Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Zaak Els Borst bij RTL Late Night en Opsporing verzocht

    Dinsdagavond is er veel aandacht op televisie voor het nog altijd onopgeloste misdrijf op voormalig minister Els Borst. Opsporing verzocht en RTL Late Night gaan er uitgebreid op in.
    Jan-Hein Visser
    7 oktober 2014
    comments 3
    Zaak Els Borst bij RTL Late Night en Opsporing verzocht
    Foto: ANP
    Dinsdagavond is er veel aandacht op televisie voor het nog altijd onopgeloste misdrijf op voormalig minister Els Borst. Opsporing verzocht en RTL Late Night gaan er uitgebreid op in.

    Naast aandacht voor de zaak rondom de bedreigingen van de familie De Mol, waarover al meer dan vierhonderd tips binnenkwamen, heeft Opsporing verzocht dinsdagavond ook weer aandacht voor de zaak Borst. Er worden nog altijd getuigen gezocht want sinds februari is het rechercheteam weinig verder gekomen in de zaak. De uitzending is om 20.30 uur op NPO 1 te volgen.

    Peter R. de Vries denkt spoor te hebben

    Dat Els Borst begin dit jaar door een misdrijf om het leven kwam, staat vast, maar nog altijd zijn er geen verdachten in beeld. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries denkt aanwijzingen te hebben waar de verdachte zich ophoudt. Hij doet daarover op dezelfde avond onthullingen als stamgast van Humberto Tan in RTL Late Night, 22.30 uur op RTL 4.
    RTL Late NightPeter R. de VriesEls BorstOpsporing Verzocht

    Reacties

  1. TV-TIP You, Me and My Ex

    You, Me and My Ex
    TLC om 19:00 uur
    Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

    TV-TIP Harcore Pawn

    Harcore Pawn
    RTL 7 om 19:30 uur
    De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

    Interview