Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee

Error 404: Sorry, de pagina die je zoekt bestaat niet

Kunnen we je blij maken met een andere pagina? Kies uit een van de onderstaande categorieën:

 1. Nieuws

 1. Winnen

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.
   25 november 2021
  • *

   Win de dvd van Drunk

   Martin en drie collegadocenten beginnen op de middelbare school aan een experiment waarbij ze de hele dag een constant en weloverwogen alcoholpromillage in hun systeem handhaven. De eerste resultaten zijn zeer positief… Totaal TV geeft vijf keer de dvd van deze met een Oscar bekroonde dramafilm van Thomas Vinterberg weg.
   25 november 2021
  • *

   Win de dvd van The Nevers

   Het Victoriaanse Londen schudt op z’n grondvesten als door een bovennatuurlijk verschijnsel bepaalde mensen – voornamelijk vrouwen – van de ene op de andere dag beschikken over bijzondere gaven, variërend van wonderbaarlijk tot verontrustend. Totaal TV mag deze voor een Emmy genomineerde science fiction dramaserie vijf keer op dvd weggeven.
   31 oktober 2021

  Interviews

  • *

   Dominique Devenport

   Sisi

   Meer historisch dan romantisch, maar daarom niet minder meeslepend. De NPO neemt kostuumdramaserieliefhebbers op de drempel van het nieuwe jaar mee naar het negentiende-eeuwse Wenen van de legendarische keizerin Sisi.
   07 december
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Richard Groenendijk

   De kookklunzen – Herman vs. Alain

   Zes mensen die niet kunnen koken, bereiden onder toeziend oog van twee topchefs een driegangenkerstmenu. Richard Groenendijk presenteert.
   07 december
   Reacties0 reactie(s)
 1. Tests