Error 404: Sorry, de pagina die je zoekt bestaat niet

Kunnen we je blij maken met een andere pagina? Kies uit een van de onderstaande categorieën:

 1. Nieuws

 1. Winnen

  • Coronel Racing

   2X SUPER RACEPRIJS MET KARTEN

   Fast & Furious: Hobbs & Shaw geeft een wending aan de franchise en neemt de kijker mee van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa. Deze actiefilm is verkrijgbaar op 4K Ultra HD, (3D) Blu-ray en dvd. Totaal TV geeft twee keer een super raceprijs weg, met de dvd én voor twee personen een kart-arrangement bij Coronel Karting.
   28 november 2019
  • Jumanji The Next Level

   5X VIP-PAKKET JUMANJI - THE NEXT LEVEL

   Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug, maar het spel is veranderd. Als de groep naar Jumanji terugkeert om hun vriend te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Totaal TV mag vijf keer een VIP-pakket van deze avontuurlijke actiefilm weggeven, met daarin een t-shirt en natuurlijk twee bioscoopkaartjes.
   28 november 2019
  • Motherless Brooklyn met Edward Norton

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN MOTHERLESS BROOKLYN

   Motherless Brooklyn volgt Lionel Essrog (Edward Norton), een eenzame privédetective met het syndroom van Tourette, die de moord op zijn enige vriend Frank Minna (Bruce Willis) wil oplossen. Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes voor deze thriller weggeven.
   20 november 2019

  Interviews

  • Joris Linssen Joris Kerstboom

   Joris Linssen

   Joris Kerstboom

   In aanloop naar het nieuwe seizoen Joris’ Kerstboom van Joris Linssen op 20 december zijn er vijf kortere uitzendingen.
   29 november
   Reacties0 reactie(s)
  • Sabine Uitslag Dancing on Ice

   Sabine Uitslag

   Dancing on ice

   Dancing on Ice is terug! Negen BN-ers, waaronder Sabine Uitslag, binden de ijzers onder en gaan met elkaar de strijd aan. Het oud-Kamerlid heeft er het volste vertrouwen in: “Zoals Pippi Langkous al zei: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het heel goed kan’!’
   29 november
   Reacties0 reactie(s)
 1. Tests