Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal vernieuwt zenderlijst: BVN weer te ontvangen

  Canal Digitaal heeft een nieuwe fastscanzenderlijst uitgebracht. Deze kan direct via de schotelantenne in de HD- of 4K-satellietontvanger geplaatst worden.
  Jarco Kriek
  17 mei 2023
  comments 1
  Canal Digitaal vernieuwt zenderlijst: BVN weer te ontvangen

  Om de Canal Digitaal fastscanzenderlijst te kunnen gebruiken, moet de satellietontvanger geschikt zijn voor een dergelijke zenderlijst. Dit is het geval bij alle door deze provider gecertificeerde of in bruikleen geleverde apparaten. Ook de veel gebruikte Linux Enigma2 satellietontvangers die onder meer in combinatie met OpenPli-firmware werken kunnen met deze zenderlijst uit de voeten.

   

  BVN

  De nieuwe zenderlijst is belangrijk voor Nederlanders die er de komende maanden met een mobile home – bijvoorbeeld camper of caravan – op uit gaan, of in het buitenland wonen. In deze zenderlijst staat BVN ingesteld op de juiste frequentie op de Astra1-satelliet. BVN is een ongecodeerde zender waar de beste eigen programma’s van de Nederlandse publieke omroep (NPO) worden uitgezonden. Daarnaast zijn meerdere andere wijzigingen doorgevoerd. Zo is de zender EarthxTV op voorkeuzekanaal 49 beschikbaar gekomen.

  Canal DigitaalCanal+ LuxembourgM7 GroupCanal+satellietfastscanzenderlijstBVN

  Reacties

 1. TV-TIP Volle Zalen

  Volle Zalen
  NPO 2 om 20:26 uur
  Zijn laatste voorstelling Voor iedereen beter is stijf uitverkocht, maar volle zalen waren voor Richard Groenendijk lang niet altijd vanzelf­sprekend. Samen met Cornald Maas bezoekt ‘laatbloeier’ Groenendijk zijn ouderlijk huis in het Zeeuwse dorp waar hij opgroeide. Droomde hij als jongetje al van het theater? En hoe behield hij zijn zelfvertrouwen in de tijd dat hij speelde voor ‘soms maar twintig mensen’? Tijdens de opname overlijdt Richards regisseur en vriendin Wimie Wilhelm. Wat betekent haar overlijden voor Groenendijk en zijn werk?

  TV-TIP London Has Fallen

  London Has Fallen
  Veronica om 20:30 uur
  Alle leiders van de westerse wereld zullen in Londen aanwezig zijn voor de begrafenis van de Britse premier. Maar wat een sober, en tevens streng bewaakt, evenement had moeten worden, verandert in een grote chaos. Terroristen proberen al deze leiders te vermoorden. MI6-agent Mike Banning (Gerard Butler) wil hier een stokje voor te steken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)