Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee

Error 404: Sorry, de pagina die je zoekt bestaat niet

Kunnen we je blij maken met een andere pagina? Kies uit een van de onderstaande categorieën:

 1. Nieuws

 1. Winnen

  • *

   Win Harry Potter in 4K Ultra HD

   Een wonderbaarlijke nieuwe manier om de magische wereld van Harry Potter te beleven! Bekijk Harry Potter en de Steen der Wijzen zoals je hem nog nooit hebt gezien, nu in 4K-resolutie. Totaal TV mag deze voor drie Oscars genomineerde fantasyfilm vijf keer op 4K Ultra HD weggeven.
   1 september 2021
  • *

   Win een maandabonnement CineMember (met Wei)

   Op CineMember is deze maand onder andere Wei te zien, waarin filmmaker Ruud Lenssen het dementie- en mantelzorgtraject van zijn ouders vastlegt. Vader Jac is vastberaden voor zijn paarden, kippen en moestuin te blijven zorgen, juist nu bij hem dementie is geconstateerd. Totaal TV geeft vijf keer een maandabonnement weg, waarmee onder andere deze documentaire te bekijken is.
   1 september 2021

  Interviews

  • *

   Tooske Ragas

   K2 zoekt K3

   De Vlaamse presentator Kürt Rogiers en onze eigen Tooske Ragas zorgen dat de zoektocht naar een nieuw K3-lid in goede banen wordt geleid.
   01 september
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Johan en Janneke Jelies

   Een huis vol

   Wie in de lockdown dacht een chaotisch huishouden te onderhouden, krabt zich bij het volgen van het elfkoppige nest van Johan en Janneke Jelies achter de oren. Een nieuw seizoen Een huis vol klopt aan de deur!
   03 augustus
   Reacties0 reactie(s)
 1. Tests