Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Daphne Bunskoek niet op het matje bij RTL

    Dat Daphne Bunskoek op het matje zou moeten komen bij de RTL-leiding klopt niet. Dat zei de presentatrice van RTL Boulevard vanavond in haar eigen programma.
    8 april 2008
    comments 0
    Daphne Bunskoek niet op het matje bij RTL
    Dat Daphne Bunskoek op het matje zou moeten komen bij de RTL-leiding klopt niet. Dat zei de presentatrice van RTL Boulevard vanavond in haar eigen programma.

    Volgens haar collega Albert Verlinde had Daphne zich vandaag moeten melden bij de leiding. Ze zou zich moeten verantwoorden voor haar uitspraken in de uitzending over 'de kus' van Georgina Verbaan. De presentatrice zei vorige week dat RTL Boulevard Georgina en Jort met rust had moeten laten.

    Verlinde meldde vanmorgen in een radio-uitzending van Ruud de Wild bij Q-Music dat de RTL-leiding de uitlatingen van Daphne betreurt en dat ze zich vandaag zou moeten verantwoorden, zodat dit niet meer kan gebeuren. 
     
    'Helemaal niets van waar', zei Daphne vanavond in RTL Boulevard. 'Ik mag gewoon voor mijn mening uitkomen. Albert heeft zeker een klein zonnesteekje opgelopen op vakantie. Ik mag ook gewoon blijven zitten.'

    Met die laatste opmerking doelde ze op de speculaties van Verlinde over een eventueel vroegtijdig vertrek van Daphne bij het programma.
    Daphne BunskoekRTLAlbert VerlindeRTL Boulevard

    Reacties

  1. TV-TIP Costa!!

    Costa!!
    RTL 8 om 20:25 uur
    Anna (Abbey Hoes) gaat met haar vriendin Bibi naar Spanje om de fameuze club te zien waar haar moeder Frida (Katja Schuurman) ooit werkte in Costa!. Die blijkt inmiddels behoorlijk vervallen. Samen met nieuwe vrienden besluiten ze de bar weer in ere te herstellen. Zal Anna net als haar moeder de liefde vinden op deze mooie plek?

    TV-TIP Steenrijk, Straatarm

    Steenrijk, Straatarm
    SBS6 om 20:30 uur
    Hoewel Nederland een rijk land is, leven bijna een miljoen mensen in armoede. Ook Nederlanders die een comfortabel leventje leiden kunnen met een beetje pech in een financieel ravijn terechtkomen. In de nieuwe reeks van Steenrijk, Straatarm ruilen pechvogels weer een week van leven met landgenoten die wél in de slappe was zitten. Vorig seizoen groeide de kritiek op het programma. Zijn de deelnemers met een kleine beurs echt geholpen als ze hun weekbudget uitgeven aan dure sneakers, etentjes of onberispelijke maatpakken? Waarschijnlijk niet echt, maar in Steenrijk, Straatarm hebben ze wel de tijd van hun leven en dát is ook wat waard.

    Interview