Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Interviews

  Natasja Froger

  Welcome Home

  "Dit programma past als een jas”, zegt Natasja Froger over Welcome Home, waarin ze ‘mensen die het verdienen’ verrast met een home make over.
  Gijsbert de Fokkert
  10 mei
  Natasja Froger

  Hart in Aktie, Effe geen Cent te Makken, Bonje met de Buren: het hartverwarmend helpen van hulpbehoevenden is de afgelopen jaren een rode draad in het leven van Natasja Froger. "Ik krijg er enorm veel energie van”, bekent de 45-jarige presentatrice. De komende acht weken kan ze in ieder geval haar lol op. In het nieuwe programma Welcome Home krijgen familie en vrienden de kans om mensen van wie ze houden en die het verdienen te verrassen met een home make over. Het gezin dat centraal staat wordt met een smoes weggelokt waarna Natasja, samen met vrijwilligers, aannemer Marco van den Berg en interieurarchitect Michiel de Zeeuw, aan de slag gaat om het huis te restylen.

  Vrijwilligers
  Critici zullen zeggen dat Welcome Home veel lijkt op andere woonprogramma’s en een kopie is van Extreme Home Makeover, maar volgens Froger klopt dat niet. "Het unieke aan dit programma is dat álles door vrijwilligers wordt geregeld. Natuurlijk staan ze onder leiding van twee professionals, maar verder vullen ze het zelf in. Het is hartverwarmend hoeveel mensen voor anderen klaar staan. Soms waren meer dan vijftig vrijwilligers bezig.”

  Lees hier het interview met Natasja Froger over De Frogers: Happy Campers

  Lees hier het interview met Natasja Froger over BN’ers in het ziekenhuis: Leren van de helden

  Lees hier het interview met Natasja Froger over Echt Scheiden

  Lees hier het interview met Natasja Froger over Hart in Aktie

  © Foto: Nick van Ormondt