Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    CanalDigitaal voegt Nederlandse taal aan Nick Jr. toe

    CanalDigitaal heeft een Nederlands geluidsspoor aan de kinderzender Nick Jr toegevoegd. De zender was al langere tijd in het zenderaanbod aanwezig.
    Jarco Kriek
    12 juli 2016
    comments 4
    CanalDigitaal voegt Nederlandse taal aan Nick Jr. toe

    CanalDigitaal heeft een Nederlands geluidsspoor aan de kinderzender Nick Jr toegevoegd. De zender was al langere tijd in het zenderaanbod aanwezig.


    Het Nederlandse geluidsspoor is een toevoeging aan de bestaande geluidssporen die eigenaar M7 Group bij de satellietverspreiding van Nick Jr aanbiedt. Nick Jr is in de zenderlijst via voorkeuzepositie 67 te bekijken. De kinderzender toont 24 uur per dag leerzame en geweldloze programma’s voor kinderen in de leeftijd van drie en vier jaar. 

    Nick JrCanalDigitaalTV VlaanderenM7 GroupROOSregionale omroepregionale omroepensatellietAstra3SESsatelletdistributiegecodeerdongecodeerdFTAfree to airfree-to-airOmroep FrieslandOmrop FryslânRTV NoordTV NoordRTV OostTV OostOmroep ZeelandRTV Utrechtm RTV NHRTV RijnmondOmroep FlevolandL1Omroep Brabant. Omroep ZeelandRTV WestTV WestAT5

    Reacties

  1. TV-TIP Signora Volpe

    Signora Volpe
    BBC First om 15:00 uur
    Sylvia Fox heeft genoeg van haar carrière als topspion en vertrekt naar Italië om wat rust te vinden. Tevergeefs, want op de bruiloft van haar nichtje verdwijnt de bruidegom, en dan wordt er ook nog een lijk in zijn tuin gevonden. Hoewel Sylvia eigenlijk een zonnige sabbatical wilde, wordt het toch weer een ‘werkvakantie’ voor de speurneus. Fans van Signora Volpe wachten een tijdje op nieuwe afleveringen. Deze zijn al opgenomen, maar wanneer ze starten is nog niet bekend.

    TV-TIP Nationale Herdenking

    Nationale Herdenking
    NPO 1 om 18:45 uur
    Op de Dam in Amsterdam leggen de koning en koningin een krans bij het Nationaal Monument, waar om 20.00 uur de jaarlijkse twee minuten stilte begint. Iets daarvoor houdt schrijver Dido Michielsen de 4 mei-­voordracht in De Nieuwe Kerk. De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema spreekt dit jaar tijdens de herdenkingspechtigheid op de Dam, waar scholiere Marijn Spruit vertelt over de oorlogsgeschiedenis van haar eigen familie.

    Interview