Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee

Error 404: Sorry, de pagina die je zoekt bestaat niet

Kunnen we je blij maken met een andere pagina? Kies uit een van de onderstaande categorieën:

 1. Nieuws

 1. Winnen

  • *

   Win de streamstart van The Witches

   De visueel vernieuwende film The Witches geeft aan het geliefde boek van Dahl een nieuwe invulling voor een hedendaags publiek. Het hartverwarmende verhaal vol zwarte humor gaat over een jonge weesjongen die samen met zijn lieve oma met een aantal charmante, maar duivelse heksen in aanraking komt. Totaal TV geeft vijf Google Play-streamstarts van deze avonturenfilm weg.
   21 januari 2021
  • *

   Win een maandabonnement CineMember (plus de docu Diego Maradona!)

   CineMember voegde deze maand onder andere Diego Maradona toe, de film van Oscarwinnaar Asif Kapadia, over de opkomst en ondergang van de stervoetballer. Totaal TV geeft vijf keer een maandabonnement weg, waarmee onder andere deze documentaire te bekijken is.
   21 januari 2021
  • Dunkirk

   Win de streamstart van Dunkirk

   Honderdduizenden Britse en geallieerde troepen zitten op het strand gevangen en worden omringd door de vijand. Het lijkt een onmogelijke situatie. Totaal TV mag vijf keer een streamstart voor deze oorlogsfilm weggeven.
   8 januari 2021

  Interviews

  • Tom Hanks in News of the World

   Tom Hanks

   News of the World

   Met meer dan zestig films op zijn cv kun je Tom Hanks gerust een Hollywoodveteraan noemen. Toch stak hij op de set van western News of the World nog iets op van zijn elfjarige collega Helena.
   21 januari
   Reacties0 reactie(s)
  • Martin Compston in The Nest

   Martin Compston

   The Nest

   Hoe ver ga je om een kindje te krijgen? Dat is de centrale vraag in The Nest met Line of Duty’s Martin Compston in de rol van de vader.
   21 januari
   Reacties0 reactie(s)
 1. Tests