Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta begint met kijken zonder kastje met Smart TV App

  Delta begint op korte termijn met het kijken naar tv-zenders zonder verplicht gebruik van een bruikleendecoder.
  Jarco Kriek
  4 november 2022
  comments 2
  Delta begint met kijken zonder kastje met Smart TV App
  Foto Zeelandnet Forum

  Delta is niet de eerste provider die kijken zonder kastje invoert. Onder meer Ziggo, KPN, T-Mobile en Online.nl doen dit al enige tijd. Hoe het aanbod er bij Delta inhoudelijk uit gaat zien wordt in de komende weken duidelijk. Delta is nu bezig met een interne bètatest. Binnen enkele dagen moet de benodigde app voor Delta-klanten beschikbaar komen.

   

  Welke apparaten?

  In eerste instantie brengt Delta een app uit voor de platforms Android TV (Google TV) en Apple TV (iOS). Android TV is mede door de ondersteuning van een groot aantal merken en modellen online mediaspelers in Nederland veel gebruikt. Daarnaast wordt dit platform door fabrikanten als Sony en Philips gebruikt bij premium Smart TV's. Delta stelt tevens dat het bezig is met de ontwikkeling van apps voor de door LG (WebOS) en Samsung (Tizen) gebruikte Smart TV-platforms.

  Delta FiberDeltaInteractieve TVtvtelevisiekijken zonder kastje

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)