Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Chromecast met Google TV binnenkort officieel verkrijgbaar

  De officiële Nederlandse marktintroductie van de nieuwe Chromecast met Google TV vindt over drie weken plaats. Dit heeft fabrikant Google bekendgemaakt.
  Jarco Kriek
  31 mei 2022
  comments 1
  Chromecast met Google TV binnenkort officieel verkrijgbaar

  In verschillende landen is de nieuwe Chromecast met Google TV al uitgebracht. Hierdoor gebruiken sommige Nederlanders het nieuwe apparaat al. In tegenstelling tot voorgaande versies van Chromecast is de nieuwe variant niet alleen een apparaat waarmee video, muziek en foto’s van een mobiel apparaat naar een televisie gestreamd kan worden. De nieuwe Chromecast is een volwaardige mediaspeler en ondersteunt Google TV. Dit is een variant van Android TV OS. Door apps te installeren kan met de nieuwe Chromecast direct en zonder tussenkomst van een mobiel apparaat content bekeken en beluisterd worden. Ook komt hij met zijn eigen afstandsbediening.

   

  Providers

  Met de nieuwe Chromecast met Google TV kan bijvoorbeeld zonder gebruik van een decoder naar het tv- en video-aanbod van enkele tv-providers – waaronder Ziggo, KPN, T-Mobile en Canal Digitaal – worden gekeken. Ook zijn de apps van de belangrijkste streamingdiensten beschikbaar. Het gaat hierbij onder meer om Netflix, Videoland, NLZIET, Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video en Viaplay" target="_blank">Viaplay. Ook blijft het bij de nieuwe Chromecast mogelijk om content van een mobiel apparaat naar de aan het apparaat gekoppelde televisie of beeldscherm te streamen. De nieuwe Chromecast met Google TV heeft een adviesverkoopprijs vaan €69,99.

  GoogleChromecastGoogle TV

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)