Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal breidt uit met exclusieve content: serie Paris Police 1905 toegevoegd

  Het OTT-aanbod van films en series dat voor iedere Canal Digitaal-abonnee online beschikbaar is, wordt binnenkort uitgebreid met een nieuwe serie.
  Jarco Kriek
  13 maart 2023
  comments 1
  Canal Digitaal breidt uit met exclusieve content: serie Paris Police 1905 toegevoegd

  Na het succes van de Franse politieserie Paris Police 1900, is de serie terug met een nieuw seizoen van zes afleveringen. De serie is vanaf 19 maart alleen te streamen bij Canal Digitaal. Zoals de titel Paris Police 1905 al doet vermoeden speelt de serie zich vijf jaar later af. Inspecteur Antoine Jouin - opnieuw gespeeld door Jeremie Laheurte - onderzoekt de dood van een onbekende man in het Bois de Boulogne op kerstavond.

   

  Verleden Parijs

  Deze serie duikt dieper in op de verdorvenheid, uitbundigheid en decadentie van de Belle Epoque in Parijs aan het begin van de 20ste eeuw. De donkere kant van Parijs wordt zichtbaar en principes van kerk en staat botsen met die van de onderwereld, een wereld vol met zonde en verleiding. Was Jouin in het eerste seizoen nog een jonge inspecteur wiens morele integriteit soms grensde aan het naïeve, nu vijf jaar later is hij ouder en wijzer. Hij is getrouwd en vader van een klein meisje. Hij is nog steeds inspecteur in de Crime Squad en een eenling die niet populair is bij zijn collega's. In tegenstelling tot veel van zijn collega’s, is Jouin niet corrupt en zeer toegewijd aan zijn werk. Dit kan hem zijn baan kosten, vooral als hij te dicht bij de geheimen van de Vice Squad komt. Hij dreigt alles te verliezen: zijn baan, zijn gezin en zelfs zijn eer.

   

  Canal DigitaalCanal+ LuxembourgCanal+OTTonlinestreamingdienstseriecontentexclusieve content

  Reacties

 1. TV-TIP Minari

  Minari
  NPO 2 om 23:54 uur
  Het Koreaans-Amerikaanse gezin Yi verhuist van Californië naar het landelijke Arkansas in de hoop hun eigen Amerikaanse droom waar te maken. Jacob (Steven Yeun) hoopt dat een boerderij zijn gezin een beter leven kan geven. De nieuwe omgeving brengt al veel uitdagingen met zich mee en dan trekt oma ook nog onverwacht bij hen in.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)