Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    CanalDigitaal voegt Nederlandse taal aan Nick Jr. toe

    CanalDigitaal heeft een Nederlands geluidsspoor aan de kinderzender Nick Jr toegevoegd. De zender was al langere tijd in het zenderaanbod aanwezig.
    Jarco Kriek
    12 juli 2016
    comments 4
    CanalDigitaal voegt Nederlandse taal aan Nick Jr. toe

    CanalDigitaal heeft een Nederlands geluidsspoor aan de kinderzender Nick Jr toegevoegd. De zender was al langere tijd in het zenderaanbod aanwezig.


    Het Nederlandse geluidsspoor is een toevoeging aan de bestaande geluidssporen die eigenaar M7 Group bij de satellietverspreiding van Nick Jr aanbiedt. Nick Jr is in de zenderlijst via voorkeuzepositie 67 te bekijken. De kinderzender toont 24 uur per dag leerzame en geweldloze programma’s voor kinderen in de leeftijd van drie en vier jaar. 

    Nick JrCanalDigitaalTV VlaanderenM7 GroupROOSregionale omroepregionale omroepensatellietAstra3SESsatelletdistributiegecodeerdongecodeerdFTAfree to airfree-to-airOmroep FrieslandOmrop FryslânRTV NoordTV NoordRTV OostTV OostOmroep ZeelandRTV Utrechtm RTV NHRTV RijnmondOmroep FlevolandL1Omroep Brabant. Omroep ZeelandRTV WestTV WestAT5

    Reacties

  1. TV-TIP Outback Crystal Hunters

    Outback Crystal Hunters
    discovery om 20:30 uur
    Spirituele types zweren bij de genezende kracht van kristallen en exotische mineralen. De ­Australische outback ligt hier vol mee, dus het geld ligt daar zowat voor het oprapen. Klinkt eenvoudig, maar in de praktijk is het jagen op ­kristallen erg moeilijk. De outback is overdag loeiheet, ’s nachts erg koud, er zijn wilde beesten én je hebt tijdens het graven altijd te maken met instortingsgevaar. Grote risico’s, maar daar staat tegenover dat je met een gelukkige vondst in één klap miljonair kan zijn.

    TV-TIP Grease

    Grease
    Paramount Network om 20:30 uur
    Sandy (Olivia Newton-John) en Danny (John Travolta) worden tijdens de vakantie verliefd op elkaar. Na de zomer gaat Sandy naar een nieuwe school, waar ze Danny weer tegenkomt. Hij is de leider van de ruige T-Birds en doet alsof hij haar niet ziet staan. Sandy sluit zich aan bij de Pink Ladies, de vrouwelijke tegenhanger van de T-Birds.

    Interview