Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee

Error 404: Sorry, de pagina die je zoekt bestaat niet

Kunnen we je blij maken met een andere pagina? Kies uit een van de onderstaande categorieën:

 1. Nieuws

 1. Winnen

  • *

   Win De beentjes van Sint-Hildegard

   CineMember voegt deze maand onder andere De beentjes van Sint-Hildegard toe, waarin Gedda zóveel van Jan houdt, dat hij het er benauwd van krijgt. Zij ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen… Wij geven vijf keer een maandabonnement weg, waarmee onder andere dit comedy-drama te bekijken is.
   2 januari 2022
  • *

   Win het bordspel Ik hou van Holland

   Met het Ik hou van Holland-bordspel van Identity Games waan je jezelf in de studio bij Linda, Guus en Jeroen. Speel spelonderdelen als Hollandse basiskennis, ‘Kaaswerpen’, ‘Spreekwoorden tekenen’ en alle andere topspellen uit de bekende tv-hit. Totaal TV geeft dit populaire bordspel vier keer weg.
   2 januari 2022

  Interviews

  • *

   Leo Alkemade

   Van je familie moet je het hebben

   Een hoofdgast wordt naar de studio gelokt waar familieleden en vrienden zijn om samen een quiz te spelen. De presentatie is in handen van Leonie ter Braak en Leo Alkemade.
   07 januari
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Linda de Mol

   Diepe gronden

   Linda de Mol kruipt in de huid van gedragsdeskundige Anna van Kessel. Samen met het lokale rechercheteam onderzoekt ze de moord op een meisje in natuurgebied de Weerribben. Totaal TV sprak de 57-jarige actrice over thrillerserie Diepe gronden.
   21 december
   Reacties0 reactie(s)
 1. Tests