Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Canal Digitaal zet in op CI+ module met virtuele smartcard

  Canal Digitaal blijft het huidige beleid handhaven waarbij een CI+ module met inwendige virtuele smartcard gekocht dient te worden voor het kijken naar betaaltelevisie.
  Jarco Kriek
  18 october 2021
  comments 3
  Canal Digitaal zet in op CI+ module met virtuele smartcard

  Ook Canal Digitaal krijgt vanaf 28 januari te maken met de nieuwe Beleidsregel Handhaving Eindapparaten. Omdat Canal Digitaal via de satelliet in de DVB-uitzendnorm DVB-S2 diensten aan klanten levert, gelden bepalingen voor vrije hardwarekeuze ook voor dit bedrijf. Dit gaat volgens eigenaar Canal+ Luxembourg (M7 Group) niet tot veranderingen leiden. Bij Canal Digitaal is het namelijk al langere tijd nodig om met eigen apparatuur naar het gecodeerde zenderaanbod te kijken.

   

  Losse smartcard

  De losse smartcard lijkt hierdoor ook na 28 januari als de nieuwe beleidsregel in werking gaat treden niet in de eigen webshop van Canal Digitaal terug te keren. "We voldoen aan de beleidsregel. Een klant kan bij ons een settopbox kopen of een eigen keuze maken. Bij het kiezen van een andere settopbox is een kaart en een CAM-module nodig. Wij kiezen ervoor om de CAM en kaart in één te leveren omdat beide altijd nodig zijn en dit vanuit piracy-oogpunt veiliger is", zo laat een woordvoerder van Canal Digitaal desgevraagd aan Totaal TV weten.

  Canal DigitaalCanal+ LuxembourgM7 GroupCanal+Autoriteit Consument & MarktACMBeleidsregel Handhaving Besluit EindapparatensmartcardCI+CI+ moduulevirtuele smartcardcoderingsatellietradio

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Pak van mijn hart

  Pak van mijn hart
  SBS6 om 20:00 uur
  De broers Tom en Niek runnen een sinterklaascentrale. De aantrekkelijke Julia huurt de mannen in en deze klus verandert alles.

  TV-TIP Christmas in Evergreen: Letters to Santa

  Christmas in Evergreen: Letters to Santa
  RTL 8 om 20:00 uur
  Lisa bezoekt voor het eerst in jaren weer haar geboorteplaats Evergreen en schrikt als ze hoort dat de dorpswinkel moet sluiten.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)