Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Chateau Meiland brengt SBS6 in kerstsfeer

    Met vier nieuwe afleveringen van de kijkhit van 2019 Chateau Meiland probeert Talpa Network de kijker naar SBS6 te lokken.
    Jarco Kriek
    2 december 2019
    comments 0
    Chateau Meiland SBS6
    Foto ANP

    In de vier kerstafleveringen van Chateau Meiland ontvangen Martien, Erica, Maxine en Montana familie, vrienden en bekenden uit Nederland. Hun Frans chateau wordt hiervoor gerestyled in feestelijke kerstglorie. De vier afleveringen met de kerstversie van Chateau Meiland worden op 16. 17, 23 en 24 december op SBS6 uitgezonden. De laatste aflevering op 24 december is de gehele avond op de tv-zender te zien.

     

    Kerst op Chateau Meiland

    Naast de ontvangst van familie, vrienden en bekenden wordt Chateau Meiland gedurende de kerstuitzendingen ook gewoon door 'normale' gasten bezocht. Ze zijn getuige van de doop van Claire, de dochter van Maxime. Daarnaast wordt natuurlijk van een feestelijke kerstdis genoten. In een programma met hoogtepunten dat op oudejaarsavond wordt uitgezonden zijn ook enkele bekende Nederlanders – waaronder Patty Brard en Gerard Ekdom – te zien.

    SBS6TalpaTalpa TVTalpa NetworkChateau Meiland

    Reacties

  1. TV-TIP Voor het Blok

    Voor het Blok
    NPO 3 om 18:16 uur
    Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

    TV-TIP Star Trek: Picard

    Star Trek: Picard
    Veronica om 20:00 uur
    Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

    Interview