Error 404: Sorry, de pagina die je zoekt bestaat niet

Kunnen we je blij maken met een andere pagina? Kies uit een van de onderstaande categorieën:

 1. Nieuws

 1. Winnen

  • Bloodshot

   Win een VIP-pakket van Bloodshot

   Bloodshot is op de comic van de Valiant Comics-franchise gebaseerd: soldaat Angelo Mortalli komt te overlijden, maar hij wordt door het bedrijf Project Rising Spirit met nanotechnologie tot leven gewekt. Totaal TV geeft vijf keer een VIP-pakket van deze actiefilm weg, met daarin een hoodie en twee bioscoopkaartjes.
   21 february 2020
  • My Spy

   Win vijf keer twee bioscoopkaarten My Spy

   CIA-agent JJ (Dave Batista) wordt tijdens een undercoveroperatie door de negenjarige Sophie ontmaskerd. Zij belooft hem niet te verraden, maar dan moet hij haar wel leren hoe je een spion wordt. Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes voor deze actiecomedy weggeven.
   21 february 2020
  • Pavarotti

   Win de dvd Pavarotti!

   Ron Howard (Inferno, A Beautiful Mind) heeft een muzikale documentaire over Pavarotti gemaakt. Deze ode aan één van de grootste artiesten allertijden maakt gebruik van beelden uit het familiearchief. Totaal TV mag de dvd vijf keer weggeven.
   6 february 2020

  Interviews

  • Frits Sissing bij Tussen Kunst en Kitsch

   Frits Sissing

   Tussen Kunst en Kitsch

   Elk seizoen trekt het 36 jaar oude programma weer kijkersaantallen met zeven cijfers. En dat zal dit jaar niet anders zijn. Frits Sissing over het succes van Tussen Kunst en Kitsch.
   21 february
   Reacties0 reactie(s)
  • Rob Lowe Lone Star

   Rob Lowe

   9-1-1: Lone Star

   In spin-off-serie 9-1-1: Lone Star speelt Rob Lowe een New Yorkse brandweercommandant die een team in het conservatievere Texas moet gaan versterken.
   21 february
   Reacties0 reactie(s)
 1. Tests