Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Branchevereniging NLconnect breidt uit

  Branchevereniging NLconnect heeft bekendgemaakt dat twee nieuwe bedrijven zich als lid hebben toegevoegd. Dit zijn Simply.TV en SPIE.
  Jarco Kriek
  9 maart 2023
  comments 0
  Branchevereniging NLconnect breidt uit
  Foto Getty Images

  NLconnect is de branchevereniging van de glasvezel- en breedbandindustrie. Onder meer Delta Fiber, T-Mobile en Glaspoort zijn lid van NLconnect. Simply.TV en SPIE hebben zich nu ook aangesloten bij de branchevereniging.

   

  Expertises

  Simply.TV helpt tv-providers om hun gebruikersinterfaces om te vormen tot een optimaal platform waarmee consumenten content kunnen ontdekken. SPIE richt zich op het ontwerpen, aanleggen, installeren, beheren en onderhouden van glasvezelnetwerken.

   

  Diversiteit

  Mathieu Andriessen, directeur NLconnect: “De nieuwe aanmeldingen laten zien dat de innovatieve glasvezel- en connectiviteitsketen in ons land steeds intensiever samenwerkt. Het laat ook de diversiteit zien binnen onze vereniging. Als NLconnect bevorderen we onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling in de breedbandsector en behartigen we de gedeelde belangen bij stakeholders. Samen kunnen we de gezamenlijke uitdagingen rondom de aanleg en exploitatie van Gigabit netwerken en breedbanddiensten effectiever aangaan omdat ons draagvlak groter wordt. We heten de nieuwe leden dan ook van harte welkom.”

  NLconnectglasvezelbreedbandinternetSimply.TVSpie

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)