Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Branchevereniging NLconnect breidt uit

  Branchevereniging NLconnect heeft bekendgemaakt dat twee nieuwe bedrijven zich als lid hebben toegevoegd. Dit zijn Simply.TV en SPIE.
  Jarco Kriek
  9 maart 2023
  comments 0
  Branchevereniging NLconnect breidt uit
  Foto Getty Images

  NLconnect is de branchevereniging van de glasvezel- en breedbandindustrie. Onder meer Delta Fiber, T-Mobile en Glaspoort zijn lid van NLconnect. Simply.TV en SPIE hebben zich nu ook aangesloten bij de branchevereniging.

   

  Expertises

  Simply.TV helpt tv-providers om hun gebruikersinterfaces om te vormen tot een optimaal platform waarmee consumenten content kunnen ontdekken. SPIE richt zich op het ontwerpen, aanleggen, installeren, beheren en onderhouden van glasvezelnetwerken.

   

  Diversiteit

  Mathieu Andriessen, directeur NLconnect: “De nieuwe aanmeldingen laten zien dat de innovatieve glasvezel- en connectiviteitsketen in ons land steeds intensiever samenwerkt. Het laat ook de diversiteit zien binnen onze vereniging. Als NLconnect bevorderen we onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling in de breedbandsector en behartigen we de gedeelde belangen bij stakeholders. Samen kunnen we de gezamenlijke uitdagingen rondom de aanleg en exploitatie van Gigabit netwerken en breedbanddiensten effectiever aangaan omdat ons draagvlak groter wordt. We heten de nieuwe leden dan ook van harte welkom.”

  NLconnectglasvezelbreedbandinternetSimply.TVSpie

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)