnaast is ook het FM-zenderaanbod in de tunnel uitgebreid met BNR, Radio 10, 100% NL en zenders uit België: de klassieke zender VRT Klara en het popstation Studio Brussel.

     

    DAB+ Vlaanderen uitgebreid

    Wie vanuit Zeeland doorrijdt naar Vlaanderen kan de DAB+ nu ook in de auto voor meer zenders blijven gebruiken. In Gent is deze week voor Oost-Vlaanderen een nieuwe steunzender geactiveerd met daarop commerciële zenders waaronder Top Radio, VBRO, Joe FM en Q Music Vlaanderen. DAB+ Vlaanderen wordt binnenkort verder uitgebreid voor een betere dekking. Later dit jaar volgt bovendien de officiële landelijke lancering van DAB+ Vlaanderen.

    DAB+VlaanderenZeelandVRTRadio 10Studio BrusselSkyNPOOmroep ZeelandBNRRadio

    Reacties

  1. TV-TIP Death in Paradise

    Death in Paradise
    BBC First om 17:25 uur
    Een wetenschapper wordt dood gevonden naast een actieve vulkaan, en een politieonderzoek lijkt niet eens nodig. Rechercheur Humphrey Goodman vertrouwt het toch niet helemaal en doet een vreemde ­ontdekking. In het zesde seizoen krijgt Humphrey hulp van een nieuwe collega: Jack Mooney. Vaste kijkers weten dat we hém in de toekomst nog wel eens terugzien. In Groot-Brittanië is Death in Paradise al aan de veertiende reeks toe: die verschijnt begin 2025.

    TV-TIP Bestemming X

    Bestemming X
    RTL 4 om 20:00 uur
    De negen overgebleven avonturiers vervolgen hun tocht naar bestemming X, zonder exact te weten waar ze zijn. Onderweg krijgen ze opdrachten vol hints, misleidingen en verborgen aanwijzingen. Danique, Julia en Dirk winnen als eerste een privilege waarmee ze exclusieve informatie verkrijgen.

    Interview