Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal breidt zenderaanbod satelliet en online uit

  Onverwacht heeft Canal Digitaal het zenderaanbod zowel online als via satelliet uitgebreid. Overigens kunnen niet alle satellietkijkers hiervan meegenieten.
  Jarco Kriek
  17 januari 2024
  comments 1
  Canal Digitaal breidt zenderaanbod satelliet en online uit

  Het aanbod van Canal Digitaal is uitgebreid met de misdaadzender Crime + Investigation. Niet alleen via de OTT-app maar ook via het satellietaanbod is deze zender nu voor abonnees van Canal Digitaal beschikbaar. Via de satelliet is Crime + Investigation te vinden op uitzendfrequentie 11856 MHz, verticaal, symbolrate 29900, FEC 2/3.

   

  Smartcard

  Zoals Canal Digitaal eerder al aankondigde zijn zenders die nieuw aan het aanbod worden toegevoegd voorzien van de aangescherpte coderingsnorm. Dit betekent dat – ook al koopt de abonnee een geschikt abonnement – Crime + Investigation niet zichtbaar is als een smartcard in de interne kaartlezer van een niet-gecertificeerde satellietontvanger – zoals Enigma2 Linux – wordt gestopt. Ook gebruik van een smartcard in een oudere, niet door Canal Digitaal geleverde CI-module is niet toereikend om naar deze nieuw toegevoegde zender via satelliet te kijken.

  Canal DigitaalCanal+Canal+ LuxembourgtvtelevisiezenderaanbodsatellietOTTonlineCrime+Investigation

  Reacties