Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  Delta begint met kijken zonder kastje met Smart TV App

  Delta begint op korte termijn met het kijken naar tv-zenders zonder verplicht gebruik van een bruikleendecoder.
  Jarco Kriek
  4 november 2022
  comments 2
  Delta begint met kijken zonder kastje met Smart TV App
  Foto Zeelandnet Forum

  Delta is niet de eerste provider die kijken zonder kastje invoert. Onder meer Ziggo, KPN, T-Mobile en Online.nl doen dit al enige tijd. Hoe het aanbod er bij Delta inhoudelijk uit gaat zien wordt in de komende weken duidelijk. Delta is nu bezig met een interne bètatest. Binnen enkele dagen moet de benodigde app voor Delta-klanten beschikbaar komen.

   

  Welke apparaten?

  In eerste instantie brengt Delta een app uit voor de platforms Android TV (Google TV) en Apple TV (iOS). Android TV is mede door de ondersteuning van een groot aantal merken en modellen online mediaspelers in Nederland veel gebruikt. Daarnaast wordt dit platform door fabrikanten als Sony en Philips gebruikt bij premium Smart TV's. Delta stelt tevens dat het bezig is met de ontwikkeling van apps voor de door LG (WebOS) en Samsung (Tizen) gebruikte Smart TV-platforms.

  Delta FiberDeltaInteractieve TVtvtelevisiekijken zonder kastje

  Reacties

 1. TV-TIP The Secret: Dare to Dream

  The Secret: Dare to Dream
  RTL 8 om 20:25 uur
  Weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) heeft het zwaar als alleenstaande moeder van drie kinderen. Een naderende orkaan geeft haar nog meer zorgen. Dan ontmoet ze de mysterieuze Bray Johnson (Josh Lucas). Hij biedt precies de hulp die ze nodig heeft. Alleen heeft Bray een geheim dat de hun groeiende band compleet kan veranderen.

  TV-TIP Portretten van Krabbé

  Portretten van Krabbé
  NPO 2 om 20:30 uur
  Om de kern van iemand te vangen in een portret is het handig om die persoon ook daadwerkelijk te kennen. In Portretten van Krabbé gaat Jasper Krabbé, voordat-ie überhaupt een lik verf op het doek heeft gekwast, dan ook een weekend op pad met de bekende geportretteerden in spe. In deze eerste aflevering is dat Tom Waes. Met hem bezoekt Jasper onder andere café d’Anvers in het ruige deel van Antwerpen, waar Tom als uitsmijter heeft gewerkt.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)