Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee

Error 404: Sorry, de pagina die je zoekt bestaat niet

Kunnen we je blij maken met een andere pagina? Kies uit een van de onderstaande categorieën:

 1. Nieuws

 1. Winnen

  • *

   Win de Blu-ray van Lovecraft Country

   In deze surreële, absurdistische HBO-serie reist een Korea-veteraan met een vriendin en zijn oom door het Amerika van de jaren vijftig. Ze krijgen te maken met racistisch geweld en bloeddorstige monsters. Totaal TV mag vijf keer de Blu-ray van deze horror-dramaserie weggeven.
   17 februari 2021
  • *

   Win een maandabonnement CineMember (plus de misdaadthriller Good Time!)

   CineMember voegt vanaf 10 maart onder andere Good Time toe, een hypnotiserende film over familie en noodlot. Na een mislukte bankoverval waarbij zijn jongere broer Nick wordt opgepakt, probeert Connie (Robert Pattinson) wanhopig het geld voor de borgtocht te vinden. Totaal TV geeft vijf keer een maandabonnement op de streamingdienst weg, waarmee onder andere deze misdaadthriller te bekijken is.
   17 februari 2021
  • *

   Win de dvd Arctic Circle

   In een verlaten boerderij in Lapland wordt een vrouw meer dood dan levend aangetroffen. Als in haar bloed een gevaarlijk virus wordt gevonden, gaan politieagente Nina Kautsalo en de Duitse viroloog Thomas Lorenz samen op onderzoek uit. Totaal TV mag de dvd van deze Finse crimeserie vijf keer weggeven.
   3 februari 2021

  Interviews

  • *

   Peter Haber

   Beck

   Martin Beck is back. En natuurlijk is er maar één die de introverte Zweedse politieman gestalte kan geven: acteur Peter Haber.
   17 februari
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Cornald Maas

   Theater Maas

   Cornald Maas gidst in Theater Maas de kijker samen met een bekende podiumkunstenaar door de agenda’s van de theaters en toneel- en muziekgezelschappen.
   03 februari
   Reacties0 reactie(s)
 1. Tests