Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal breidt zenderaanbod satelliet en online uit

  Onverwacht heeft Canal Digitaal het zenderaanbod zowel online als via satelliet uitgebreid. Overigens kunnen niet alle satellietkijkers hiervan meegenieten.
  Jarco Kriek
  17 januari 2024
  comments 1
  Canal Digitaal breidt zenderaanbod satelliet en online uit

  Het aanbod van Canal Digitaal is uitgebreid met de misdaadzender Crime + Investigation. Niet alleen via de OTT-app maar ook via het satellietaanbod is deze zender nu voor abonnees van Canal Digitaal beschikbaar. Via de satelliet is Crime + Investigation te vinden op uitzendfrequentie 11856 MHz, verticaal, symbolrate 29900, FEC 2/3.

   

  Smartcard

  Zoals Canal Digitaal eerder al aankondigde zijn zenders die nieuw aan het aanbod worden toegevoegd voorzien van de aangescherpte coderingsnorm. Dit betekent dat – ook al koopt de abonnee een geschikt abonnement – Crime + Investigation niet zichtbaar is als een smartcard in de interne kaartlezer van een niet-gecertificeerde satellietontvanger – zoals Enigma2 Linux – wordt gestopt. Ook gebruik van een smartcard in een oudere, niet door Canal Digitaal geleverde CI-module is niet toereikend om naar deze nieuw toegevoegde zender via satelliet te kijken.

  Canal DigitaalCanal+Canal+ LuxembourgtvtelevisiezenderaanbodsatellietOTTonlineCrime+Investigation

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview