Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta begint met kijken zonder kastje met Smart TV App

  Delta begint op korte termijn met het kijken naar tv-zenders zonder verplicht gebruik van een bruikleendecoder.
  Jarco Kriek
  4 november 2022
  comments 2
  Delta begint met kijken zonder kastje met Smart TV App
  Foto Zeelandnet Forum

  Delta is niet de eerste provider die kijken zonder kastje invoert. Onder meer Ziggo, KPN, T-Mobile en Online.nl doen dit al enige tijd. Hoe het aanbod er bij Delta inhoudelijk uit gaat zien wordt in de komende weken duidelijk. Delta is nu bezig met een interne bètatest. Binnen enkele dagen moet de benodigde app voor Delta-klanten beschikbaar komen.

   

  Welke apparaten?

  In eerste instantie brengt Delta een app uit voor de platforms Android TV (Google TV) en Apple TV (iOS). Android TV is mede door de ondersteuning van een groot aantal merken en modellen online mediaspelers in Nederland veel gebruikt. Daarnaast wordt dit platform door fabrikanten als Sony en Philips gebruikt bij premium Smart TV's. Delta stelt tevens dat het bezig is met de ontwikkeling van apps voor de door LG (WebOS) en Samsung (Tizen) gebruikte Smart TV-platforms.

  Delta FiberDeltaInteractieve TVtvtelevisiekijken zonder kastje

  Reacties

 1. TV-TIP Hell's Kitchen USA

  Hell's Kitchen USA
  24Kitchen om 19:30 uur
  Chef-kok Gordon Ramsay blaft kandidaten vaak af, net zoals een boze legersergeant dat kan. De zestiende reeks van Hell’s Kitchen start op een legerbasis waar de kandidaten tucht en discipline leren. Gelukkig verplaatst de actie zich snel weer naar de keuken, waar ‘generaal’ Ramsay zijn rekruten met harde hand de fijne kneepjes aanleert. Seizoen 16 werd berucht vanwege de vele ruzies, en dat zegt veel in een Gordon Ramsay-show!

  TV-TIP Verward

  Verward
  NPO 3 om 20:24 uur
  Op het nieuws hoor je regelmatig over ‘verwarde personen’ die voor problemen zorgen, maar wat voor mensen zíjn dat eigenlijk? Documentairemaakster Jessica Villerius onderzoekt de mensen achter dit label, én hulp­verleners die vaak met ze te maken hebben. Verpleegster Mariëlle was net een infuus aan het aanbrengen toen de buurman ineens binnenstormde en wild om zich heen begon te steken. Mariëlle vertelt over de hachelijke momenten die ze beleefde, toen ze op deze manier kennismaakte met Kenzo K.

  Interview