Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal+ begint streamingdienst in Nederland met Viaplay content: samenwerking met Ziggo

  Canal+ begint in Nederland met een OTT-streamingdienst met content van diverse partijen, waaronder Viaplay. Ook is er een samenwerking met Ziggo.
  Jarco Kriek
  13 november 2023
  comments 3
  Canal+ begint streamingdienst in Nederland met Viaplay content: samenwerking met Ziggo
  Foto Getty Images

  De nieuwe streamingdienst komt beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande klanten van Canal Digitaal. Deze Nederlandse provider is via Canal+ Luxembourg (M7 Group) eigendom van Canal+. De nieuwe streamingdienst verschijnt ook op de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini van Ziggo. Abonnees van andere providers - onder andere KPN, Odido en Delta - kunnen de nieuwe streamingdienst via diverse apparaten bekijken, zoals Smart TV's en mediaspelers zoals Android TV en Apple TV. Bij KPN kan de app op de nieuwe TV+ decoder geïnstalleerd worden.

   

  Content

  De streamingdienst komt voor het einde van dit jaar in Nederland beschikbaar voor een prijs vanaf €4,99 per maand. Opvallend is dat het aanbod ook bestaat uit content die op dit moment exclusief bij Viaplay te zien is. Canal+ is sinds enkele maanden met een belang van 12 procent een belangrijke aandeelhouder van Viaplay. Daarnaast is er natuurlijk ook eigen content van Canal+ en dochterbedrijven in het contentaanbod te vinden. De nieuwe Canal+ streamingdienst in Nederland wordt verder opgetuigd met films en series afkomstig van onder andere Fremantle, Dutch CORE, Lionsgate en Lumière. De beschikbare content is verdeeld in diverse genres en is hoofdzakelijk afkomstig uit Europa.

  Canal+Canal DigitaalOTTonlinestreamingdienstfilmsseriesViaplayZiggo

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)