1. Nieuws

    Casema digitaliseert opnieuw deel kabelnetwerk

    Kabelexploitant Casema, onderdeel van de Zesko kabelaars, digitaliseert wederom een deel van zijn nog aanwezige analoge netwerk.
    Jarco Kriek
    20 november 2007
    comments 0
    Casema digitaliseert opnieuw deel kabelnetwerk
    Kabelexploitant Casema, onderdeel van de Zesko kabelaars, digitaliseert wederom een deel van zijn nog aanwezige analoge netwerk. Vanaf vandaag zullen abonnees in Bergambacht, Lopik, Montfoort en Schoonhoven digitale televisie, internet en telefonie tot hun beschikking krijgen.

    Door de modernisering van het kabelnetwerk wordt daarnaast het televisiepakket uitgebreid met zeven zenders. Naast digitale televisie kan men in deze gemeenten nu ook genieten van HDTV. Abonnees in de betrokken gemeenten dienen wel hun televisies en videorecorders opnieuw in te stellen. Om de digitale diensten te kunnen aanbieden moet Casema namelijk veel uitzendfrequenties van televisiezenders aanpassen.

    Met deze uitbreiding biedt Casema in bijna heel haar verzorgingsgebied digitale diensten via het kabelnetwerk aan.
    Casemadigitaal kabelnetwerk

    Reacties

  1. TV-TIP Air Crash Investigation

    Air Crash Investigation
    National Geographic Channel om 20:00 uur
    Vliegtuigrampen kunnen schokkende oorzaken hebben. Huiver mee met het verhaal van een toestel dat midden in de stad een noodlanding maakte, nadat het dwars door een zwerm vogels heen was gevlogen.

    Doe mee en win!

    • *

      5X VIP-PAKKET THE GIRL IN THE SPIDERS WEB

      Lisbeth Salander, het bekende personage uit de populaire Millennium-boeken, keert terug in The Girl in the Spider’s Web. Het is de eerste verfilming van de bestseller. Totaal TV mag vijf keer een VIP-pakket voor deze dramathriller weggeven, met daarin het boek (filmeditie) en twee bioscoopkaartjes.

    TV-TIP Keuringsdienst van Waarde

    Keuringsdienst van Waarde
    NPO 3 om 20:25 uur
    Wat klopt er van de claims van fabrikanten? Neem nou het 'haasje'. Iedereen kent wel de varkens- of ossenhaas, maar ineens waren er ook haasjes van kip, zalm, forel en kalkoen. Waar zit 'ie dan precies en waarom is hij altijd net even duurder dan een filetje? De Keuringsdienst vist het uit.