Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal breidt uit met exclusieve content: serie Paris Police 1905 toegevoegd

  Het OTT-aanbod van films en series dat voor iedere Canal Digitaal-abonnee online beschikbaar is, wordt binnenkort uitgebreid met een nieuwe serie.
  Jarco Kriek
  13 maart 2023
  comments 1
  Canal Digitaal breidt uit met exclusieve content: serie Paris Police 1905 toegevoegd

  Na het succes van de Franse politieserie Paris Police 1900, is de serie terug met een nieuw seizoen van zes afleveringen. De serie is vanaf 19 maart alleen te streamen bij Canal Digitaal. Zoals de titel Paris Police 1905 al doet vermoeden speelt de serie zich vijf jaar later af. Inspecteur Antoine Jouin - opnieuw gespeeld door Jeremie Laheurte - onderzoekt de dood van een onbekende man in het Bois de Boulogne op kerstavond.

   

  Verleden Parijs

  Deze serie duikt dieper in op de verdorvenheid, uitbundigheid en decadentie van de Belle Epoque in Parijs aan het begin van de 20ste eeuw. De donkere kant van Parijs wordt zichtbaar en principes van kerk en staat botsen met die van de onderwereld, een wereld vol met zonde en verleiding. Was Jouin in het eerste seizoen nog een jonge inspecteur wiens morele integriteit soms grensde aan het naïeve, nu vijf jaar later is hij ouder en wijzer. Hij is getrouwd en vader van een klein meisje. Hij is nog steeds inspecteur in de Crime Squad en een eenling die niet populair is bij zijn collega's. In tegenstelling tot veel van zijn collega’s, is Jouin niet corrupt en zeer toegewijd aan zijn werk. Dit kan hem zijn baan kosten, vooral als hij te dicht bij de geheimen van de Vice Squad komt. Hij dreigt alles te verliezen: zijn baan, zijn gezin en zelfs zijn eer.

   

  Canal DigitaalCanal+ LuxembourgCanal+OTTonlinestreamingdienstseriecontentexclusieve content

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)