Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Wijzigingen ouderenzender ONS bij CanalDigitaal

    Wie bij CanalDigitaal na 28 maart naar ouderenzender ONS wil blijven kijken, dient dit uitsluitend op de nieuwe uitzendfrequentie te doen. CanalDigitaal voert namelijk wijzigingen door.
    Jarco Kriek
    25 maart 2017
    comments 2
    Wijzigingen ouderenzender ONS bij CanalDigitaal

    ONS, het voormalige NostalgieNet, is vanaf 28 maart alleen nog op de uitzendfrequentie 11.739 GHz V – 29900 – 2/3 – DVB-S2 – 8PSK op de Astra3-satellietpositie op 23,5 graden oost te bekijken. Op dit moment is de zender nog op twee kanaalsloten te vinden. Maakt men gebruik van een door CanalDigitaal geleverde HD-satellietontvanger of een HD-satellietontvanger met automatische fastscan-ondersteuning hoeft men zelf niets te doen. De ontvanger verhuist ONS dan zelf naar de nieuwe uitzendfrequentie. In alle andere gevallen dient men handmatige handelingen in het menu door te voeren om na 28 maart naar ONS te kunnen blijven kijken.

    CanalDigitaalM7 GroupONSNostalgieNetfastscanzenderwijzigingAstra3SESsatelliet

    Reacties

  1. TV-TIP A Gathering Storm

    A Gathering Storm
    National Geographic om 14:10 uur
    Tropische stormen zijn gevaarlijk, maar het voordeel is dat we ze tegenwoordig goed kunnen voorspellen. In A Gathering Storm zien we hoe dit gebeurt, en welke maat­regelen er genomen worden om de schade te beperken. De reeks start met de tropische cycloon Dorian, die in 2019 grote verwoesting veroorzaakte op de Bahama’s. Experts en ooggetuigen vertellen over de ramp.

    TV-TIP De Verraders

    De Verraders
    RTL 4 om 20:00 uur
    Het team verraders begon dit seizoen voortvarend. De saboteurs boekten een paar grote overwinningen, en ze lieten de getrouwen alle hoeken van het omvangrijke Château de Béguin zien. Langzaam maar zeker herpakten de getrouwen zich, waarna de verraders ook een paar flinke nederlagen om de oren kregen. In de finale zien we of deze omslag genoeg is om het zilver veilig te stellen voor de eerlijke deelnemers. Of lachen de sneaky verraders toch nog als laatst?

    Interview