Error 404: Sorry, de pagina die je zoekt bestaat niet

Kunnen we je blij maken met een andere pagina? Kies uit een van de onderstaande categorieën:

 1. Nieuws

 1. Winnen

  • Bad Boys For Life

   5X2 KAARTEN BAD BOYS FOR LIFE

   Will Smith en Martin Lawrence zijn terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett in het langverwachte Bad Boys For Life. Totaal TV mag vijf keer twee bioscoopkaartjes voor deze actiefilm weggeven.
   10 january 2020
  • Hustlers winactie

   5X BLU-RAY HUSTLERS

   Hustlers speelt zich af in New York City, tijdens de nasleep van de financiële crisis. Een groep slimme, voormalige stripclubmedewerkers draait de rollen om door Wall Street-zakenmannen op te lichten. Totaal TV mag vijf keer de Blu-ray van deze actiekomedie weggeven.
   10 january 2020
  • Charlie’s Angels gratis bioscoopkaarten

   5X VIP-PAKKET CHARLIES ANGELS

   De nieuwe generatie Charlie’s Angels is slimmer en beter getraind dan ooit en het netwerk van Angels verspreid zich over de hele wereld. Als een jonge IT-er waarschuwt voor een gevaarlijke technologie, komen de Angels in actie en zetten zij hun levens op het spel om de wereld te redden. Totaal TV mag van deze actiekomedie vijf keer een VIP-pakket weggeven, met daarin een longsleeve t-shirt en natuurlijk twee kaartjes voor de film.
   24 december 2019

  Interviews

  • Netflix Original Ares Lisa Smit

   Lisa Smit

   Ares

   Lisa Smit (26) speelt een van de hoofdrollen in de eerste Nederlandse Netflix-original serie Ares, die vanaf 17 januari te bekijken is. Deze psychologische horrorserie telt acht afleveringen en wordt in meer dan 190 landen uitgebracht!
   24 december
   Reacties0 reactie(s)
  • Hoogvliegers met Fedja van Huet is vanaf 11 januari te zien op NPO 1

   Fedja van Huet

   Hoogvliegers

   De EO-dramaserie Hoogvliegers volgt drie F-16piloten in opleiding. Fedja van Huêt begeleidt de jongelingen tijdens hun eerste vlucht.
   24 december
   Reacties0 reactie(s)
 1. Tests