Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal introduceert goedkoper IPTV-abonnement

  Serviceproviders die als tv-product de IPTV-dienst van Canal Digitaal leveren, kunnen een goedkoper instapabonnement aanbieden.
  Jarco Kriek
  7 juli 2023
  comments 2
  Canal Digitaal introduceert goedkoper IPTV-abonnement
  Foto Getty Images

  Bij onder meer Online.nl en Freedom Internet is het nieuwe standaardabonnement verkrijgbaar. Beide serviceproviders bieden het IPTV-product van Canal Digitaal als tv-dienst aan hun abonnees aan. Freedom Internet meldt dat het standaardpakket vanaf 1 augustus bij hen verkrijgbaar is.

   

  Goedkoper

  Het nieuwe TV Standaard-abonnement gaat bij Freedom Internet 13 euro per maand kosten. Dit is drie euro goedkoper dan het TV Compleet-abonnement dat nu als basis tv-abonnement aan klanten wordt geleverd die naast internet ook tv bij het bedrijf wil afnemen. Het verschil tussen beide abonnementen is dat bij het goedkopere TV Standaard-abonnement opnemen in de cloud niet mogelijk is. Ook zijn de vier ESPN-kanalen niet zichtbaar. Voor de rest is het zenderaanbod met meer dan 80 zenders – inclusief de vier Film1-kanalen – gelijk.

   

  Nog goedkoper

  Bij Online.nl – dat net als Canal Digitaal onderdeel van Canal+ Luxembourg is – is het prijsverschil tussen beide pakketten een euro groter. Een abonnement met tv en internet met het TV Standaard zenderaanbod kost 54 euro per maand. Met het uitgebreidere TV Compleet zenderaanbod moet voor het gecombineerde abonnement 58 euro betaald worden. Nieuwe klanten krijgen overigens de eerste zes maanden 20 euro per maand korting bij afname van een van deze abonnementsvormen.

  Canal DigitaalCanal+Canal+ LuxembourgM7 GrouptvtelevisieabonnementIPTVserviceproviders

  Reacties