Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Aanval op Netflix

  De nieuwe streamingdiensten Viaplay en HBO Max leggen marktleider Netflix al binnen enkele weken het vuur na aan de schenen.
  Gijsbert de Fokkert
  15 april 2022
  comments 0
  Aanval op Netflix

  Uit onderzoek van GfK naar het online- en het televisiegedrag van Nederlanders blijkt dat de ooit zo comfortabele positie van Netflix wellicht aan het wankelen is. Het marktaandeel qua aantal bezoeken daalde bij Netflix van zeventig procent in februari naar zestig procent in maart. Dit heeft alles te maken met twee nieuwkomers in streamingland. Viaplay en HBO namen in maart gezamenlijk iets meer dan twintig procent van het totaalaantal bezoeken van de online streamingdiensten in.

   

  Ook Videoland levert in

  Ten opzichte van januari en februari leveren ook Amazon Prime Video en Videoland in betreft online bezoeken. Amazon Prime Video van acht procent naar vijf procent en Videoland van 24 procent naar 22 procent. Disney+ blijft gelijk in hun aandeel online bezoeken. Opvallend is dat de meeste HBO Max-bezoekers van Amazon Prime Video afkomstig lijken te zijn. Gezamenlijk bereikten de online streamingdiensten in maart acht miljoen personen in Nederland, één miljoen unieke personen meer dan in januari.

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview