Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  192TV ook bij Ziggo als decembercadeau in de etalage

  De Nederlandse muziekzender 192TV is ook voor alle abonnees van Ziggo in de maand december te bekijken. Dit maakt de zender aan Totaal TV bekend.
  Jarco Kriek
  2 december 2023
  comments 0
  192TV ook bij Ziggo als decembercadeau in de etalage

  192TV is bij Ziggo beschikbaar voor abonnees met het aanvullende abonnement TV Zenders Plus of Ziggo Movies & Series XL. In december kunnen echter alle klanten van het kabelbedrijf naar deze zender kijken. Ziggo zet 192TV namelijk vanaf 5 december tot de eerste dagen van januari open voor alle klanten. Via bruikleendecoder en CI+ module en/of smartcard is de zender beschikbaar voor klanten met het TV Start/TV Standaard-abonnement. Wie alleen toegang tot het ongecodeerde Kabel TV-zenderaanbod heeft, kan 192TV via online tv-dienst Ziggo GO bekijken. Ook abonnees van KPN kunnen gedurende de maand december naar 192TV via het etalagekanaal op voorkeuzepositie 42 kijken.

   

  Radio Veronica

  192TV heeft ook dit jaar tussen kerst en nieuwjaarsdag een afwijkende programmering, met elke dag het Top 100 jaaroverzicht van een bepaald jaar. De muziekzender heeft gekozen om de jaaroverzichten van 1965 tot en met 1974 uit te zenden. Dit zijn de jaren waarin zeezender Radio Veronica populair was. De naam 192TV verwijst naar een oude uitzendfrequentie van deze zeezender.

  ZiggoVodafoneZiggo192TVmuziekzender van de maandkerstkerstmis

  Reacties

 1. TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  TV-TIP De Wereld van Chinezen

  De Wereld van Chinezen
  NPO 2 om 20:24 uur
  Alles lijkt weer zoals het was in Suriname, maar schijn bedriegt, want de invloed van China wordt steeds groter en groter. Maar liefst negentig procent van de winkels in de hoofdstad Paramaribo is in handen van Chinezen en Suriname heeft een torenhoge schuld bij China. Ruben Terlou brengt een bezoek aan Suriname en overal waar de journalist komt, ziet hij Chinese winkeliers, Chinese goud­zoekers en Chinese goudhandelaren. Ook ziet hij de negatieve invloed van China op de Surinaamse natuur.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)