Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal vernieuwt zenderlijst: BVN weer te ontvangen

  Canal Digitaal heeft een nieuwe fastscanzenderlijst uitgebracht. Deze kan direct via de schotelantenne in de HD- of 4K-satellietontvanger geplaatst worden.
  Jarco Kriek
  17 mei 2023
  comments 1
  Canal Digitaal vernieuwt zenderlijst: BVN weer te ontvangen

  Om de Canal Digitaal fastscanzenderlijst te kunnen gebruiken, moet de satellietontvanger geschikt zijn voor een dergelijke zenderlijst. Dit is het geval bij alle door deze provider gecertificeerde of in bruikleen geleverde apparaten. Ook de veel gebruikte Linux Enigma2 satellietontvangers die onder meer in combinatie met OpenPli-firmware werken kunnen met deze zenderlijst uit de voeten.

   

  BVN

  De nieuwe zenderlijst is belangrijk voor Nederlanders die er de komende maanden met een mobile home – bijvoorbeeld camper of caravan – op uit gaan, of in het buitenland wonen. In deze zenderlijst staat BVN ingesteld op de juiste frequentie op de Astra1-satelliet. BVN is een ongecodeerde zender waar de beste eigen programma’s van de Nederlandse publieke omroep (NPO) worden uitgezonden. Daarnaast zijn meerdere andere wijzigingen doorgevoerd. Zo is de zender EarthxTV op voorkeuzekanaal 49 beschikbaar gekomen.

  Canal DigitaalCanal+ LuxembourgM7 GroupCanal+satellietfastscanzenderlijstBVN

  Reacties

 1. TV-TIP Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt

  Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
  RTL 5 om 20:30 uur
  Na de Mexicaanse avonturen van Kees in Wie is de Mol? gaat hij in Oplichters Aangepakt weer achter échte bandieten aan. Hij helpt Karola, een gehandicapte vrouw die via het internet voor 50.000 euro werd opgelicht. Kees spoort de daders op in Italië, maar daar zijn ze niet blij met de speurneus. Dit seizoen helpt Kees ook BN’ers die afgezet werden. Zo zien we o.a. Rob Geus voorbij­komen en B&B vol liefde-kandidaat Marian, die in Portugal met de dood werd bedreigd.

  TV-TIP Corsokoorts in Sint Jansklooster

  Corsokoorts in Sint Jansklooster
  SBS6 om 20:30 uur
  Het bloemencorso komt nu snel dichterbij en de verschillende teams werken koortsachtig om het feest tot een succes te maken. In het zicht van de finish duiken er tóch nog een paar grote problemen op. Extreme droogte en een verwoestende storm dreigen op het laatste moment roet in het eten te gooien. Daarnaast staat het privéleven van de teamleden niet stil, en lopen sommige kandidaten daarin óók tegen obstakels op.

  Interview