Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Apple verhoogt prijs streamingdienst Apple TV+ met 43 procent

  Abonnees van Apple TV+ moeten binnenkort fors meer gaan betalen om naar content van de streamingdienst te kijken. Nieuwe abonnees gaan direct de nieuwe prijs betalen.
  Jarco Kriek
  26 oktober 2023
  comments 1
  Apple verhoogt prijs streamingdienst Apple TV+ met 43 procent
  Foto Getty Images

  In navolging van onder meer Netflix, Disney+ en Viaplay heeft ook Apple een prijsverhoging bekendgemaakt. In tegenstelling tot bij sommige andere diensten geldt deze prijsverhoging voor abonnees wereldwijd. Het gaat om een forse prijsverhoging van maar liefst drie euro per maand. Dit komt overeen met 43 procent hogere abonneekosten. Nieuwe abonnees gaan direct de hogere prijs betalen. Bestaande abonnees krijgen via e-mail bericht wanneer voor hen de nieuwe prijs gaat gelden.

   

  Dubbele prijs

  Apple verhoogde vorig jaar de prijs van het Apple TV+ abonnement in oktober met twee euro per maand. Hierdoor is de prijs binnen 13 maanden verdubbeld. In september 2022 betaalde de abonnee nog €4,99 per maand. Na de huidige prijsverhoging is de prijs €9,99 per maand geworden. Als gevolg van de prijsverhoging bij streamingdienst Apple TV+ wijzigen ook de prijzen van de zogeheten One-pakketten van Apple. Ook deze prijzen gaan met drie euro per maand omhoog naar respectievelijk €19,95 voor het One single- en €25,95 voor het familie-abonnement.

  AppleApple TV+OTTstreamingdienstonlineprijsverhoging

  Reacties

 1. TV-TIP Sweet Home Alabama

  Sweet Home Alabama
  RTL 8 om 20:25 uur
  Modeontwerpster Melanie (Reese Witherspoon) staat op het punt te gaan trouwen met Andrew (Patrick Dempsey), de zoon van de burgemeester van New York. Alleen is ze nog getrouwd met Jake (Josh Lucas), haar jeugdliefde uit Alabama. Omdat hij weigert de scheidingspapieren te ondertekenen, gaat Melanie naar Alabama om de scheiding te regelen.

  TV-TIP Tomb Raider

  Tomb Raider
  RTL 7 om 20:25 uur
  Jaren geleden verdween haar vader, een excentrieke avonturier, spoorloos. Nu besluit de Londense fietskoerier Lara Croft (Alicia Vikander) hem te gaan zoeken. Ze begint haar zoektocht op zijn laatst bekende bestemming: een eiland voor de kust van Japan. Dat is het begin van een avontuur vol gevaren.

  Interview