Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Canal Digitaal via Tweak op T-Mobile glasvezel

    Internetaanbieder Tweak heeft overeenstemming met T-Mobile bereikt om als serviceprovider diensten via ‘de roze glasvezelkabels’ aan te gaan bieden.
    Jarco Kriek
    19 april 2021
    comments 0
    Canal Digitaal via Tweak op T-Mobile glasvezel

    In eerste instantie is overeenstemming bereikt over het aanbieden van diensten van Tweak via het glasvezelnetwerk van T-Mobile en Primevest Capital Partners in de wijk Segbroek in Den Haag. Tweak wil ook in andere gebieden waar T-Mobile en Primevest Capital Partners een glasvezelnetwerk exploiteren diensten gaan aanbieden. Inwoners van Segbroek kunnen vanaf 10 mei diensten bij Tweak kopen. Dit meldt techsite Tweakers.

     

    Service provider

    Na T-Mobile is Tweak de tweede aanbieder en de eerste serviceprovider die diensten via het T-Mobile/Primevest glasvezelnetwerk in Segbroek gaat aanbieden. De verwachting is dat nog meer serviceproviders diensten via dit netwerk gaan aanbieden. Overigens heeft KPN in dezelfde wijk via bedrijfsonderdeel KPN NetwerkNL een eigen glasvezelnetwerk waarmee serviceproviders eveneens diensten aan consumenten en bedrijven kunnen aanbieden. Een internetabonnement bij Tweak via het T-Mobile/Primevest glasvezelnetwerk gaat 41 euro per maand kosten. Wie voor 1 juli klant wordt, betaalt het eerste jaar 36 euro per maand.

     

    Canal Digitaal

    Omdat Canal Digitaal aan Tweak tv-diensten via IPTV levert, betekent dit direct dat ook Canal Digitaal in Den Haag zonder een schotelantenne te gebruiken voor consumenten beschikbaar komt. Het abonnement van Tweak met tv van Canal Digitaal kost €59,95 per maand inclusief de drie Eredivisiekanalen van betaalzender ESPN. Canal Digitaal levert bij dit abonnement ook zonder extra kosten de dienst Canal+ Series met onder meer films en series van STARZPLAY. Wordt dit abonnement voor 1 juli gekocht dan betaalt de abonnee het eerst jaar €54,95 per maand.

    glasvezelDen HaagTweakCanal DigitaaltvtelevisieinternetT-MobilePrimevest

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview