Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee

Error 404: Sorry, de pagina die je zoekt bestaat niet

Kunnen we je blij maken met een andere pagina? Kies uit een van de onderstaande categorieën:

 1. Nieuws

 1. Winnen

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.
   25 november 2021
  • *

   Win de dvd van Drunk

   Martin en drie collegadocenten beginnen op de middelbare school aan een experiment waarbij ze de hele dag een constant en weloverwogen alcoholpromillage in hun systeem handhaven. De eerste resultaten zijn zeer positief… Totaal TV geeft vijf keer de dvd van deze met een Oscar bekroonde dramafilm van Thomas Vinterberg weg.
   25 november 2021
  • *

   Win de dvd van Nobody

   Als vader en echtgenoot wordt Hutch als vanzelfsprekend beschouwd. Maar wanneer inbrekers met het favoriete armbandje van zijn dochtertje aan de haal gaan, ontpopt hij zich tot een meedogenloze wraakengel. Totaal TV mag de dvd van deze even hectische als hilarische rollercoaster vijf keer weggeven.
   12 november 2021

  Interviews

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   25 november
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Caroline Tensen

   De reis van je genen

   Caroline Tensen en familiedetective Els Leijs gaan via de nieuwste DNA-technieken voor twaalf deelnemers op zoek naar missende puzzelstukjes.
   25 november
   Reacties0 reactie(s)
 1. Tests