Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal+ begint streamingdienst in Nederland met Viaplay content: samenwerking met Ziggo

  Canal+ begint in Nederland met een OTT-streamingdienst met content van diverse partijen, waaronder Viaplay. Ook is er een samenwerking met Ziggo.
  Jarco Kriek
  13 november 2023
  comments 3
  Canal+ begint streamingdienst in Nederland met Viaplay content: samenwerking met Ziggo
  Foto Getty Images

  De nieuwe streamingdienst komt beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande klanten van Canal Digitaal. Deze Nederlandse provider is via Canal+ Luxembourg (M7 Group) eigendom van Canal+. De nieuwe streamingdienst verschijnt ook op de bruikleendecoders Mediabox Next en Next Mini van Ziggo. Abonnees van andere providers - onder andere KPN, Odido en Delta - kunnen de nieuwe streamingdienst via diverse apparaten bekijken, zoals Smart TV's en mediaspelers zoals Android TV en Apple TV. Bij KPN kan de app op de nieuwe TV+ decoder geïnstalleerd worden.

   

  Content

  De streamingdienst komt voor het einde van dit jaar in Nederland beschikbaar voor een prijs vanaf €4,99 per maand. Opvallend is dat het aanbod ook bestaat uit content die op dit moment exclusief bij Viaplay te zien is. Canal+ is sinds enkele maanden met een belang van 12 procent een belangrijke aandeelhouder van Viaplay. Daarnaast is er natuurlijk ook eigen content van Canal+ en dochterbedrijven in het contentaanbod te vinden. De nieuwe Canal+ streamingdienst in Nederland wordt verder opgetuigd met films en series afkomstig van onder andere Fremantle, Dutch CORE, Lionsgate en Lumière. De beschikbare content is verdeeld in diverse genres en is hoofdzakelijk afkomstig uit Europa.

  Canal+Canal DigitaalOTTonlinestreamingdienstfilmsseriesViaplayZiggo

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview