Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Chromecast met Google TV binnenkort officieel verkrijgbaar

  De officiële Nederlandse marktintroductie van de nieuwe Chromecast met Google TV vindt over drie weken plaats. Dit heeft fabrikant Google bekendgemaakt.
  Jarco Kriek
  31 may 2022
  comments 1
  Chromecast met Google TV binnenkort officieel verkrijgbaar

  In verschillende landen is de nieuwe Chromecast met Google TV al uitgebracht. Hierdoor gebruiken sommige Nederlanders het nieuwe apparaat al. In tegenstelling tot voorgaande versies van Chromecast is de nieuwe variant niet alleen een apparaat waarmee video, muziek en foto’s van een mobiel apparaat naar een televisie gestreamd kan worden. De nieuwe Chromecast is een volwaardige mediaspeler en ondersteunt Google TV. Dit is een variant van Android TV OS. Door apps te installeren kan met de nieuwe Chromecast direct en zonder tussenkomst van een mobiel apparaat content bekeken en beluisterd worden. Ook komt hij met zijn eigen afstandsbediening.

   

  Providers

  Met de nieuwe Chromecast met Google TV kan bijvoorbeeld zonder gebruik van een decoder naar het tv- en video-aanbod van enkele tv-providers – waaronder Ziggo, KPN, T-Mobile en Canal Digitaal – worden gekeken. Ook zijn de apps van de belangrijkste streamingdiensten beschikbaar. Het gaat hierbij onder meer om Netflix, Videoland, NLZIET, Disney+, HBO Max, Amazon Prime Video en Viaplay. Ook blijft het bij de nieuwe Chromecast mogelijk om content van een mobiel apparaat naar de aan het apparaat gekoppelde televisie of beeldscherm te streamen. De nieuwe Chromecast met Google TV heeft een adviesverkoopprijs vaan €69,99.

  GoogleChromecastGoogle TV

  Reacties

 1. TV-TIP Boerderij van Dorst

  Boerderij van Dorst
  NPO 3 om 20:19 uur
  Maxim Hartman en Hanneke Groenteman komen helpen op de boerderij. Ze gaan flink aan het werk zodat het land klaar is voor de zomer.

  TV-TIP Floortje naar het einde van de wereld

  Floortje naar het einde van de wereld
  NPO 1 om 20:23 uur
  Floortje Dessing vaart een paar dagen mee op het vlot van de Oostenrijkse televisie-editor Jojo en zijn vriendin Norah in het Zweedse Dalsland.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)